Lucky Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Eto vidiš! Roditelji će sigurno biti zadovoljni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Na Vox-u od 43 inča je suprotan problem - titlovi su OGROMNI i ne mogu da se smanje :D Inače zabavan vakat - Vox od 43 inča ima isti softver kao Elin, a opet totalno drugačiji softver od Vox-a od 40 inča (koji po meni ima najbolji sw, u smislu najupotrebljivijeg fajl browsera, intuitivne navigacije i fonta za titl koji je taman kako treba i po veličini i po kvalitetu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Sve zavisi od toga šta su kinezi u tom momentu imali na lageru :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 1 hour ago, voodoo_ said: Na Vox-u od 43 inča je suprotan problem - titlovi su OGROMNI i ne mogu da se smanje :D Inače zabavan vakat - Vox od 43 inča ima isti softver kao Elin, a opet totalno drugačiji softver od Vox-a od 40 inča (koji po meni ima najbolji sw, u smislu najupotrebljivijeg fajl browsera, intuitivne navigacije i fonta za titl koji je taman kako treba i po veličini i po kvalitetu). Ja na svom Voxu imam normalan meni i onda u njemu i "developer meni" (ne zove se baš tako) i u njemu jedno 20-30 setovanja čudnih imena sa praktično 0/1 opcijama i onda tu gomile nekih gluposti koje mogu da se podešavaju - sa geek strane, vrh opcija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 (edited) planiram da uzmem neki miracast uređaj pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim, da li su svi ok pa je u redu kupiti kineza ili ima razlike? zahtevi su mi da može da projektuje 1080p sliku i zvuk bez seckanja i slično, lag je prihvatljiv. Edited March 18, 2017 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Ja imam nekog kineza, kastujem na sporedni 720p tv i to sa mrtvog Nexusa 4, za to radi posao. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Ja imam neko kinesko govno koje sam uzeo na besmislenom popustu preko Alije, mislim da je WeCast, dobar je za izbegavanje. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts