Doca Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 ma slepac, jebem ga u usta! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 jebi turska govna, to im je za ono pokradeno polufinale svetskog prvenstva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Au kako smo ih posrali. Imao sam utisak da smo drugo poluvreme igrali onoliko koliko je dovoljno, da smo ih usrali prvo poluvreme i onda samo odrzavali. Ima jos mesta za napredak i moramo da budemo drskiji u nekim situacijama. Joj ako italijani izgube od nemaca :D Bice sou u grupi za spanska govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Tek kada se neko od nasih unese Asiku u kuk dok je u skoku i on posle slobodnog pada poljubi facom parket, tada cemo biti kvit. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 1.Serbia4/082.Turkey2/263.Italy2/154.Spain1/245.Germany1/246.Iceland0/33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 9, 2015 Author Report Share Posted September 9, 2015 :DBar formatiraj to ako kopiras (ctrl+shift+v), a i nije kao da nemas to u prvom postu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 (edited) lol, mirotica mozda cak suspenduju sa prvenstva, mada ne verujem Edited September 9, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 ja sam za tog mirotica cuo dosta lepih stvari... stekao sam utisak da za sebe smatra da je srbin iz crne gore koji zivi u spaniji i igra za njihovu reprezentaciju...prozivali su ga na prvoj tekmi, kao da ga je hitler pravio... i ono spustanje zastave mi deluje kao pokusaj provokacije... i deluje mi da nije bio svestan da je pocepao srpsku zastavu...jbg, zajeb'o se jako... srbi su zajebani... zaboravljaju i oprastaju samo preozbiljne stvari... a gluposti pamte zauvek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Teodosic igrao dobro, imao samo jedan kretenski potez za celu tekmu, za sve pohvale, kad bi ovako peglo do kraja to je to. Idu mi na kurac svi ti koji prozivaju tog Mirotica, gledao sam sta je bilo, meni da je to neko uradio jebo bih mu mater pa sve da je ne znam koja zastava Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Ovaj mali sekach lud kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 kidao je i on i celu proslu sezonu u atlanti,odlican igrac,italijani pregotivni(nisam ni sanjao da cu to nekad reci za tu naciju),definitivno cu posle nas navijati za njih u nastavku prvenstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 (edited) Ocekujem da sutra bude borba na krv i noz. I mislim da cemo da odigramo jos bolje nego danas jer borbe sa turcima kao da nije ni bilo, bez obzira na desavanja na terenu. Italijani su se dosta potrosili u ova dva dana a tek sutra ih ceka najteza utakmica. Sad me zanima jedna stvar, mi dobijemo Italiju a cergari Nemacku, ko je onda drugi, 'talijani ili cergari?EDIT: Novicki bolje da nije dolazio da igra, vidi se da ne moze vise kao nekad. Bilo da je na terenu ili ne, meni igra Nemacke izgleda isto. Jednostavno covek vise ne pravi razliku kao nekad. Jbg, godine su odradile svoje. Edited September 9, 2015 by ImbaQQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 posle 100 nba utakmica u sezoni,dobro je sto hoda uopste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Situacija je sledeća, ako grešim nek me neko ispravi:1. Mi dobijemo Italiju, Španija Nemačku, Turska Islandjane. Mi smo prvi, Turci, Italijani i Španci imaju 3-2, u tom slučaju Španija je druga, Italija treća, a Turska četvrta, zbog koš razlike.2. Mi izgubimo od Italije, Španci i Turci dobiju, Italija je prva, mi druga, oba sa 4-1, dok su sa 3-2 Turci i Španci, ali su cigani treći. 3. Ako mi dobijemo, a Španci namerno izgube, tada smo mi prvi, Turci drugi, Italijani treći (oba po 3-2), ali su Nemci četvrti (imaju isti skor kao Španci, 2-3 ali su ih dobili u medjusobnom)Mi moramo svejedno da dobijemo, jer time rešavamo nama situaciju do finala (možda malo preoptimistično, ali mislim da nećemo imati probleme sa Hrvatima u 1/4), a time sjebavamo i cigane Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Mene nesto strah kroasana, ne znam zasto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 mislim da je njih mnogo više strah od nas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Sto da te bude strah, likovi ne mogu da igraju 40min nikako. Imaju puno praznog hoda tokom meca i naprzeni su da su uhvatili Boga za onu stvar a na domacem terenu ne mogu da dobiju ozbiljiju ekipu. A da ne pricamo o tome sto imaju kompleks od nas.@Highl1 Znaci, medjusobni duel igra ulogu kad samo dve reprezentacije imaju isti skor a kos razlika kad se stvori krug od 3 i vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 pa medjusobni bi mogao da se gleda u krugu od 3 ako jedna ekipa tu ima 2-0, druga 1-1, a treća 0-2. Ali ako se stvara krug tri ekipe sa 1-1, onda mora medjusobna koš razlika da se gleda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Hrvati jedva dobise Holandiju u sred Zagreba :) inace na HRT-u stalno ide najava kako idu po medalju koju cekaju vec 20 godina (jedina je bila u Atini '95 kad su pobegli s postolja). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Ako pobedimo sutra, biće 1/4 vs hrvatske pa 1/2 vs španije (cenim da će sutra da dobiju nemce pa će ići sa pozicije b3)Ako izgubimo, 1/4 vs grčka pa 1/2 francuzi.Bolje da pobedimo italijane sutra; preumorni su od današnjeg meča koji je igrao naravno samo nba trio (plus malo đentile) a meč se igra od 14:30 što im dodatno ne odgovara.osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Jao, krivo mi zbog Rusa, mogli su da dobiju da se nisu usrali u napadu. Steta, jos bi bila dobra tekma protiv BiH sutra, ovako ce biti samo da se odigra jer mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Situacija je sledeća, ako grešim nek me neko ispravi:1. Mi dobijemo Italiju, Španija Nemačku, Turska Islandjane. Mi smo prvi, Turci, Italijani i Španci imaju 3-2, u tom slučaju Španija je druga, Italija treća, a Turska četvrta, zbog koš razlike.2. Mi izgubimo od Italije, Španci i Turci dobiju, Italija je prva, mi druga, oba sa 4-1, dok su sa 3-2 Turci i Španci, ali su cigani treći. 3. Ako mi dobijemo, a Španci namerno izgube, tada smo mi prvi, Turci drugi, Italijani treći (oba po 3-2), ali su Nemci četvrti (imaju isti skor kao Španci, 2-3 ali su ih dobili u medjusobnom)Mi moramo svejedno da dobijemo, jer time rešavamo nama situaciju do finala (možda malo preoptimistično, ali mislim da nećemo imati probleme sa Hrvatima u 1/4), a time sjebavamo i ciganeSto bi spanci namerno izgubili kada ih poraz kosta prolaza dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Bice teze sa Spancima u polufinalu nego sa Francuzija u finalu xD Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 (edited) Loše sam se izrazio, mislio sam da ako kalkulišu porazom, ispašće.@marks: ako dobijemo Italijane, Španci ne mogu da budu treći nikako Situacija je sledeća, ako grešim nek me neko ispravi:1. Mi dobijemo Italiju, Španija Nemačku, Turska Islandjane. Mi smo prvi, Turci, Italijani i Španci imaju 3-2, u tom slučaju Španija je druga, Italija treća, a Turska četvrta, zbog koš razlike.2. Mi izgubimo od Italije, Španci i Turci dobiju, Italija je prva, mi druga, oba sa 4-1, dok su sa 3-2 Turci i Španci, ali su cigani treći. 3. Ako mi dobijemo, a Španci namerno izgube, tada smo mi prvi, Turci drugi, Italijani treći (oba po 3-2), ali su Nemci četvrti (imaju isti skor kao Španci, 2-3 ali su ih dobili u medjusobnom)Mi moramo svejedno da dobijemo, jer time rešavamo nama situaciju do finala (možda malo preoptimistično, ali mislim da nećemo imati probleme sa Hrvatima u 1/4), a time sjebavamo i ciganeSto bi spanci namerno izgubili kada ih poraz kosta prolaza dalje? Edited September 9, 2015 by Highl1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts