Santa Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Šta je koji ku***, niko ne gleda je li? Počela druga sezona, odlegao jednu epizodu. Sviđa mi se i dalje. Zaplet se zgušnjava. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Jel umešana policija? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ne, već gustin.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Zar Grant Gustin nije Flash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 Мени је баш до јаја друга сезона. Био сам у фазону шта сада могу да ураде након онаквог краја прве сезоне, када су врхунски поентирали, али ово је баш добар наставак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 S2 E8 i E9 sabile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 JBG, ja poceo tek prvu sezonu...lol... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Још боље, лакше ћеш повезати целу причу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Jel sam se ja istripovao ili sinoc nije emitovana deseta epizoda? Jutros je nisam mogao naci ni na EON-u a ni na HBO GO a mislim da je nije bilo ni na onom klasicnom premotvanju na tv-u. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Verovatno jeste posto je ima na torrentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Ne znam šta da mislim o ovom finalu. Ali je dobra post credits scena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 On 6/25/2018 at 3:11 PM, tOMABRE said: Verovatno jeste posto je ima na torrentu Zato sam najvise i pitao jer sam video nekoliko review-a, pa sam pomislio da nije HBO zabo i pustio opet proslu epizodu kao sto su u prosloje sezoni GoT-a pustili jednu epizodu nedelju dana ranije , ali nisi mogao nigde u tom trenutku da pogledas na ovim platformama do sinoc uvece. Izgleda da nema odmah posle emitovanja na tim striming platformama, nego treba da prodje neko vreme dok je upload ili sta god. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 dobra druga sezona, iako skripi dosta u zapletu na momente, samo finale je bas sranje :) entoni hopkins po milioniti put u fazonu ja sam bog otac, je mene smorio nevidjeno dolores me je smorila za medalju, iako su isplivale neke zanimljivi detalji oko nje, prosto glumica i njen pristup su mi u pocetku bili smesni a onda poprilicno iritantni ubili su u pojam sa patetikom na nekoliko mesta, da bi to posle vadili sa prenaglasenom akcijom sve u svemu solidna druga sezona posle prve maestralne, steta samo sto mi je kraj govnjiv da ne moze biti gori :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 Sjebali su lore, bilo je dobrih epizoda i momenata, al nije to to. Prva sezona je stvarno umetnicko delo. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 Odgledah i ja drugu sezonu konacno...sta znam, nekako su mi pomesana osecanja, sacekacu da slegne malo...ali zadovoljan sam u svakom slucaju i mislim da je dobro sto su resili ovde da zavrse pricu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 kako mislis zavrse pricu ? sprema se sezona 03 koliko ja znam mada sam iskreno pred sam finish u poslednjih 10 minuta poslednje epizode prosto ocekivao montipajtonovsko boso stopalo kako slece i pretvara sve hostove u pihtiju, al jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Pa zar nije neko ovde napisao da nece snimati vise i da je kraj price?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 On 3/30/2018 at 4:49 PM, Kole said: to sa tesom tompson sto je sad "odjednom svuda" je tipican primer onog "otkud i kako ovaj glumac ovde, to jest niotkuda, a u svim serijama i filmovima" a covek/zhena snima non stop vec 10+ godina tako da, dok je takav stav uglavnom odraz neznanja osobe koja ga izrazava jer je "kasno dosla na zhurku" u tvom slucaju Laki, koji si, navodno, fan veronike mars, situacija je alarmantnija jer ukazuje na gubitak pamcenja, a nit si mator nit (javno) narkoman cime bi se taj gubitak opravdao ;oD iju ovo sam propustio! sram te bilo kole, sram te bilo ... moguće da sam je zaboravio iz nekih drugih rola. pre neki dan sam se setio da je bila u još nekom filmu... krenuh tek sad da gledam drugu sezonu, ne mogu da kažem da nije zabavna, ali sam tek stigao do pete epizode, pa očekujem neki ili ludi obrt ili razočarenje. 1 hour ago, Dule_smor said: Pa zar nije neko ovde napisao da nece snimati vise i da je kraj price? Sent from my SM-J530F using Tapatalk https://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?season=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 Ima tu jos para da se iscedi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 On 6/26/2018 at 8:47 AM, Lex said: Ne znam šta da mislim o ovom finalu. Ali je dobra post credits scena... Post credits scena je izvukla stvar u tom smislu, stvarno je genijalna. Sama sezona kao sezona, šta ga znam ... ne mogu da kažem da nisu zaokružili sve u finalu, povezali te krajeve itd. Malo su me smorile one filer epizode sa samurajima i indijancima, da sam gledao epizode kako su se pojavljivale, poludeo bih, ovako nije problem kad može da se pogleda jedna za drugom. OK mi je i taj koncept Dolores vs Bernard za sezonu 3, makar ovako na papiru. Entonija nemam pojma ko više može da gleda, nadam se da se penzionisao jer sve što je glumio proteklih godina je identično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 sta znam, ne ocekujuci nista od ove sezone mozda i dobijem nesto mozda neko i polupa picku onoj dolores, koja me nervira od samog pocetka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Meni je ok. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 13, 2020 Report Share Posted April 13, 2020 nem pojma, meni je do jaja ova s3, posebno posle ove 5. mi je porastao kvalitet i s g o o d b o y s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 da, nije lose, drugi deo sezone je bolji dobar im taj zaplet na kraju krajeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2020 Report Share Posted May 18, 2020 On 5/8/2020 at 3:26 PM, G!!! said: da, nije lose, drugi deo sezone je bolji dobar im taj zaplet na kraju krajeva ovo me raduje pošto sam pogledao prvu epizodu i bio na fazon šta je bre ovo - kao neka jeftina epizoda black mirrora. ako će se kasnije poboljšati to me raduje, pošto mi je i u startu delovalo da su se suviše "raširili" mimo safe zone onoga što su dobro pokrivali do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts