fatboy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) ovi su OBJASNILI domacim hipster-pivarcima kako se pravi taj napitak Mala su proizvodnja i nisu u BG-u tako da masa ljudi i ne zna za njih, ovde njihovo pivo imate na 10tak mesta (kafici i sl), ne znam da li igde u BGu ima u regularnoj prodaji ovaj vrhunski vops. Imaju svetlo, crveno i crno, sva tri sabijaju, pogotovo kad se uzme u obzir cena od nekih 50-60 din, jer su po kvalitetu u klasi piva koja su duplo ili jos skuplja.... Jedino su mi neka strana piva (obicno 200+ kinti za flajku) bolja od ovoga... E da, ovo bih pohvalio takodje, ima taj neki full ukus i ne pravi se od usranog kukuruza..... Edited June 23, 2015 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 tri lika kazu da im se svidela supernova, odma mohi mora da dodje da kaze kako je to HAJP :D pa i nek je hajp, nisam reko da sam poznavalac piva nego da mi je supernova zanimljivo novo pivo :D i naravno ulpi pojebava, al neka zato sam napravio fb da ga blamiram pred rl drugarima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 ovo Grimbergen što je nigger okačio je valjda najstarije pivo na svetu, odnosno prva pivara na svetu kao. Sećam se da mi nije leglo, nekako previše ima neke gorčine. Ja sam tu negde sa mohijem, iako mi je od tih piva sa ukusom koji nije pivo hoegaarden vrh. Isto tako ne mogu reći da sam neki ljubitelj piva jer ne volim tamno pivo, ne volim mutna piva (sem hoegaardena), ta sva gorka i tako to. Više volim pivo koje je pitko, najbolje pivo koje sam do sada probao mi je Kronenbourg, iako je to u Francuskoj njihov Lav fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 ovo Grimbergen što je nigger okačio je valjda najstarije pivo na svetu, odnosno prva pivara na svetu kao. Sećam se da mi nije leglo, nekako previše ima neke gorčine. Weihenstephan je najstarija pivara na svetu tuljane, google pre nego sto postujes :D I da odlicno im je pivo, mada ne znam da li se moj glas racuna posto volim IPA-e :D Regularna piva slabije :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Preteruju sa cenama tih piva po popularnim pivnicama... Za te pare moze da se uzme bolji alkohol 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 koji to bolji alkohol mogu da uzmem za 200 dinara? na stranu što nije poenta da se pije bilo koji alkohol, jer nemamo više 17 godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) potpuno suprotna poenta. mislia sam da moze kvalitetnije pice da se pije u kaficu za tw pare. ako se ne varam, ta piva su po oko 400 din po kaficima... Edited June 23, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 +1 za Kozel tamno. Mogao je neki poll da padne? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) si video ulpi, zola gotivi supernovu, tvoja teorija pada u VODU Edited June 23, 2015 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 si video ulpi, zola gotivi supernovu, tvoja teorija pada u VODU Doticno nikada nisam probao! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Preteruju sa cenama tih piva po popularnim pivnicama... Za te pare moze da se uzme bolji alkohol realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Meni za sada najbolje pivo koje sam probao, mozda jos par nekih pale ale-ova rame uz rame sa ovim, ali ovaj Paulaner gazi. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Leffe tamno, Hoogarden belo, Grimbergen sto je okaceno iznad, Swinckels, Duvel, Jupiler sa tresnjom/visnjom, Stella Artois, Nastro Azzurro - sva su mi legla kao budali samar. U nedelju degustiram jos neka koja nisam do sad kod drugara kod kog igramo D&D i koji ima fetis na piva pa su mu prve tri police u frizideru notorno zauzete istim. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Parlamente, ajmo kulturno i kul, nema razloga za takvim tonom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ok, ali je to istina. Bar je ja tako dozivljavam. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Nešto mi bolje leži Erdinger u poslednje vreme (u situacijama kad biram između Erdingera i Paulanera), mada u svakom slučaju samo vajs cepam (sladžu), nešto ne mogu više da smislim lager pivo, čak ni ova kvalitetna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 @Фетбој Ја сам тај Кругер само на БФ пио, и начуо да има негде у БГ, али је све остало на има, али не знам где. Одлично је, слажем се. А то друго што си окачио, Белгијко или које ли је, има ли то у БГ? Или још боље, има ли у малопродаји? :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Video sam juče u Rodiću i to nešto ok cena, al sam uzeo tuce Leffe-a, sad moram i ovo da probam :D Mislio sam na ovo, K&B samo krvavo zacenjen po fensi pivnicama da znam :/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ok, ali je to istina. Bar je ja tako dozivljavam. a ti si ono ozbiljno napisao? :) ma roflšrofl, btk Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 a ti si ono ozbiljno napisao? :) ma roflšrofl, btk btk fesy, posle deusa imas visok prag tolerancije za retarde! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 nemam, ba tvu ovog trenutka čanak i vučić, šta priča ovaj debil ffs Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 btk fesy, posle deusa imas visok prag tolerancije za retarde! Prosto je neverovatno da je ničim izazvan ispalio arsenal onakvih budalaština.on the topic. Probao sam danas Leffe i mnogo je dobro pivo. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Jebite se, sta je napisao :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 NEЋЕМО ДА TI KAYEMO! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts