salejemaster Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Hvala za info, ovaj nettv deluje interesatno al to je mozda resenje za ubudce a brad Diego ce valjda da me reshi za sutra da sam miran :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) imas na r/nbastreams uvek liste strimova za bilo koji mec edit : https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Edited August 7, 2016 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 A ne pominjete da je Kosovo uzelo prvu medalju i to zlatnu u dzudou za zene ili je to prva medalja za Srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) Ima event na FB da je dočekamo pred Skupštinom, tako da je jasno da je medalja za Srbiju. :D On a semi-serious note: kako su ovi na kosovu izabrali ovu himnu i zastavu? Jel se za okruglim stolom okupila naftna i narko mafija pa su nabacili par ideja? Edited August 7, 2016 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Španci će da progledaju kad oteraju Skariola, retko loš trener Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 neće ih jer uvek choke-uju na OI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 koliko ja vidim bice dobro ako uzmemo makar jednu medalju:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Каже другар кинез да је у току церемоније отварања, када су Филипини прошли кинески коментатор, који се до тада шалио и спрдао, једноставно заћутао. Као да нема никога и ништа на екрану :) Колико злата за Фелпса, шта мислите? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 8 minutes ago, overkind said: Каже другар кинез да је у току церемоније отварања, када су Филипини прошли кинески коментатор, који се до тада шалио и спрдао, једноставно заћутао. Као да нема никога и ништа на екрану :) Колико злата за Фелпса, шта мислите? to kao ono kad je otpor dobio mtv nagradu pa tv košava koja je prenosila pustila reklame? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 14 hours ago, Highl1 said: Španci će da progledaju kad oteraju Skariola, retko loš trener e mislim da su osvojili EP prosle godine sa njim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 jesu, ali je lik loš u poredjenju sa tim kakvu ekipu ima. Juče je imao dobijenu tekmu, samo da je iskontrolisao igru, a na kraju su se izglupirali u poslednjih par minuta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 http://www.njuz.net/udovicic-cestitao-sportistima-na-uspesnom-izbegavanju-kosovskih-sportista-na-pobednickom-postolju/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 kakva je jadna ciganija za par jeftinih politickih poena ko zna gde u srbiji bila ta objava "savetujemo da odu sa podijuma" je neverovatno a) i najbitnije od svega - kad nesto hrvati urade negativno, ne treba ih oponasati ni pod razno b) ako vec oces da uradis nesto - uradi kalkulaciju (lako je, sa kosova je 8 sportista samo) i uvidi da od 2 sporta u kojima se preklapaju i nasi i njihovi nijedni ni drugi nemaju sanse za medalju i da nema smisla bacati govna po sebi na internacionalnom nivou zarad pomenutih lokalnih politickih poena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Jadna za tebe Kole i nas druge normalne, kapiram da bi se pola Srbije popalilo da se to stvarno desi (ko je spomenuo Draleta i forumske patriote ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Ако се већ понашамо, мислим на званичнике, како се понашамо, одлазак спортиста са постоља не служи ничему, слажем се. Нисам ни зано да су предложили тако нешто, ако јесу. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 ma udovicic je lupetao da se sportisti "savetujeu da napuste, ali im nije naredjeno i da je njihovo ponasanje njihova odluka"...mislim alo olimpijski i sportski duh...al najgore - sto biti choban na rechima kad dela ne moze biti? =o( u drugim vestima, brazilski tardovi iz organizacije su uredno u isto vreme stavili da nam igra i muska i zenska kosarkaska repka...pa majkumu mozak na ispashi....(bojim se muskog mecha sa australijom nakon ono sta su uradili fancuzima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Sta je bre ovo koji kurac, kakve su ono trojke, prvo bogut, pa onaj lik od table...Kole, nemoj da gledas! :D I Djordjeviceva tehnicka u trenutku kad je nama dosudjen faul, bas iskusno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Ne seri Dule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 gledam, Dule, ne mozes mi nista! ;oP sudjenje jeste na momente diskutabilno al dobro se drzhe, samo tvrdo utakmicu do kraja i sve ce biti ok a Bogut je ocigledno Radjin klon, mislim njuska je 99% identicna ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 22 minutes ago, traktori said: Ne seri Dule. Cekaj, sto serem? U trenutku kad ti je vec dosudjen faul ti uleces u raspravu sa sudijama zato sto je faul bio pola sekunde ranije od strane drugog igraca i rizikujes tehnicku, potpuno bespotrebno. Samo da se ne ponovi period iz polovine druge cetvrtine kad jedno 5 minuta nismo dali kos i promasili 10 suteva pa cemo valjda pregurati i jebene kengure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Sereš zato što sereš, reakcija je potpuno normalna jer mu je lik kidao dres i trener treba da reaguje u takvim situacijama, ma šta se ti mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 pustite duleta da vodi reprezentaciju, i asadove trupe pa da vidite ko sere! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Duleta mogu da pustim samo blic da uređuje :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 1 hour ago, Highl1 said: Jadna za tebe Kole i nas druge normalne, kapiram da bi se pola Srbije popalilo da se to stvarno desi (ko je spomenuo Draleta i forumske patriote ) ох не форумски патриоти, дај још прдежа у луфтбалон да се дигнемо још изнад ситуације. падамо падамо! :( нећу да усеравам овај топик, пише се о случају Косова у МОК на УПТу. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 1 hour ago, overkind said: Ако се већ понашамо, мислим на званичнике, како се понашамо, одлазак спортиста са постоља не служи ничему, слажем се. Нисам ни зано да су предложили тако нешто, ако јесу. sad ću zvučati kao drale ali cela ta situacija je trebalo da se reši mnogo pre olimpijskih igara, ovo sada je samo drndanje vune. 27 minutes ago, Kole said: gledam, Dule, ne mozes mi nista! ;oP sudjenje jeste na momente diskutabilno al dobro se drzhe, samo tvrdo utakmicu do kraja i sve ce biti ok a Bogut je ocigledno Radjin klon, mislim njuska je 99% identicna ;oD malo su krenuli da se sabiraju, što je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts