Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 ју Лале, јеси ли ти нови Рами? :))))))))))))))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 13 minutes ago, traktori said: Sereš zato što sereš, reakcija je potpuno normalna jer mu je lik kidao dres i trener treba da reaguje u takvim situacijama, ma šta se ti mislio. pa kad vec vidi da je sudijski kriterijum sranje ne treba da im daje povoda da nas jebu dodatno, to je bila moja logika...al ok, nije svako trenirao kosarku, izvinite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 ffs koji raspad u 4oj za obe ekipe...smorili su me najstrasnije =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Bez ideje se igra, Nedović ne sme da krene ka košu, a ima otvoren put... Ništa mi nije jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 20 minutes ago, Debeli said: ју Лале, јеси ли ти нови Рами? :))))))))))))))) daleko bilo, taj je odavno skrenuo s puta! 5 minutes ago, Kole said: ffs koji raspad u 4oj za obe ekipe...smorili su me najstrasnije =o( osiguravaju se da nemaju taj problem sa stajanjem na postolju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Au brate koje sranje, bas sam se smorio i razocarao, igra nam je raspad:(. Al ajde da ne hejtujemo, tek je drugi mec, ima jos vremena. Mada sam ispizdeo na kraju na ovo igranje u fazonu "jbga, vec smo izgubili, sta ima veze dal je 5 ili 15 razlike" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Uh, moze ovo bas tesko da padne nasima, mada opet, moze i da ih trgne, uozbilji, pa da polude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 raduljica oducio boguta i bejnsa ali su ostali podbacili poprilicno,ne odgovaraju nam ekipe koje biju poput australije,fali nam stari teo i da bogdan smanji asistiranje i krene da sutira vise za 3,sledeca utakmica protiv francuza ce dosta toga da odluci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 ljudi gube namerno! al ne zbog postolja i kosovara - nego niko nece da se potencijalno slika sa vucicem! ;oP al da, tuga da i muski i zenske udju u poslednju cetvrtinu sa prednoscu i raspadnu se totalno =o( sad bi trebalo uskoro da pocne, navodno, i odbojka zenska i zimonja/nole dubl vs brazilaca lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Cini mi se da ste vec pricali, ali sam propustio izgleda...zasto bese jasna sekaric nije isla na igra iako je valjda ispunila olimpijsku normu...neko rece da bi onda oborila rekord i bila jedina koja je ucestovala na 7 olimpijada, pa joj masoni nisu dozvolili da ide :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Nije problem izgubiti, kako smo odigrali, svi smo videli da je bio loše, ali mi je kao i protiv Litvanije prošle godine mnogo zasmetalo što su nas opet prebili kao volove. Jaki faulovi na koje uopšte ne reagujemo, mnogo smo mlaki i kilavi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Ok, nije bilo toliko loshe.... Centri su nam ok, Raduljica, Jokic (iako se malo usrao ali nije igrao glupo), ali ko nama zapravo igra trojku ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 kalinic koji je odlican odbrambeni ali ne postoji u napadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 (edited) pa da, Kalinic je bio dobar u odbrani ali u napadu kao da nismo imali nisko krilo. A isti problem smo imali i u prvom mechu. Edited August 8, 2016 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Bjelica fali vise nego leba Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 http://i.imgur.com/SeVvNKU.gifv Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 jel su uzele taj poen? odbojka je mnogo lep sport za gledanje, pogotovo zenska odbojka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 mogli bi da pinujete ovaj topic...seki objasnjava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ž protest! ;oP nisam gledao drugo kolo dubla pa su opet kiksovali, a suprotno sa odbojkašicama...kao da nema veze da li gledam ili ne...u šta odbijam da poverujem!?!!?! ;oD danas od naših štoljpi 25m i veslanje, možda neko plivanje...i praćenje rezultata ostalih sportova bez nerviranja oko naših (čudi me što Bole nije javio utiske rezultatima muške gimanstike!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Author Report Share Posted August 9, 2016 nisam ni znao da imamo nekoga od muških gimnastičara na podijumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 3 hours ago, tortky said: Em to, em Kole gleda... Sazanajte PRAVI RAZLOG zbog kog NAŠI SPORTISTI GUBE!!! (Video, Tvit, Anal) Ajde skini mi se vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 To sto ti niko ne odgovara ne znaci da nisi smorio sa tvojim memeima, isforsiranim forama i prozivkama, al ako je tebi to ok onda dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 aj samo lagano :) 9gag yay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 @Gimnastika Japanci zasluženo osvojili ekipno, mada su se Kinezi kasno izvukli iz krize. Veliko drugo mesto za Ruse (Kinezi treći). Japanci imaju gimnastičara kome je nadimak Mister Twister, što je jasan pokazatelj ko mora da pobedi! Ima sabijača opasnih po spravama, to će tek da bude ludilo. Danas žensko timsko finale. Tu su Amerikanke izgleda favoriti, ali Kineskinje izgledaju bukvalno kao devojčice od 7-9 godina, neverovatna razlika u odnosu na sve ostale (uglavnom nagruvane nešto starije devojčice). Neka hrvatica od 17 godina je, Kole će razumeti, lepo dete! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Author Report Share Posted August 9, 2016 Ima ona neka crnica amerikanka što kida tu gimnastiku ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts