dovlagsi Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Bio na sajmu danas veliki je, nikad više hala sa kolima i bmw i mercedes imaju svoju posebnu halu od egzotike tu su honda nsx, rols rojs goust sa lila enterijerom, bmw i8, ferrari 458, nije bila otvorena VW hala, kapiram da će tu biti neki Bentli tipa Bentajga, a u Merc halu nisam ulazio, mrzelo me da se šetam nazad, tu sigurno ima nečeg skupog :D toyota chr mi je najprijatnije iznenađenje, krajnje zanimljiv i ne-mali automobil crvena alfa romeo giulia veloce 2.0 turbo 280 ks je najbolje potrošenih 50.000 evra na sajmu ikada, taj automobil je umetnost; stelvio je isto divan opel insignija će koštati od 20k pa naviše, ko ima te pare i ne kupi to - budala je neopevana, nerealno bolje izgleda nego prethodna generacija novi suzuki swift je najdivnije nešto u gradskoj klasi, 1.0 turbo je go go novi civic odličan ali super-skup, nema ispod 20.000 a tek sa 25.000 moš uzeti motor sa 4 cilindra; no diesel (yet) :D restilizovana oktavija nije toliko ružna uživo novi LR diskaveri ima najčudnije proporcije ikada, deluje kao najviši automobil na svetu al nekako je sav čudan... evo nek posvedoči neko ko bude išao Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 24, 2017 Author Report Share Posted March 24, 2017 ej da, još što se CHR-a tiče - nema doplate za metalik boju (osim bazne verzije)!! pricasmo o ovome kako je nelogično i treba da se promeni, eto! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 a hostese? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 10 hours ago, dovlagsi said: veliki je, nikad više hala sa kolima Ovo sam hteo da pitam - videh na bilbordu "nove" hale 7, 8 i 9, gde su to zbudžili uopšte? 11 hours ago, dovlagsi said: toyota chr mi je najprijatnije iznenađenje, krajnje zanimljiv i ne-mali automobil ima ovde jedna u kraju, dobro izgleda, uvek mi je kul kad vidim upoređeno sa drugim parkiranim vozilima, da steknem utisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 pix? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Novi i30, novi Rio? Prestpostavljam da nova Ibiza nece skoro stici kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 3 hours ago, togFU said: pix? evo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 6 hours ago, togFU said: pix? pokušaću da ufotkam naredni put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 24, 2017 Author Report Share Posted March 24, 2017 6 hours ago, grdja said: Novi i30, novi Rio? Prestpostavljam da nova Ibiza nece skoro stici kod nas... novi rio mi se iskreno ne dopada, a i30 je odličan, pomalo dosadan ali baš deluje kvalitetno urađeno, 1,4 turbo benzinac je win! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 i šta, niko više ne ide na sajam ili niko više ne zalazi u Speed deo RURa? :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Nisam išao ove godine. Ne znam ni da li da idem. Novaca se nema za novo auto. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 ja bukvalno ne mogu da stignem da odem a hteo sam ... prvo bio na putu, onda pos'o i sad razmišljam ako ne odem danas, sutra sigurno neću da idem zbog gužve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 ja bih trebao danas da odem ako sve ide po planu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 mozda i ja na kraju uhvatim sat vremena pred kraj radnog vremena ili tako nesto ali kapiram da ce vec i tad da krene guzva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 otisao bi za vikend ako se organizujem a nadam se sledece godine da ce da se ide sa pravim razlogom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 ja bio, izlagao moje aksesoare za bajkove :D nisam stigao mnogo da zujim po sajmu ali mi je Hondin X-Adv skuter nesto potpuno neobicno bilo, bice to novi segment u dvotockasima. A kod automobila prijatno sam se iznenadio Ladom Vestom. Kao da nije rus, dok ne sednes u auto. Vizuelno je sve kul, ali se vidi da nije pravljeno za pickice, za sve ti treba snaga, cak i za prekidac da spustis prozor LOL Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts