toma Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Koji haos u bloci jebote. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 au jebote :))) idem im na doček majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 kakvi burazeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 adsdfjgdhfladfdsgaufgdsafsdiouagfdiufgaduisfgiuadsfgasd NEBESKI NAROD Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 ma IDEMOOOOOOOOOOOOOOO KARAJ BRE! KAKVE JEBENE LEPOTICE, SVE IH POLJUBIM U PICA MICU!!!! 36 minutes ago, SHMEKER said: Teo ovo nisam ni izvalio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 baš ih neće :/ zato ovima sve ulazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 (edited) vaterpolistima isto sve ulazi .. ne znaju italijani sta im se desava bas sabijamo ekipne sportove, mnogo sam ponosan! :) steta za kosarkasice, ali borice se za trece mesto, nema veze! nisam ocekivao da ce zenske bilo sta uraditi na ovim igrama, kad ono... opet igramo sa hrvatima, ovoga puta finale vaterpola. AJMO NASI!! Edited August 18, 2016 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Добисмо их, јбт :) А и цице, мајко моја. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2016 Author Report Share Posted August 18, 2016 Žao mi za košarkašice, valjda će da uzmu bronzu, ali mi je mnogo drago za odbojkašice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 (edited) Oprale i Ruskinje i Amerikanke, svaka cast. Finale olimpijade i dobre sanse za zlato posto su sa druge strane Kineskinje ili Holandjanke :) Edited August 18, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Jebote...ovaj kovinjalo...strasno... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 prekjuce je spomenuo da je rekord na 200 metara tipa 19 metara i 32 centimetra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Svasta je spominjao :D imam transfer neprijatnosti dok ga slusam. Raca sa druge strane sabija sa podacima :))) Samo jedna u nizu gluposti je kada je za Dalilah Muhammad rekao kako novinari cesto grese i izgovaraju njeno ime kao pesmu Erika Kleptona "DELAJLA" a treba Dalila... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 nego kako cemo veceras protiv kengura? jebena ekipa na ovom prvenstvu :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 lagano! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 ja se uzdam u to da ne mogu da nas pobede dva puta na jednom prvenstvu Sent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Vecinske vlasnike ove igre ne zanima kolika je sila protiv njih, vec koliku svetinju brane... kada se sastanemo u kriketu ( jel kriket ono sa drvenom loptom sto se igra tri dana po ceo dan???) ili ragbiju onda cemo razmisljati na tu temu... Jebe nam se sto su australijanci gospodari nba prstenova... jebe nam se sto su ljudi istripovali da na ovom takmicenju za nas ne postoje ni bronza ni zlato... ispadose spanci vanzemaljci... samo neka tuku amere, pa da im cestitam na srebru... i za usa nas boli kurac... kao sto je "jusa" doneo pobedu sportu nad farmacijom, nas je cilj da donesemo pobedu igri nad fizikalijama... pobedu lucidnosti nad silom... pobedu inteligenciji nad sirovinom... Svaki nas poraz je izuzetak koji potvrdjuje pravilo... kosarka je sinonim za srbiju... mi smo te njuske... Nebitno je ko igra... nebitno je kakav je igrac... bitan je dres koji ce veceras nositi nasi momci... dres u koji su utkani svi oni koji su ga sa ponosom i nerealnim uspehom nosili... dres koji ti ne dozvoljava da se predas... dres koji te sprecava da promasis kada ne smes da promasis... Istorija je uciteljica zivota... pre ovih danasnjih momaka, harale su legende poput kice, moke, divca, djordjevica, bodiroge... ali i mnogi drugi koji su imali privilegiju da udju u istoriju iako nisu bili vanzemaljci... ako gurovic i jaric mogu da natrpaju amere... (i adrijanu limu!!!) Ako teo moze da otme borbu za medalje istim ovim spancima... ako jovic moze da pogodi prvu trojku na mecu dva kinta pre kraja sa pola terena... ne vidim zasto se jeean bogdan danas ne bi usrao u kengure... ili neko potpuno neocekivan... npr nedovic... pa kako objasnjavate raduljicino posterizovanje sarica??? Vracanje na fabricka podesavanja... neki bi isli toliko daleko i rekli: vratio ga u pravoslavlje... pa imao je covek flesheve danilovicevog kucanja... kao sto bogdan ima flesheve saletovih trojki... To je neke neobjasnjiva sila... koja prkosi svemu poznatom... koja rusi granice... koja nam daje nepravednu prednost nad ostalim obicnim ljudskim bicima... Nasa vera je jaka... mi vise verujemo u kosarku nego u boga... mi uzivamo u lepoti igre... mi smo jebena srbija... nase pobede su stvarnost... nasi porazi su matrix... Uzivajte veceras... porazi su trenutni... pobede su vecne... sve sto ce se desiti je potpuno normalno... mi smo merna jedinica za kosarkasku silu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 a ja se taman trudim da sto manje razmisljam i ti sad dodjes sa ovakvim postom. Tacno cu da izgorim do ponoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 ode sarma Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 danas je dan da Jokic dominira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Lose igraju ameri bas, ali spanci su jos gori. Nevorovatno koliko su stegnuti i uplaseni, a u skoku ocajni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Australija - Srbija... finale pre finala... ovo ko izgubi... ostaje bez medalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts