Lucky Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 mislim da je CL zatvorio radnju u stadionu. Cisto da se neko ne zaleti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Kupi MX 518! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 kakav je ovaj? http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/g602-wireless-gaming-mouse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 (edited) Vrhunski. Baterije traju mesecima, laga nema. Edit: tek na slici vidim da mi je potrebno ribanje Nije baš kao a4tech gejming tastatura, ali je zreo. Edited March 12, 2017 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 a jel ga koristis za gejming? posto, kao, ipak je pro gejmerski mish,, meni nije potrebno toliko pomocnih dugmica i tako to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 (edited) Batice, ja sam pro gejmer. Radi u CS:GO bez ikakvih problema. Dugmići sa strane su vrlo korisni za Dotu recimo (doduše meni je u CS-u bind za PTT na G4 dugmetu). Koristim ga za sve, mislim pitaj šta god te interesuje? Edited March 12, 2017 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 ma lagano, vec ja njega imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 stanky ako promenis svog logija ne moras ni da se vracas na rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 11 minutes ago, manager said: ma lagano, vec ja njega imam Baš si vragolan! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 6 minutes ago, rejven said: stanky ako promenis svog logija ne moras ni da se vracas na rur a? 1 minute ago, Santa said: Baš si vragolan! ma cisto ispitujem, dobio sam ga bukvalno na prepad :D pa reko da vidim da li su ljudi zadovoljni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Ja ga zaista ne bih menjao za neki drugi. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Meni na m500 riknjava levi klik ovih dana. Cesto jedan klik registruje kao dvoklik i maltene je nemoguce drzati levi klik( takodje registruje kao dvoklik). Razmisljao sam da dam otprilike 40e, vredi li ovaj g203? Moracu da isprobam kako lezi u ruci, samo prvo da vidim sta da jurim. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Ja sve merkam da probam taj G203 ali mi nije zapao nikako dosad. Probao sam doduše Logitech Pro Gaming mouse koji mislim da je isto to samo sa jačim senzorom i taj miš je meni baš odličnog oblika, ja takve volim, nekako bez previše proseravanja odličan miš. S tim da imaj u vidu da je oblik drugačiji, to je fazon simetričan miš kao tipa MX300 što je nekad bio pa ako ti to odgovara onda je kul. Kažem mislim da je G203 isto to samo sa slabijim senzorom, ako jeste onda je za te pare odličan miš. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Или овај? Једино што имају тог облика, да није ненормално скупо.http://www.logitech.com/en-roeu/product/corded-mouse-m500?crid=7 Занимљиво ми је како се минимлана цена подигла на ~50 евра, за мање паре слабо шта да има. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Pa za taj je napisao da mu je crkao? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Јгб, ја видео М500 као нешто друго. Зајеб. Иначе, Г602 је овде на неком како попусту, реших да пробам. Санта га је изрекламирао добрано. Мени је Г600 престао да ради, да ли је сензор цркао или шта. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Da, po slikama sam izvalio da je sitniji od m500. Cini mi se da g403 ima bolji oblik ali je duplo skuplji :/. Svraticu sutra do emmija da vidim da li moze da se proba Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Na kraju sam se i ja isprsio za g403. Mnogo bolje lezi u ruci od g203, koji mi je premali. Jos da nema ova svetla i da je jeftiniji za koju ljadu bio bih potpuno zadovoljan. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 A sto ne iskljucis svetlo? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Da se ispravim 1 hour ago, badnick said: Jos da nema ova svetla i da je samim tim jeftiniji za koju ljadu bio bih potpuno zadovoljan. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Санта, питањце око г602. Да ли су на твом мишу Г10 и Г11 дугмићи лабави, као да ће на пут да се дену? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 To su ova dva za sens? Ne koristim ih uopšte... Ali nemaju neku čvrstoću Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Та два, да. Близу су прста, па сам помислио да бих могао да их користим за нешто, али некако су осетљива. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Mislim da ih igre ne detektuju, mislim da nisam uspeo da ih bindujem, doduše kroz onu aplikaciju sam fiksirao dpi i to je to. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 @Santa koje pojacalo koristis za Takstar slusalice? Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts