Guest Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 izašle dve epizode do sada. dijalozi su ka-ta-stro-fa, scenario jadan, njih dvoje su odrtaveli i ne oseća se hemija među njima.pogledaću svaku epizodu jer sam fan ali ovo je prejadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Svako ko je bacio pogled je prokomentarisao da su baba i deda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 ubio si mi hajp :(,odrastao sam uz ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 E penis, a ja se naoštrio da gledam večeraske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Mnogo lose epizode. Njih dvoje su mi jos i OK, ali scenario, rezija, ceo paket je toliko los da je to neverovatno. Ali ipak ... Gledace se sve - ne marim. I trash je za ljude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Prva epizoda 3/10Druga epizoda 4/10Ovim tempom kad se uigraju, završiće se serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Stvarno je tuga bila ono sinoć, bukvalno svaki aspekt je delovao amaterski i jeftino. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--VEZMoWYY--/18ixaj3svkbj1jpg.jpgŽali bože šta sam gledao sinoć.Ako neko nije gledao, nek poslusa mudre ljude i nek ne gubi ni sekund zivota na ovo. Edited January 27, 2016 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 da li je moguce da su toliko prdnuli u cabar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Šta dalje da ti pričamo kad su ubacili onaj vid product placement-a kad naprave celu scenu u kojoj akteri pričaju kako je super gepek na kolima koja voze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 duhovni kao da glumi na heroinu - posle one scene na tremu sam imao toliki transfer blama da sam morao da pauziram koji minut.+1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosv Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Jeeeee...prva im je epizoda posle 14 godina ono, iskulirajte dajte im malo prostora, doduse neke scene su bile cringe worthy i mogao bih licno bolje da odglumim , ali sta da se radi, dosta dobrih serija koje znam su imale uzasne prve epizode/sezone...samo kazem have a little faith :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Svako ko je bacio pogled je prokomentarisao da su baba i deda :)Kakva "baba" Izgleda kao da je Povratak Mumije koliko su je našminkali da prekriju "kanjone bora" Sve se "lecnem" čim upadne u kadar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 (edited) S10E03 - Mulder and Scully meet the Were-Monster je apsolutna pobeda.Čak i ako preostale 3 epizode budu sranjave kao prva, sezona će vredeti zbog ovoga.Kroz maglu se sećam još jedne epizode ovako pune duha i sprdnje, ali ova je baš baš dobra.edit: Zapravo mislim da je ovo trebalo da bude završna epizoda celog serijala! Edited February 2, 2016 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 (edited) Zakaanio sam sa gledanjem druge epizode i, iskreno, nije mi bila uopste losa. Klasicna Xfiles epizoda. Sto se tice Scully. Gledao sam je u nekoj engleskoj seriji iz 2014 i moram priznati da u xfiles ne lici na sebe. U toj engleskoj seriji je savrsena, bore i sve. Ne znam koji im je moj trebalo da je ovako upropaste ovde. Zena je skroz OK bez sve ove sminke. Edited February 3, 2016 by MikroStalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 3. najbolja epizoda ikad snimljena! : ) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 (edited) Juče pogledao prvu, jebote koliko je loše. Scenario ko da je pisao urednik trećeg oka, režija katasrtofa, njih dvoje katastrofa, brbljaju one dijaloge ko retardirani, džilijan anderson se toliko preparirala da jednu emociju ne može da izvuče od silne plastike, duhovni kao da glumi na heroinu - posle one scene na tremu sam imao toliki transfer blama da sam morao da pauziram koji minut.qft :D scena na tremu je roflmaoscena gde u kolima gazi papucicu za gas se moze lagano iskoristiti u onim top shop reklamama, ko je bre snimao ovo :D Edited February 2, 2016 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Meni je valjda toliko srozalo očekivanja sve šta ste napisali ovde da iako je epizoda loša i sve što ste napisali stoji, bio sam pripremljen pa mi je nekako lakše palo. Doduše, dosta sam pozaboravljao iz originalnog serijala oko ovih stvari koje pominju u novim epizodama, ali planiram da pogledam i ostalo kad nađem vremena, eto vidim nahvaliste E03. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 I ja isto spustih ocekivanja i bi mi ok. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 treca epizoda Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Ja sam ugasio na pola, nisam bio naduvan pa da gledam treš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Ja zaspao na pola druge, treću nisam ni pokušavao, nek jedu govna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 treca epizoda ima u sebi jak skubi do vajb :D sta uradise ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Pogledah i ja konacno...koja je fora sa onom sprdjom i trash fazonom u trecoj epizodi...ionako ima samo 6 epizoda, nije da moraju da popunjavaju vreme zajebancijom:)...sta znam, meni je ok za sad, verovatno zato sto nisam gledao preko 10 godina pa eto:)btw, nije mi jasno ono pominjanje henriete laks pored eksperimenata da se crnci namerno zaraze sifilisom pre ww2...koliko znam , ona je zena umrla od karcinoma grlica materice i uzete su njene celije karcinoma pre smrti da bi se uzgajale u kulturi...i dan danas se one dele i uzgajaju u mnogim laboratorijama i koriste za eksperimente...jedino je fora sto verovatno nisu imali dozvolu od nje da to urade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 jel' treca epizoda sa warewolfom? ako jeste zali boze vremena i sivih celija koje sam sprzio za 40min Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts