Zwerko Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 I dok na jednu stranu AMD vlasnici kubure sa podrškom za Arkham Knight, oni koji poseduju nVidia grafičke u svom računaru mogu da budu srećni jer su se upravo pojavili novi “game ready” 353.30 WHQL drajveri za nVidia grafičke kartice koji donose SLI profile i optimizacije preporučene svima onima koji planiraju da igraju veliko finale Batman: Arkham serijala video igara. Ocene za igru su izuzetno dobre (trenutno čak tri stotke i tri devedesetice) pa se očekuje da i šira javnost bude više nego zadovoljna onim što je Rocksteady pripremio ovoga puta.No, da ne dužimo dalje, ukoliko posedujete nVidia grafiku i planirate da pikate Arkham Knight, download drajvera je a must!The post nVidia 353.30 drajveri appeared first on KlanRUR. Pročitajte čitavu vest na RUR sajtu! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Je l su još malo oborili performanse za Kepler kartice, nabijem ih na onu stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Je l' se ja tripujem ili se 750ti više greje sa poslednjih par drajvera? Ranije mi je na loadu bilo ~65 (+-3), a posle reinstala i novih drajvera ide 72-74 u nekim igrama ako ne oborim max frames, a ako je baš silujem desilo se da ode i na 78? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Sjebali su opasno, mostly negative.... http://store.steampowered.com/app/208650/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Scumbag Nvidia Meni sa GTX 660 najboljšije rade 347.88 (odnosno poslednji iz grane R346) iz marta, uključujući tu i GTA V iako su mesec dana kasnije izbacili drajvere "optimizovane" za GTA V... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 instalirao jedanput i izbrisao posle 30min. I pored toga sto je sve odradjeno sa DDU i dalje mi se desava, doduse retko, da monitor sasvim random izgubi sliku (bude crno, nema promene izvora video signala) i onda kroz 4-5sec sve se vrati na normalno, kao da je driver stopped responding a "nije". U svakom slucaju pada reinstall sistema kad izadje desetka, a sad moram da zivim s ovim zbog projekta koji me zatrpao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts