Zwerko Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Pa nece bas jos, nisu ni test server jos pustili... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Jelovnik za nase tenkiste. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2015 Author Report Share Posted August 11, 2015 (edited) uvek mi fali jebenih kredita, moracu da prodam prvi put neku devetku, lorraine mi ionako nicemu vise ne sluzi...btw, koji je djavo sa mestima u barakama, jel su to opet dodali neke random clanove posade ili su smanjili broj slotova u barakama...a i baguje nesto automatically return crew dugme Edited August 11, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 (edited) nego, sto bre wg ne uvede opciju da se pauzira premium:)...tipa ako se neko ne loguje 5 dana da mu zamrznu...necu biti tu 10 dana, oce neko da pika moj akaunt da mi ne propada premium:)btw, nije los specijal za godisnjicuhttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-five-years-development/edit, s tim da meni jos nije aktivan ovaj specijal, a pise od srede u 7am? Edited August 12, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 btw, koji je djavo sa mestima u barakama, jel su to opet dodali neke random clanove posade ili su smanjili broj slotova u barakama...a i baguje nesto automatically return crew dugmeUkinuli su tenkove za Domination mod i sve posade su ti vratili u garazu, imas sad 100% posadu za T110e5, batchat, amx50b, obj268 i tako to. Ako ne planiras da ides nekom od tih grana onda ih slobodno izbaci pa ces imati mesta. nego, sto bre wg ne uvede opciju da se pauzira premium:)...tipa ako se neko ne loguje 5 dana da mu zamrznu...necu biti tu 10 dana, oce neko da pika moj akaunt da mi ne propada premium:)Nece to da uvedu jer im to direktno ubija prihod :) Odnosno verovatno ce da uvedu kad pocne dramaticno da im opada broj igraca, zasad jos ne razmisljaju o tome :) btw, nije los specijal za godisnjicuhttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-five-years-development/edit, s tim da meni jos nije aktivan ovaj specijal, a pise od srede u 7am?Imaj u vidu da imas dva podeljena specijala - prvo je da dobijas ovaj arti i da ako u pet dana cetiri puta uradis onu misiju da pobedis u 10 bitaka dobijas pet puta large consumables i slot u garazi. Glavni dogadjaj gde dobijas x2 za svaku pobedu u kojoj si medju prvih 10 krece tek u petak i zavrsava se u ponedeljak. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 Fala Zwerko, kao i obično nisam lepo video:). Nego oćeš moj akaunt da pikaš dok sam na odmoru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Ja da ti grindam tenkove kao kinez? Ne hvala, jos bi me posle ubedio da ti je winrate manji zbog mene a ne zbog WG-a :) Salu na stranu ni ovaj moj ne stizem da igram koliko bih voleo, a i kada igram se samo nerviram. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 Vodim te na punjenu pljeskavicu i pivo:D. A i mozes da pikas tenkove koje nemas kod tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Tenkici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2015 Author Report Share Posted August 14, 2015 krenuo public test za 0.9.10http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/public-test-910/btw, poslednja ponuda za free igranje mog premium naloga od 16. do 27. avgusta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Izvinjavam se na smetnji tenkistima, samo nesto isprobavam :)Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Hocu ja da igram tenkove za pljeskavicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Krs su japanci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Deluje da jesu busni, ali svejedno i da nisu bi bilo jako problematicno igrati sa masinama koje se najvise oslanjaju na oklop u vremenu kad svi koriste gold municiju za kredite. Ono, udjem u partiju sa IS-7, bar 2-3 pogodka moram da popijem gold ammo, danas me napucao FV 215b 183 s gold granatama, pa jbt :) Dzaba onda cak i dobar oklop. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 e100 radi vise dmg-a, bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2015 Author Report Share Posted August 26, 2015 (edited) sta se desava, nisam pikao 10 dana:)...btw, tuga za ovaj tier X japanski heavy, busan je kao sir:( btw, jel se zna kad ce 0.9.10? Edited August 26, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Ahahah, Dule krizira bio na moru 10 dana pa nije pikao WoT :) Nista, evo standard, pika se, ja sam trenutno odusevljen sa STA-1, nekako mi je bas lepo legao, toliko da cu za dva tri dana da izgrindam Type 61 :) Ne znam jos kad ce 9.10 zvanicno, treba jos malo public testiranja. E u medjuvremenu smo krenuli da pravimo i neke klipove, evo ti jedan da pogledas a od sutra se u klipovima pojavljujem i ja :) Dusan koji igra je ipak zakljucio da mu nije toliko zgodno i da igra i da prica u isto vreme pa smo reagovali na komentare publike te ja kenjam pored :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2015 Author Report Share Posted August 26, 2015 sise, imate press nalog, a ne prijavljujete!:)...btw, sta-1 je odlican tenk, bas mi je bilo kul da pikam sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2015 Author Report Share Posted August 26, 2015 btw, tek sad videh ovo...tier 10 ce biti sranje, al zato tier 6, 7 i 9 mi deluju kao dobri tenkovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Gledao sam i ja neke slicne materijale - ono sto meni najvise smeta jeste sto ce da budu u principu mnogo veliki i spori, taman ako neko oce da poveca statistiku s artiljerijom :) Drugi je problem sto dolaze bas u nezgodno vreme kad se dosta koristi gold municija pa ce im najbolji adut a to je oklop biti u pitanju. A pogotovu kad ova desetka koja treba da bude zver od oklopa ima vise rupa nego bilo koji veliki tenk.Pre neki dan igram Steppes mapu sa T34, tier X partija, i lik na pocetku kuca "Maus ride middle, cover me" :) I ok, naravno izginuo je, ali su se oni toliko pomucili oko njega da smo mi ostali pobili pola tima u medjuvremenu. Ako tako bude i s japancima onda su kul, ako ne onda ce biti veliko sranje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 ko onaj rep kad t95 ide mid na malinovki i na kaju uzme top gun, scout i dinguje tipa 50k dmga:Dbtw, do jaja je ovaj sajt, vise mi ne treba tank inspector:)http://test.tanks.gg/wot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2015 Author Report Share Posted August 28, 2015 (edited) Zlatni Type 59 za kineske servere, cena samo 500 dolara:) Edited August 28, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 ako dozivotno puca samo gold municiju, sto da ne! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Na poslu sam, nemam vremena da citam, siguran sam da ima svasta nesto novo, elem dve stvari:1. kod 3 dana premimuma (kucajte brze bolje) PXPRM07Q2. vezano za type59 - zaradjuje dva puta vise valjda od obicnog type-a, prvenstveno se prodavao odlicno u Singapuru :) Po srebru koje donosi ljudi kazu da vredi te pare, ne bih znao sta da vam kazem na tu temu :)Poz za sve :)Btw nov izgled foruma, \o/LOL matori user name :D YEAY ! :Dsvejedno, pozdravlja vas sve vas tzarinho :D 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Connection timed out, please try again... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts