Dule_smor Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Šta, ko, gde? Btw, ja radim do 8 danas, mogu samo kraj tekme da gledam:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Nista, cim dodjes na posao ispisi 30 recepta za antibiotike i gledaj stream na mobilnom :)Salu na stranu meni za takve situacije jako dobro dodje ona rezultati.com aplikacija, mislim da je hrvatska, ali se azurira u roku od nekoliko sekundi i uvek mozes da pratis rezultat skoro pa u realnom vremenu (uz ogradu da ja koristim ovu, mozda ima i boljih samo ne znam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 rezultati.com je flashscore.com Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 a ima i zvanicni eurobasket.com za pracenje, sa sve statistikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Opa, pa mi smo prvi po broju postignutih poena i podeljenih asistencija po mecu a odlicni smo i u uhvacenim loptama. Ma samo jak tempo sa Cesima, tvrda odbrana i bez forsiranja gluposti u napadu. Na sigurne poene i da ih umorimo u brzoj igri. Nemaju oni klupu kao mi i ako ih brzo napunimo faulovima stvara nam se prilika za laku utakmicu. Markovic/Gagara/Bjelica moraju da izdominiraju kao Zivojin Misic austrougare. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Cim krenu kola nizbrdu usrace se a tu ih i lomimo na klupu poy. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Za sad se drze cesi zahvaljujuci nasim potezom vise u napadu, pomalo busnom odbranom na prodore i retardiranim sudijama koji nisu svirali tri +1 situacije. Da smo zatvorili dva ulaza, iskoristili par napada kad je trebalo i eto +10/12 za nas na poluvremenu. Ali sbbkbb... Moramo pojacati odbranu i pustiti muda u napadu. Neki lakat, koleno, malo kucanja u facu i brza tranzicija. Samo da se ne opustimo bespotrebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Mnogo bolje igramo u trecoj cetvrtini. Samo da nastavimo ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 ne znam za vas, al' ja ovog ercega gotivim mozda i najvise kod nas :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 znas koga ja najvise gotivim ? :D Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 neznam Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 (edited) Teicu +15 pisaj po sirotinji sad Edited September 16, 2015 by Cela 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Rutinski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 ae Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 (edited) prota je upravu, situacija je kriticna, nemamo mi dovoljno sestara za ove momke !carevi Edited September 16, 2015 by Sunshine. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 (edited) Izgledali smo nekako nezainteresovano i opusteno u pocetku ali nismo dopustili da kola odu nizbrdo. Igrali smo egal prvo poluvreme ali se u drugom videla puna snaga naseg tima. Jos jedna teska utakmica, ali smo je dobili timskom igrom a ne individualizmom. Bogdan mora manje da gnjavi loptu, pokusava da deli asistencije umesto da mu prva opcija bude sut. Mora da bude brzi i snazniji, lako se pogubi pri probijanju skupljene odbrane. Sut za tri nam je bio kriminalan kao i protok lopte u par navrata. Bice bolje, vidi se da imamo snage za jos jednu cetvrtinu i to me raduje. Jer kad bude trebalo da se igra na snagu imacemo cime da pariramo. EDIT: mrtve ustase nas vec stavile u utakmicu za 3. mesto EDIT 2: kompleksi su dostigli jedan potpuno novi nivo:"Po Srbiji u nogometu pišaju svi, ta utakmica je bila jedna od milijardu.Opet kažem da smo bolji od vas u košarci.Tomas nam je ozlijeđen bio kao i Bogdanović i izgubili smo utakmicu 1 od 30.Vi ne možete u istu rečenicu s nama i ovo EP nećete osvojiti.Usrati ćete se sad protiv talijana kao uvik. Vi u košarci nestajete polako, mi ustajemo.Teodosić je panj i indijanac, vuče vas samo kemija" Edited September 16, 2015 by ImbaQQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Rutinski... sa 60% snage. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Sad mi krivo sto nismo igrali sa hrvojima :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 vise bih voleo da igramo protiv Litvanaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 I ja bih radije Litvance i u finalu Francuze. Ako cemo da budemo prvaci onda da pobedimo sve, da ne igramo 2x sa nekom ekipom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Litvanija i Italija.. iskreno gledajuci mech ako budu igrali ovako protiv nas, ima da ih zgazimo i sa pola snage. Jebeno nemaju kondicije, erbolove gadjaju neke, umorni su vidljivo, cak i pre nego sto je poceo produzetak. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Mislim da Litvanci imaju snage za trku od 40min ali ako ih ne bude sluzio sut za tri kao veceras - donji su sa minusom od 15. Mi jos uvek nismo imali nas dan na turniru, da nas prokenja i za dva i za tri. A i ovako dajemo skoro 90 poena po utakmici. Bice jebeno, ali i Litvanci su nam duznici sa svetskog 2010. kad smo bili sjebani posle kradje od turskih govana jebem li im sve zivo i mrtvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Litvanija za 3 11/18, bice to mnogo nezgodno ako ih opet krene, ali ludacka tekma svakako. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 (edited) . Edited September 16, 2015 by shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 (edited) tacan rezultat u polufinalu protiv litve 76:68 aedobijamo francuze lagano +15 u finalu ae Edited September 16, 2015 by manager drvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts