Lucky Posted November 4, 2025 Report Share Posted November 4, 2025 7 hours ago, Dule_smor said: Ahh eto, nisam znao da je lik takav drkos 😄 Lili Alen je ceo svoj novi album koji je izdala (zgodno) par nedelja pred Stranger Things "posvetila" njemu, jer su bili u braku i razišli se, pa su krenule da isplivavaju neke lude priče. Da se razumemo, meni i Lili Alen deluje kao bet šit krejzi, ali to iz pesama se oslanja i na neke priče koje su već bile live tipa par meseci posle svadbe ga našla sa nekom ribom i tako to. 7 hours ago, millanče said: Hmmm... tačno 3.0 nedelja pred emitovanje poselndje sezone... Hmmm... I tako se podsetio narod koji na tu seriju nije pomislio, evo, u našem slučaju, od 03.08.2022... 😄 "NOT SEXUAL!" HMMM... može da bude i to, a možda i neki momenat kad joj je istekao neki ugovor ili nešto jer kapiram da su se netflixovci dobro zaštitili od "drame" dok serija nije gotova makar sa snimanjem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 16 hours ago, Lucky said: Lili Alen je ceo svoj novi album koji je izdala (zgodno) par nedelja pred Stranger Things "posvetila" njemu, jer su bili u braku i razišli se, pa su krenule da isplivavaju neke lude priče. Da se razumemo, meni i Lili Alen deluje kao bet šit krejzi, ali to iz pesama se oslanja i na neke priče koje su već bile live tipa par meseci posle svadbe ga našla sa nekom ribom i tako to. može da bude i to, a možda i neki momenat kad joj je istekao neki ugovor ili nešto jer kapiram da su se netflixovci dobro zaštitili od "drame" dok serija nije gotova makar sa snimanjem. Ma da, ta Lili je tek dileja. Jebote, Mili Bobi ima 21 godinu, izgleda starije od nekih 40+ dama koje poznajem :O 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 3 minutes ago, millanče said: Mili Bobi ima 21 godinu, izgleda starije od nekih 40+ Joj, bolje je da nisam pogledao. Missim, nije rugoba i katastrofa, ali stvarno izgleda puno starije od 21. I to na vise fotografija napravljenih u razlicito vreme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 (edited) To je neki mega - trend u Holovudu već neko vreme, bistrili smo negde i oko ono čupanja sala iz obraza, botoksi, ali i bez intervencija - samo šminka, oblačenje i slično, to se nešto svetski gura. Skoriji primer koji mi je zapao za oko, koga zanima, neka gugla "dafne keen saturn awards", to je mala X23 iz Logana, i tu ima jedva 20 :D Nije baš kao Mili "42+ look", ali solidan "34+ upgrade by Hollywood standards" na curu od 20 leta :D Možda ih grumuju za Lea i Toma :D Edited November 5, 2025 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 1 hour ago, Dick Warlock said: Joj, bolje je da nisam pogledao. Missim, nije rugoba i katastrofa, ali stvarno izgleda puno starije od 21. I to na vise fotografija napravljenih u razlicito vreme. izoperisala se i nažalost sad tako izgleda, iako je realno ovako bila simpatično dete kad je počela serija. 1 hour ago, millanče said: Jebote, Mili Bobi ima 21 godinu, izgleda starije od nekih 40+ dama koje poznajem 😮 i već se i udala! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted November 5, 2025 Popular Post Report Share Posted November 5, 2025 Em se udala em su usvojili dete Mozemo samo da licitiramo koliko ce da potraje brak i koliko puta ce se preudavati kurva engleska 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 5 hours ago, millanče said: Ma da, ta Lili je tek dileja. Jebote, Mili Bobi ima 21 godinu, izgleda starije od nekih 40+ dama koje poznajem 😮 Imaju li slike te zgodne mladice od 40+ leta za nas zadrte starkelje 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2025 Report Share Posted November 5, 2025 2 hours ago, absolute said: Imaju li slike te zgodne mladice od 40+ leta za nas zadrte starkelje 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted November 5, 2025 Popular Post Report Share Posted November 5, 2025 2 hours ago, killYg0r said: Em se udala em su usvojili dete Mozemo samo da licitiramo koliko ce da potraje brak i koliko puta ce se preudavati kurva engleska Aj u 50 marke da će dete biti trans @absolute ne dam :) 1 3 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2025 Report Share Posted November 6, 2025 15 hours ago, millanče said: Aj u 50 marke da će dete biti trans @absolute ne dam 🙂 negde sam uhvatio u prolazu da je ova kao striktno protiv tih stvari, što me malo začudilo imajući u vidu sve oko holivuda, ali ajde, ostaje da se vidi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted November 9, 2025 Popular Post Report Share Posted November 9, 2025 https://www.instagram.com/p/DQuFF-nERmN/?igsh=MXM2N3o1aW5na2xvMQ%3D%3D&img_index=9 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2025 Report Share Posted November 9, 2025 3 hours ago, cali said: https://www.instagram.com/p/DQuFF-nERmN/?igsh=MXM2N3o1aW5na2xvMQ%3D%3D&img_index=9 hahaha stolica je pobedila 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago On 7/1/2016 at 12:25 PM, Kole said: za 2 nedelje na netflixu krece serija Stranger Things (pravi je wayward pines ekipa), deluje kao mracnija varijanta ET-a (80s kids film wibe generalno, sto je plus na nevidjeno =o)) Mislim da je simbolički pogodno da citiram @Kole post koji je započeo ovaj topic sad kad se serija završila i pride da konstatujem da je post od pre skoro tačno deset godina 😞 🙂 Konačno sam pogledao i celu petu sezonu i odmah da u startu kažem - generalno mi je ok, nemam problem sa tim kako se završila, nisam razočaran itd, ali ima tu dosta stvari koje nisu baš jasne 🙂 Od onih "stukturnih" meni je lično leglo što je peta sezona 99% akcija, nema puno nekih tralala momenata i patetičnih scena osim u poslednjoj epizodi onih par koje su prosto morali da ubace, ali mogu da razumem stranu kojoj se ovo ne dopada. Ja čak to nisam ni primetio toliko ali je žena bila u fazonu - pa ovde ima nula razvoja likova i međuljudskih odnosa u poređenju sa prethodnim sezonama (sa prvom tek, ali ajde i sa četvrtom čak) kao i da je El i Majk odnos skoro kao i da nisu zajedno. No, kažem, meni to nije puno smetalo. Sam kraj mi je takođe ok, imamo tu jednu verziju događaja i onda na samom završetku hint ka potencijalno drugoj verziji događaja i to mi je takođe skroz u redu, pa nek bira svako šta mu se više dopada. OK mi je i što nema nikakvog cliff hengera ili nekog momenta da se možda u finalnom kadru pojavi neki trenutak koji bi to nagovestio, mislim da bi to bilo previše. I cela scena sa D&D ekipom koja završava svoju verovatno finalnu partiju ikada je takođe skroz dobra i na kraju i koncept odjavne špice. Tako da sa te strane nemam problem. Ono gde imam par problema je sledeće: - Vojska koja drži grad u karantinu a ponaša se kao da su došli na izlet. OK, imamo ograde i kamere po gradu, ali nivo kontrole nad gradom im je skoro pa nula, ovaj uspeva da krijumčari šta god hoće svaki put, deli im eksploziv na sred ravnice, klinci prave cele akcije bez da ih ovi provale, jedini način da skapiraju da su u radio stanici je kad Sara Konor vidi kombi od radija - wow! :)) Isto ceo koncept čuvanja dece u karantinu kao komedija. - Još gluplje od toga, vojska koja zna sa čime se susreće jedino što je uspela da razvije je sonarni ometač za El, ali su potpuno nesposobni da zaustave demije u bilo kom obliku ?! Prave celu bazu u Upside Down ?! A realno ni ne moraju ? 🙂 Jedan demi napada konvoj i sve ih poubija, 3-4 bi im celu bazu rasturila, ali niti se to događa niti vojsci pada napamet da tako nešto može da se desi? Glavna odbrana baze je ograda koju El preskače samim tim za demije bi bila mačiji kašalj? 🙂 Najefikasnije sredstvo za demije je potencijalno bacač plamena ali njega koriste jednom - a i nije baš najefikasniji plus bi realno mogli da razviju pet puta efikasnije oružje na bazi vatre ako već su skapirali da je to efikasno sredstvo? Ili sam baš propustio nešto mega važno? 🙂 - Ajde ostavljam po strani da vojska nije htela da ispituje šta je veliki zid u Upside Down. - Gde su svi demigorgovi i demidogovi nestali kod finalne bitke? 🙂 Ne bih da nitpickujem u smislu mogao je da ih pusti 20 da odu u bolnicu da ubiju Maks a ne 3, jasno mi je da ne bismo imali radnju u seriji, ali da final boss ima samo sebe i nikog drugog ... doduše sad kad sam napisao final boss ima tu neke povezanosti sa igrama pa kao final boss takođe je najčešće solo, ali to je opet zbog toga da bi igrač imao šansu da pređe igru, tako da i dalje sam mišljenja da je to jedan od većih propusta. - Dipšit Derek najjači lik! :)) Mislim da su Nensi inače namerno napravili da izgleda kao Rambo, to ne može biti slučajnost 🙂 Kao što je i Holi evidentno Alisa u zemlji čuda 🙂 Moram da dodam i ovo oko glumaca - još jednom se potvrđuje rizik kastovanja dece u nečemu što treba da traje godinama. Pola njih je izgubilo dar za glumu a skoro svi su ispali ružni da ih niko ne bi castovao u sadašnje vreme :)) A verovatno ni neće. Jedina koja je možda mogla da nastavi kako treba je ova Mili Bobi ali se toliko izoperisala da to čak nisu mogli ni da sakriju šminkom i ima jednu facijalnu ekspresiju u celoj sezoni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago 8 minutes ago, Lucky said: Mislim da je simbolički pogodno da citiram @Kole post koji je započeo ovaj topic sad kad se serija završila i pride da konstatujem da je post od pre skoro tačno deset godina 😞 🙂 Konačno sam pogledao i celu petu sezonu i odmah da u startu kažem - generalno mi je ok, nemam problem sa tim kako se završila, nisam razočaran itd, ali ima tu dosta stvari koje nisu baš jasne 🙂 Od onih "stukturnih" meni je lično leglo što je peta sezona 99% akcija, nema puno nekih tralala momenata i patetičnih scena osim u poslednjoj epizodi onih par koje su prosto morali da ubace, ali mogu da razumem stranu kojoj se ovo ne dopada. Ja čak to nisam ni primetio toliko ali je žena bila u fazonu - pa ovde ima nula razvoja likova i međuljudskih odnosa u poređenju sa prethodnim sezonama (sa prvom tek, ali ajde i sa četvrtom čak) kao i da je El i Majk odnos skoro kao i da nisu zajedno. No, kažem, meni to nije puno smetalo. Sam kraj mi je takođe ok, imamo tu jednu verziju događaja i onda na samom završetku hint ka potencijalno drugoj verziji događaja i to mi je takođe skroz u redu, pa nek bira svako šta mu se više dopada. OK mi je i što nema nikakvog cliff hengera ili nekog momenta da se možda u finalnom kadru pojavi neki trenutak koji bi to nagovestio, mislim da bi to bilo previše. I cela scena sa D&D ekipom koja završava svoju verovatno finalnu partiju ikada je takođe skroz dobra i na kraju i koncept odjavne špice. Tako da sa te strane nemam problem. Ono gde imam par problema je sledeće: - Vojska koja drži grad u karantinu a ponaša se kao da su došli na izlet. OK, imamo ograde i kamere po gradu, ali nivo kontrole nad gradom im je skoro pa nula, ovaj uspeva da krijumčari šta god hoće svaki put, deli im eksploziv na sred ravnice, klinci prave cele akcije bez da ih ovi provale, jedini način da skapiraju da su u radio stanici je kad Sara Konor vidi kombi od radija - wow! :)) Isto ceo koncept čuvanja dece u karantinu kao komedija. - Još gluplje od toga, vojska koja zna sa čime se susreće jedino što je uspela da razvije je sonarni ometač za El, ali su potpuno nesposobni da zaustave demije u bilo kom obliku ?! Prave celu bazu u Upside Down ?! A realno ni ne moraju ? 🙂 Jedan demi napada konvoj i sve ih poubija, 3-4 bi im celu bazu rasturila, ali niti se to događa niti vojsci pada napamet da tako nešto može da se desi? Glavna odbrana baze je ograda koju El preskače samim tim za demije bi bila mačiji kašalj? 🙂 Najefikasnije sredstvo za demije je potencijalno bacač plamena ali njega koriste jednom - a i nije baš najefikasniji plus bi realno mogli da razviju pet puta efikasnije oružje na bazi vatre ako već su skapirali da je to efikasno sredstvo? Ili sam baš propustio nešto mega važno? 🙂 - Ajde ostavljam po strani da vojska nije htela da ispituje šta je veliki zid u Upside Down. - Gde su svi demigorgovi i demidogovi nestali kod finalne bitke? 🙂 Ne bih da nitpickujem u smislu mogao je da ih pusti 20 da odu u bolnicu da ubiju Maks a ne 3, jasno mi je da ne bismo imali radnju u seriji, ali da final boss ima samo sebe i nikog drugog ... doduše sad kad sam napisao final boss ima tu neke povezanosti sa igrama pa kao final boss takođe je najčešće solo, ali to je opet zbog toga da bi igrač imao šansu da pređe igru, tako da i dalje sam mišljenja da je to jedan od većih propusta. - Dipšit Derek najjači lik! :)) Mislim da su Nensi inače namerno napravili da izgleda kao Rambo, to ne može biti slučajnost 🙂 Kao što je i Holi evidentno Alisa u zemlji čuda 🙂 Dodaću da mi je možda najjača fora sa završetkom serije, u stvari, Conformity Gate, tj. serija teorija i videa o tome kako je prikazano finale lažno, Veknina projekcija, i da se sprema tajna, 9 epizoda :D Bilo bi bolje od ovoga sigurno, bukvalno sam bio u fazonu da odem tamo i da bockam Mind Flayera - "Come on, flay some minds!" :D Ali završilo se očekivano komforno, čak nemam recimo ni problem sa osnovnom idejom toga da Vil treba d se oslobodi onoga što ga steže i plaši da bi bio dovoljno jak za sve, ali krindž, naravno, udara kroz realizaciju te ideje, i uopšte čitav girl-bossery je na 11/10 odvrnut u ovoj sezoni. Evo možda najjači conspiracy video: Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago 2 hours ago, millanče said: Dodaću da mi je možda najjača fora sa završetkom serije, u stvari, Conformity Gate, tj. serija teorija i videa o tome kako je prikazano finale lažno, Veknina projekcija, i da se sprema tajna, 9 epizoda 😄 Bilo bi bolje od ovoga sigurno, bukvalno sam bio u fazonu da odem tamo i da bockam Mind Flayera - "Come on, flay some minds!" 😄 neko se iscimao, to je skroz ok 🙂 ali se niti ta epizoda pojavila niti su kreatori ostavili rekao bih i najmanji tračak nade za to 🙂 idu u onaj spin off gde će da više pričaju o temi kamena i otkud on i to je ok, verovatno neki "prequel" period sa onim likom što je čuvao kofer etc. pa možda neka paralela sa današnjim vremenom i Holi ali iz nekog drugog ugla. 2 hours ago, millanče said: Ali završilo se očekivano komforno, čak nemam recimo ni problem sa osnovnom idejom toga da Vil treba d se oslobodi onoga što ga steže i plaši da bi bio dovoljno jak za sve, ali krindž, naravno, udara kroz realizaciju te ideje, i uopšte čitav girl-bossery je na 11/10 odvrnut u ovoj sezoni. Evo možda najjači conspiracy video: da, propustih ovo za vila, taj gej krindž momenat je baš bio over the top 🙂 celu sezonu se bave tom temom i pola četvrte i onda kao treba nam još dodatna potvrda za to u sceni od 5 minuta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago (edited) 30 minutes ago, Lucky said: neko se iscimao, to je skroz ok 🙂 ali se niti ta epizoda pojavila niti su kreatori ostavili rekao bih i najmanji tračak nade za to 🙂 Pa čudnije stvari su se dešavale (hehe, kapiraš, "čudnije stvari"), Snajderov rez Justice League je omogućen tako nekom ogromnom potražnjom/pomamom fanova :D Jasno mi je da od ovoga nema ništa btw, negom i zanimjivo :D 30 minutes ago, Lucky said: celu sezonu se bave tom temom i pola četvrte i onda kao treba nam još dodatna potvrda za to u sceni od 5 minuta 🙂 Pet? More, daj petnaest minuta krindž gej comming out scene kakva je možda u realnosti modernog doba, ali u realnosti osamdesetih nikako :D I svaka žena je girlboss, a svaki muškarac osim geja je pogubljen i ne zna gde udara. Gej se sabere kad prizna da je gej, onda dobije super - moći. Imam i realistični poster Sezone 7 :D Edited 20 hours ago by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago 3 hours ago, millanče said: Pa čudnije stvari su se dešavale (hehe, kapiraš, "čudnije stvari"), Snajderov rez Justice League je omogućen tako nekom ogromnom potražnjom/pomamom fanova 😄 Jasno mi je da od ovoga nema ništa btw, negom i zanimjivo 😄 bolje da ne diraju 🙂 biće prilike da muzu franšizu kroz sve to drugo, kao Game of Thrones i slično. 3 hours ago, millanče said: Pet? More, daj petnaest minuta krindž gej comming out scene kakva je možda u realnosti modernog doba, ali u realnosti osamdesetih nikako 😄 I svaka žena je girlboss, a svaki muškarac osim geja je pogubljen i ne zna gde udara. Gej se sabere kad prizna da je gej, onda dobije super - moći. najcrnje od svega je što je imao i super moći pre nego što je priznao da je gej 🙂 ali ga je onda vekna istripovao pa je ovaj shvatio da ipak mora da uradi nešto drugo :)) no moram da priznam da mi je tu malo problematično to što je ovaj i RL kao gej. ne verujem da su kad je imao 10 godina već znali da je gej 🙂 kao, kako? možda Jadranka dok je bila živa mogla je da proceni! pa sad ako su odlučili da scenario prilagode tome, u redu, obrnut scenario osim ako nije PR stunt mi je malo weird 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 14 hours ago, Lucky said: bolje da ne diraju 🙂 biće prilike da muzu franšizu kroz sve to drugo, kao Game of Thrones i slično. najcrnje od svega je što je imao i super moći pre nego što je priznao da je gej 🙂 ali ga je onda vekna istripovao pa je ovaj shvatio da ipak mora da uradi nešto drugo :)) no moram da priznam da mi je tu malo problematično to što je ovaj i RL kao gej. ne verujem da su kad je imao 10 godina već znali da je gej 🙂 kao, kako? možda Jadranka dok je bila živa mogla je da proceni! pa sad ako su odlučili da scenario prilagode tome, u redu, obrnut scenario osim ako nije PR stunt mi je malo weird 🙂 To su ti Amerikanci, kod njih je sve gej ili pr stunt. Šta bi sa onu tužbu za zlostavljanje Mili VS Harbor? :) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts