Jump to content

Eurobasket 2015

Atomic

Recommended Posts

Nista, cim dodjes na posao ispisi 30 recepta za antibiotike i gledaj stream na mobilnom :)

Salu na stranu meni za takve situacije jako dobro dodje ona rezultati.com aplikacija, mislim da je hrvatska, ali se azurira u roku od nekoliko sekundi i uvek mozes da pratis rezultat skoro pa u realnom vremenu (uz ogradu da ja koristim ovu, mozda ima i boljih samo ne znam :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Opa, pa mi smo prvi po broju postignutih poena i podeljenih asistencija po mecu a odlicni smo i u uhvacenim loptama. Ma samo jak tempo sa Cesima, tvrda odbrana i bez forsiranja gluposti u napadu. Na sigurne poene i da ih umorimo u brzoj igri. Nemaju oni klupu kao mi i ako ih brzo napunimo faulovima stvara nam se prilika za laku utakmicu. Markovic/Gagara/Bjelica moraju da izdominiraju kao Zivojin Misic austrougare.

• Upvote (+1) 1

Za sad se drze cesi zahvaljujuci nasim potezom vise u napadu, pomalo busnom odbranom na prodore i retardiranim sudijama koji nisu svirali tri +1 situacije. Da smo zatvorili dva ulaza, iskoristili par napada kad je trebalo i eto +10/12 za nas na poluvremenu. Ali sbbkbb... Moramo pojacati odbranu i pustiti muda u napadu. Neki lakat, koleno, malo kucanja u facu i brza tranzicija. Samo da se ne opustimo bespotrebno.

Izgledali smo nekako nezainteresovano i opusteno u pocetku ali nismo dopustili da kola odu nizbrdo. Igrali smo egal prvo poluvreme ali se u drugom videla puna snaga naseg tima. Jos jedna teska utakmica, ali smo je dobili timskom igrom a ne individualizmom. Bogdan mora manje da gnjavi loptu, pokusava da deli asistencije umesto da mu prva opcija bude sut. Mora da bude brzi i snazniji, lako se pogubi pri probijanju skupljene odbrane. Sut za tri nam je bio kriminalan kao i protok lopte u par navrata. Bice bolje, vidi se da imamo snage za jos jednu cetvrtinu i to me raduje. Jer kad bude trebalo da se igra na snagu imacemo cime da pariramo.

EDIT: mrtve ustase nas vec stavile u utakmicu za 3. mesto

tt1.JPG

EDIT 2: kompleksi su dostigli jedan potpuno novi nivo:

"Po Srbiji u nogometu pišaju svi, ta utakmica je bila jedna od milijardu.
Opet kažem da smo bolji od vas u košarci.
Tomas nam je ozlijeđen bio kao i Bogdanović i izgubili smo utakmicu 1 od 30.
Vi ne možete u istu rečenicu s nama i ovo EP nećete osvojiti.
Usrati ćete se sad protiv talijana kao uvik. Vi u košarci  nestajete polako, mi ustajemo.
Teodosić je panj i indijanac, vuče vas samo kemija"

Edited by ImbaQQ
  • Upvote (+1) 1

Mislim da Litvanci imaju snage za trku od 40min ali ako ih ne bude sluzio sut za tri kao veceras - donji su sa minusom od 15. Mi jos uvek nismo imali nas dan na turniru, da nas prokenja i za dva i za tri. A i ovako dajemo skoro 90 poena po utakmici. Bice jebeno, ali i Litvanci su nam duznici sa svetskog 2010. kad smo bili sjebani posle kradje od turskih govana jebem li im sve zivo i mrtvo.