mohican Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 A gej war boysi? I to ti je leglo fino? Jel ti roditelji znaju da si gej? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted November 6, 2015 Popular Post Report Share Posted November 6, 2015 (edited) 4 filma3 kinematografa1 režiserimpresivno kako Miler slaže kroz filmove gotovo identične kadrove...vrlo interesantno i efektno Edited November 6, 2015 by Kole 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 strava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 A gej war boysi? I to ti je leglo fino? Jel ti roditelji znaju da si gej? mohi jesi li ti gledao prethodne delove? 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Jesam i stojim pri izjavi jer da ovom gore levo stavis onaj dildo sa konjskim repom u bulju bice vise badass od ove govnarije. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 nemoj da me zajebavas :D warboys-i su sinonim za macizam naspram ovih fegeta :DDDD 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Realno, war boysi u novom Mad Maxu su sirovi testosteron za ove iz proslig delova. 1 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 "Više se uživiš u takav svet", a siguran sam da ima mnogo drugih boljih rečenica na sprskom. Problem, ne samo tvoj, nego svih nas je u tome što gradimo rečenicu na engleskom, a ne na sprskom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gradimo rečenice na jeziku sa 5-10 puta više reči od materijeg, ali smo kateogrički protiv čitanja knjiga na tom jeziku? Ta hajte, molim vas, Nenade...;oP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Možda 5-10 puta više reči ako čitamo Džojsa na engleskom, ali ako govorimo o Ludom Maksu (!) i opisu njegovog sveta onda smo en pair!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Prosrao se mohi malo Road worrior ima otvoreno taj gej vajb, očigledno je da onaj lik sa prve slike (lik koji igra i glavnog negativca iz komandosa), trpa ovu blajhanu devojčicu u pauzama klanja xD mislim, lik ima povodac, o čemu mi pričamoSad, ono što stoji, a što mohi ne ume da artikuliše properly :DD je da su banda iz keca i horda iz dvojke bile zastrašujuće (makar meni kao klincu), i da naspram njih war boysi nisu toliko mačo/badass. Ali ono što mislim da mohi propušta je da je "namerno" tako snimljeno, i da to nije fejl filma. Oni su oprana nasilna deca, lišeni bilo kog učitanog moralnog kompasa, jer su odgajana u religiji V8 valhale. Ova stara ekipa je zajebana jer je takva, a ne jer ih je neko takvima napravio. Zato je i moguće da nux promeni stranu, jer ga je novo okruženje resetovalo na osobu koja je on zapravo. Prosto se radi o evoluciji motivacije u filmovima, i meni je to super promena u odnosu na stare, jer smo staro već videli. Svet je imerzivniji zbog toga (koliko mrzim ovu reč, ako neko ima valjanu srpsku varijantu, nek podeli :D) Poz, odoh da gledam man from UNCLE sa ženom Artikuisao sam ja to kako treba nego su tanki ljudi ovde. U dosta starih kultura su najveći ratnici upražnjavali gej seks i problem je što masa ovde to poistovecuje sa pederastijom kao karakternom osobinom, tj ne mogu da razdvoje to i onda su im testosteron klinci pedercici više badass.Suplja je priča da u takvom društvu nastanu war boysi koji podsećaju na veslacki tim nekog ustogljenog univerziteta, pričali smo već o tome, meni to nije postapoc okruženje i gubi se sav smisao i atmosfera mad maxa. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Pa u Fury Roadu je postapoc na steroidima, kao što, npr. Walking Dead to nije i više je "ovako bi verovatno stvarno izgledalo". Plus što je running thing Mad Max filmova da je svaka postapokalipsa drugačija, nabudženija i preteranija od predhodne, i u tom smislu se Fury Road perfektno nadovezuje (ako batalimo kanon hronologiju koja važi za ovaj deo koja je apsurdna sama po sebi). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 raw footage iz fury roada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Kako je jebeno dobro, ne znam koji im je klinac trebao CG pored ovakvih kaskaderskih ludorija. Čak i kolor korekcija da je ostala ovakva kakva je bila na raw snimcima bi bila mnogo bliža Road Warioru, što je naravno bolje :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 pa ono sad kad pogledam te boje koje su forsirane kroz ceo film, i ceo trip filma kao da si na apokalipticnim drogama mi je preteran, mogli su ili bez toga ili bar malo umerenije da bude al ajd sad nove generacije vole sarenilo ludilo. mada gledao sam fury pre neki dan, i film je zapravo jako jako dobar :) gledajuci onaj snimak sa poredjenja fury road-a i trilogije, lagano sam prepoznao 80% scena jos u bioskopu, u zbog toga mi je film bio prevrh :) mogao bih da gledam jos 3 dela lagano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 21 hours ago, Zwerko said: Kako je jebeno dobro, ne znam koji im je klinac trebao CG pored ovakvih kaskaderskih ludorija. Čak i kolor korekcija da je ostala ovakva kakva je bila na raw snimcima bi bila mnogo bliža Road Warioru, što je naravno bolje :) zato što su ljudi navikli na holivud pa bi im ovo delovalo "jeftino" - ali bi kapiram super prošlo da su ga plasirali kao neki "blair witch" fazon filma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts