Lucky Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 20 hours ago, daniiL said: Apropo snizenja, svratio sam u lokalni maxi. Cene su manje vise iste, makar ono sto sam ja kupovao. Jeftiniji su on maxi proizvodi ili kako su ih vec brendirali. Oni sokovi u tetrapaku su takodje jeftiniji. Cene osnovnih namirnica, ulje, brasno, mleko... su iste kao i pre. Nisam sad detaljno zagledao, na prvi pogled, velika vecina cena je ostala ista. Najjace je sto je maxi prekinuo nedeljnu akciju, proizvodi koji su bili na nedeljnom snizenju vise nisu. pokušavam da shvatim gde je kvaka i šta tu maksi radi, ali puter od kikirikija njihov koji je i inače bio među povoljnijima koji je bio oko 350 dinara do pre ove akcije predsednika, sad je 220 dinara. sigurno nije kategorija koju kupuje previše ljudi, pa verovatno tu oni nešto muljaju da na tako tim proizvodima kažu kako eto super su snizili cene a onda ovo što se zapravo prodaje da ne diraju. i da, nema više ništa od akcija, i imam utisak da je narod predvideo da će da ukinu akcije, tempo je u nedelju uveče bio krcat 🙂 doduše možda ima veze i sa školskom godinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Uzimaj kikiriki puter u DMu. Kod nas su svi ušećereno sranje sem Lučara, Granuma i DM. A u DMu su cene 20-30% niže. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 7 hours ago, Lucky said: pokušavam da shvatim gde je kvaka i šta tu maksi radi, ali puter od kikirikija njihov koji je i inače bio među povoljnijima koji je bio oko 350 dinara do pre ove akcije predsednika, sad je 220 dinara. sigurno nije kategorija koju kupuje previše ljudi, pa verovatno tu oni nešto muljaju da na tako tim proizvodima kažu kako eto super su snizili cene a onda ovo što se zapravo prodaje da ne diraju. i da, nema više ništa od akcija, i imam utisak da je narod predvideo da će da ukinu akcije, tempo je u nedelju uveče bio krcat 🙂 doduše možda ima veze i sa školskom godinom. Pa sam si sebi odgovorio u sustini. Drze napumpane cene za fazon 40% artikala, posebno te da kazemo "neosnovne" kao sto su cokolade, kikiriki, dezodoransi, da bi imali "mesa" za akcije. Sad su samo snizili cene na taj "akcija" nivo i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Elem, glede kikiriki putera, uzmes nepeceni rinfuz kikiriki, sameljes u supersecku, nutribullet-u, dodas malo meda i to je to. Ako sam ja debil za spremanje hrane uklavirio to, onda mogu svi ostali. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 47 minutes ago, cali said: Uzimaj kikiriki puter u DMu. Kod nas su svi ušećereno sranje sem Lučara, Granuma i DM. A u DMu su cene 20-30% niže. konacno koristan post na forumu 33 minutes ago, daniiL said: Elem, glede kikiriki putera, uzmes nepeceni rinfuz kikiriki, sameljes u supersecku, nutribullet-u, dodas malo meda i to je to. Ako sam ja debil za spremanje hrane uklavirio to, onda mogu svi ostali. 2muchwork salim se, verujem da je bolje ali lenjost jbg 43 minutes ago, togFU said: Pa sam si sebi odgovorio u sustini. Drze napumpane cene za fazon 40% artikala, posebno te da kazemo "neosnovne" kao sto su cokolade, kikiriki, dezodoransi, da bi imali "mesa" za akcije. Sad su samo snizili cene na taj "akcija" nivo i to je to... zato je bitno kad udjes u supermarket i stavis nesto u korpu zapitati sebe, da li meni ovo stvarno treba 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts