Jump to content

nVidia 353.30 drajveri


Zwerko

Recommended Posts

I dok na jednu stranu AMD vlasnici kubure sa podrškom za Arkham Knight, oni koji poseduju nVidia grafičke u svom računaru mogu da budu srećni jer su se upravo pojavili novi “game ready” 353.30 WHQL drajveri za nVidia grafičke kartice koji donose SLI profile i optimizacije preporučene svima onima koji planiraju da igraju veliko finale Batman: Arkham serijala video igara. Ocene za igru su izuzetno dobre (trenutno čak tri stotke i tri devedesetice) pa se očekuje da i šira javnost bude više nego zadovoljna onim što je Rocksteady pripremio ovoga puta.

No, da ne dužimo dalje, ukoliko posedujete nVidia grafiku i planirate da pikate Arkham Knight, download drajvera je a must!

The post nVidia 353.30 drajveri appeared first on KlanRUR.



Pročitajte čitavu vest na RUR sajtu!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Je l' se ja tripujem ili se 750ti više greje sa poslednjih par drajvera?

 

Ranije mi je na loadu bilo ~65 (+-3), a posle reinstala i novih drajvera ide 72-74 u nekim igrama ako ne oborim max frames, a ako je baš silujem desilo se da ode i na 78?

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

instalirao jedanput i izbrisao posle 30min. I pored toga sto je sve odradjeno sa DDU i dalje mi se desava, doduse retko, da monitor sasvim random izgubi sliku (bude crno, nema promene izvora video signala) i onda kroz 4-5sec sve se vrati na normalno, kao da je driver stopped responding a "nije". U svakom slucaju pada reinstall sistema kad izadje desetka, a sad moram da zivim s ovim zbog projekta koji me zatrpao.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...