Dule_smor Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Kili seljak, mora da se pohvali u koliko zemalja je bio :DDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Druga igra koju sam igrao na kompu u zivotu je bio Midtown Madness, tako je sve pocelo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 2 hours ago, killYg0r said: Ali posle provozanih 13 zemalja u evropi i jednoj drzavi u americi Velicina dinamicnog vozaca ne ogleda se u tome u koliko je zemalja vozio, vec u koliko je zemalja dobio kaznu! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Ukupno 0 u inostranstvu! ZATO BACAM DJUBRE KROZ PROZOR CIM DODJEM U SRBIJU 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2023 Report Share Posted September 25, 2023 I mrvis na poslu :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2023 Report Share Posted September 25, 2023 na temu bolje cene :)) u istoj nedelji kad je sirko postao "bolja cena" imamo i akciju tako da je zapravo skuplje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 pa sad, ova prva cena je za 200gr, samo hocete da napakostite precedniku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 pa jeste, ali on se jadan iscimao onoliko da nam sredi tu cenu od 99 din za 100g sirka, koji zapravo kad je akcija verovatno košta 79 dinara, samo što sad nikad neće biti više na akciji 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 aha lol, nisam skontao vucic peder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 reki nisam siguran da l' si cuo, ali svuda se trenutno lose zivi, mi smo najjeftiniji u regionu i najbolje zivimo po mnogim metrikama pisao bih jos, ali zurim do radnje po parizer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted September 26, 2023 Popular Post Report Share Posted September 26, 2023 Hteo bih da iskoristim ovu priliku da se najebem mame svim borcima za slobodu koji izlaze na proteste subotom i nedeljeom i misle da su ista bitni i da ce promeniti nesto jer hoce kurac! Zajebo sam se pa sam u povratku sa NBG otisao na karaburmu do bea po neki prsluk koji mi se svideo neznajuci sta me ceka. Na putu do zarkova usledio je sok! Skrecem iz bul. DS u takovsku i vidim pakao. Isecem punu i skrenem kod smes burgera ka cvijicevoj sto se ispostavilo kasnije kao pametna ideja. Prodjem tas i krenem beogradskom ka nemanjinoj kad opet blok, nigde niko ne mrda promenu semafora. Nije preostalo nista drugo nego na sine jedne pa na sine druge i da skrenem u resavsku levo, debil iz pravca bircaninove resavskom usao u raskrsnicu jer mu se moze i boleo ga kurac da li je guzva ili nije i koga ce da blokira. Blokirao i sine i oba pravca nemanjine (naravno da je vozio SUV jebo sam mu sve po spisku).. U tom trenutku dok cekam morona da se pomeri pola metra pojavljuje se saobracajac i pusta nemanjinu koja startuje kao F1 i ne jebe 2% to sto sam ja u levoj traci nego samo prolecu... Snimio to saboracajac (ziv bio) pa me jako brzo pustio da se provucem. Usao u bircaninovu da se ukljucim u KM i vidim neki protest u nemanjinoj za koji kasnije saznam da je bio protest prosvetara. Preseo mi je odlazak po prsluk i ceo dan sto je i poenta protesta, ali svakako postovanje za gospodu iz prosvete koja su izasla i blokirala grad radnim danom tokom pocetka spica. Kurac za kalija i njegove protestne setnje subotom i nedeljeom koje posle prepricama jedinom ortaku koji nema noge 4 2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 1 hour ago, FATA said: Isecem punu 1 hour ago, FATA said: na sine jedne pa na sine druge opa, dinamicna voznja! 1 hour ago, FATA said: debil iz pravca bircaninove resavskom usao u raskrsnicu jer mu se moze i boleo ga kurac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 3 hours ago, FATA said: Zajebo sam se pa sam u povratku sa NBG otisao na karaburmu do bea po neki prsluk koji mi se svideo neznajuci sta me ceka. nema Beo na Karaburmi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 21 minutes ago, Lucky said: nema Beo na Karaburmi! Ja se izvinjavam sto mi je big i beo isto sranje! 1 hour ago, toma said: opa, dinamicna voznja! Samo dinamicno ali nemam nalepnicu! Da li se to onda racuna?! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 12 minutes ago, FATA said: Ja se izvinjavam sto mi je big i beo isto sranje! e da te sad čuju jevreji da ih porediš sa tamo nekim trećerazrednim beo tc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 Beo TC je world class! U balkan igrama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2023 Report Share Posted September 26, 2023 ma i meni je kul Beo (da kažemo zato što mi je i najbliži :)) ali BIG ipak ima sto miliona tržnih centara po svetu itd. Mada je Beo sad deo ekipe sa Ušćem i Merkatorom ako se ne varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Ko je imao CS GO na Steamu, od noćas ima Counter Strike 2 😳 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Kbk za jebeni Kanter! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Ljude koji zive u proslosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 rekose kili i dule i upalise heroje 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 1 hour ago, voodoo_ said: Ko je imao CS GO na Steamu, od noćas ima Counter Strike 2 😳 zamenili ga kao overwatch sa overwatch 2 🙂 ali ajde više i to da se pojavi, smorio internet sa tizerima, nagađanjima kad će da se pojavi i sve ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Jbt ovaj BBC leglo kojekakvih devijanata https://www.bbc.com/news/world-australia-66920778 Quote A renowned British crocodile expert has admitted to 60 charges relating to bestiality and child abuse material. An Australian court heard Adam Britton filmed himself torturing dozens of dogs until almost all died. He would then post videos of the incidents online, where he also accessed child abuse material. A leading zoologist who has worked on BBC and National Geographic productions, Britton will be sentenced at a later date. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2023 Report Share Posted September 29, 2023 wtf Much of the details of Britton's crimes are too graphic to publish, and so "grotesque" the judge warned people to leave the courtroom. Chief Justice Michael Grant said he was concerned hearing the facts of the case could cause "nervous shock", before taking the rare step of excusing security officers and junior court officials, local media reported. nije mi samo jasno ako je uzimao kučiće od ovih što mu ostave kad idu na putovanje itd, kako nije ranije taj balon pukao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Ahaha jel realno da ovo jos traje, a niko nije dobio trombozu.https://n1info.rs/magazin/lifestyle/titula-najveceg-lenjivca-ostace-u-crnoj-gori-srbin-odustao-takmicenje-jos-traje/?fbclid=IwAR1_1WgUXNUVGNotIHm8rxYvuI35ptmCWKXaNuTLo45CMtjb2FnGhFgADAg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts