manager Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 sacam cirke, odgovaram sutra, mame mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 i utorkom si poceo da cirkas stanko:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 nije dugo izdrzao na istoku Rajka Mitica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 da se odmah razumemo, ja ne mislim da će zvezda ući u lš, samo kažem da mislim da posle par godina imamo bar kakve takve šanse.ne mislim ni ja, ja se iskreno nadam, ukoliko se odredjene kockice sklope (ostane tim, trener, par pojacanja, bla bla bla sto je malo verovatno al ae)ne moze da se uzmeo u obzir tekma sa kairatom, posto tada nije bilo pola ovih igraca koji trenutno igraju za prvu postavu :)uostalom, cek da potrazim sastav zvezde protiv kairata...Crvena zvezda: Rajković, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Kovačević, Savićević, Katai, Vered, Parker i Orlandić.Rezerve: Kahriman, Petković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, Gavrić.mislim, alo, o cemu pricamo :D i čekaj, ko je tu kriv što nisu igrali Grujić, Petković, Ristić i Jović, koji sada igraju? Takodje, imao si boljeg golmana, solidnog zadnjeg veznog iz prošle sezone (Kovačevića), Pavićevića i Kataija. Znači tim je manje više bio tu, i šta onda, nisi ih uigrao sve za jul, a jesi za septembar? Ako su oni krenuli da igraju od septembra, oktobra, što nisu uigravani odmah od početka priprema, ako se znalo da će se na tu okosnicu računati kasnije i ako je već bio plan da se zbog ispada ne računa na Parkera, da će biti prodati Kovačević, Rajko i Vukan i sl. Ajde Rajko, ne uigravaš golmana, ali onda je Grof debil što je žrtvovao Evropu tek tako, ako je tim već imao potencijal, zar ne ?kapiram da su se oslanjali na pogresne igrace, cim su promenili skoro ceo tim u odnosu na pocetak sezone (koja je pocela drugog jula :D)..ne bih da ispadne kao da nekoga branim, ali jednostavno ovaj tim je sklepan kasno, bukvalno dok je trajala sezona, sto je naravno lose, ali tako se radi godinama.. trenutno je ispalo ok (doduse i kao sto ste pomenuli, mnogo los partizan u ligi ove sezone), videcemo sta ce da se desava posle.. da li ce se kostur tima zadrzati i slicno..mada kapiram da na zimu krece rasprodaja :(ne moze da se uzmeo u obzir tekma sa kairatom, posto tada nije bilo pola ovih igraca koji trenutno igraju za prvu postavu :)uostalom, cek da potrazim sastav zvezde protiv kairata...Crvena zvezda: Rajković, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Kovačević, Savićević, Katai, Vered, Parker i Orlandić.Rezerve: Kahriman, Petković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, Gavrić.mislim, alo, o cemu pricamo :D pls :Dbmk, kida Katai!novi Dejo Savićević!uozbilji se, niko to nije rekao, jednostavno covek igra u zivotnoj formi u prvoj ligi srbije, mislim alo!nije to premijer liga :) jednostavno je trenutno jedan od najboljih igraca u ligi, doduse iza malog afrike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Ne mozemo da poredimo tim protiv Kajrata i sadasnji jer su potpuno drugaciji. Na kraju krajeva, nakon tih evropskih kvalifikacija i Partizanovih igara, ja sam uplatio lovu da ce Partizan da osvoji titulu. I onda poslednje nedelje prelaznog roka, sa dugovima koliko hoces i sa blamazom protiv OFK-a, dovedu tri top pojacanja, bukvalno sve su ih uboli 1/1 i sve se promenilo, plus su se poklopile neke stvari tipa forma Grujica i slicno, i to je to. Ja se slazem sa Docom, imamo cemu da se nadamo, da smo bulja, bulja smo, ali LS sada bukvalno igraju svi glibavci ovog sveta, sto ne bismo i mi. 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 kad se sad nisam slogirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Jebo im pas mater,zamalo TV da izleti kroz prozor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Iz cega smo iscupali pobedu, nemam reciGuduric bogotac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Svaka cast. Vise srece nego pameti, al nema veze. Sad da se sabije top 16. Jbni radonja, kad kida zivce meni, koji ne navijam za zvezdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 koliko smo sabili evroligu, pa jebote te bog!sada pravac top8! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 (edited) Grupa EFenerbahčeEfesPanatinaikosDarušafakaLokomotivaUnikahaCrvena zvezdaCedevita Edited December 18, 2015 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 u grupi osim Fenera i Lokomotive niko nešto spec ne odskače, ali nećemo proći, because Radonja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 efes si zaboravio,prejaki su,ne znam jedino situaciju oko krstica i kada se vraca na teren,unikaha veoma jaka takodje,pao cvrst,cedevitu i darusafaku bi trebalo da ugaze i tu traze duple pobede,u svakom slucaju bolje ova grupa od one druge :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mareska Posted December 19, 2015 Popular Post Report Share Posted December 19, 2015 Dajte ljudi jebote, nemojmo biti grobari, izasli smo iz epski teske grupe u top 16, pobedili Real i Himki kod kuce i opet nam nista ne valja, jebo vas Radonja.Osvojili smo sve sto smo mogli prosle sezone, ostali smo bez MVP-a Evrolige, Kaline u zivotnoj formi i dva Amera koji su se vrhunski uklopili u sistem, 4/5 igraca iz startne postave. Tesko se povredio Luka Mitrovic i sad smo iz otpisane situacije otisli dalje, dok u isto vreme jedan Armani i Makabi sa zilionskim budzetima nisu uspeli da izadju iz preglibavih grupa. Real se do poslednjeg kola borio za prolaz. I taj Bajern koji smo izbacili je isto skuplja ekipa i vodi je bolji trener nego nas. Malo optimizma nije na odmet, a Radonja kakav god da je, sigurno da radi bolji posao od raznih Vlada Vukoicica i ostalih "strucnjaka" posto ja ne znam ni ko bi mogao da sedne na nasu klupu trenutno a da je sigurica, na stranu sto i za te pare za koje on radi ne bi verovatno niko ni sedeo.Znate i sami da ljubitelj Radonje nisam, ali me smara da 3 od 5 komentara nakon velikog uspeha budu Radonja oriented umesto da se radujemo sto smo izasli iz preteske grupe i to sa pet pobeda (moglo i 6 because Radonja) i sad u ovoj grupi cak imamo neke stidljive sanse da se nadamo mozda nekom prolazu, al svakako od ove ekipe se ni ne moze ocekivati vise.Bejah sinoc u Pioniru, bejah i protiv Himkija i jebote place mi se sto mora zbog love da se igra u Areni, bukvalno je ono najbolja domacinska hala ikada, mogu i grobari potvrde protiv Tajfuna kakva je atmosfera 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted December 19, 2015 Popular Post Report Share Posted December 19, 2015 Sve to stoji, samo izostaje bitan detalj da ti prolaz u top16 odlucuju 3 totalno nerealne trojke iz krajnjeg ocaja ZA REDOM, zbog radonjinje nesposobnosti da vodi utakmicu i kontrolise ekipu. Mada je moguce da bas to odsustvo kontrole donosi rezultate, ko ce ga znaci. I nije da nista ne valja, nego da moze da bude jos bolje. U krajnjem slucaju, ako vecina ljudi vidi istu stvar, mozda zaista postoji problem? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Prolazimo, Radonja drugar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 licno imam veliki psihicki bol da gledam utakmice u kojima radonjic vodi tim za koji navijam... ali mislim da je sjajan sto se nekih drugih stvari tice... npr. ljudi su na pocetku prosle sezone bukvalno verovali da je jovic najgori plej na svetu, a da je cirbes drvo... ja bukvalno kod svih igraca vidim veliki napredak... e sada, trening je jedno, priprema i vodjenje utakmice su sasvim drugo... ali sto suki rece, da je sve pod konac, niko od nas (ukljucujuci i samog gudurica), ne bi znao kolika su to muda i hladnokrvnost sa 20 leta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 ma ja se slazem sa vama, rekao sam odavno da mislim da mu je NAJVECA, samim tim i ozbiljna mana, da to sto ne moze da oseti TAJ trenutak, TAJ momenat kada treba da nesto promeni kao veliki trener, ali iz nekih insajd info koje imam, mnogo je tesko biti Cokijev podanik, a izmedju ostalog i Misko je jak ko Coki otprilike. Primera radi, Radonja recimo nije zeleo da vrati Markusa, ali se pravio OGROMAN pritisak, videli ste i Blic koliko je smarao posto je tamo Miskov i Djikijev podanik urednik sportske. Sofa takodje provereno znam da nije hteo i da je doveden na neku foru, da mu je cak receno da je imao 156 kilograma a dosao je u Zvezdu sa 170 :D E sad, naravno, uvek mozemo da kazemo, pa ko mu je kriv, da je neko mudo, izborio bi se za to da to ne mora da trpi, ali hocu da kazem da ocigledno da radi dobro u ovim retardiranim uslovima, a da moze bolje, slazem se, sigurno i da moze bolje, ne bismo se ni nervirali da ne moze. Igraci evidentno napreduju pod njim, e sad, da li je do njega i to je opet posebno pitanje.Na sve sto sam napisao za igrace koji su otisli, ko bi rekao i da ce Mekel i Tompson biti ovoliki promasaji, opet smaram, ali isti taj Pesic je za Tompsona ovog leta rekao da je najbolji stranac koji je ikada dosao u srpsku kosarku, a siguran sam da Kari bolje poznaje kosarku od nas :D A eto, covek bukvalno ne moze da se sastavi.Ceo post je bio zato sto sam bio mega srecan sinoc i smaralo me da citam Radonja hejt bar sada :D Bice vremena za njega opet :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 lepo je Grujan napisao, ja sam zadovoljan odbranom i napretkom igrača, ali je to vodjenje utakmice veoma slabo. A u toj situaciji protiv Ćokija i Miška, ljudi bi ga pljuvali u oba slučaja, da ode iz tima bi mu vikali da je pička, što nije probao, a kako ostaje, viču mu da je pička što se ne suprostavi Ćokiju, tako da, isti kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=28&nav_id=1079591 Koliko je dobro pojačanje toliko je i loše :) znamo kakav temperament ima dok je igrao u Partizanu... videćemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 mnogo dobar igrac samo ima ceste povrede,jedan od najboljih stranaca koji je igrao kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 ladno crnja prešao u Reflex... dobro pa nije prešao u Zvezdu! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 kazu da mu je forma u kurcu... doduse to se podrazumeva kada je dobio otkaz u trabzonu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 ja koliko sam cuo otisao je zbog trenera kojeg ne gotivi niko tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts