Popular Post marks Posted September 30, 2015 Popular Post Report Share Posted September 30, 2015 restora 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 ^HE FUCKS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Napravio sam sranje (šta je tu novo?)Izbrisao sam danas filmove neke, muziku, da bih napravio prostor da skinem neku igru i umesto da vratim to što sam obrisao, ja kliknem na sanduče i sve iz sandučeta obrišem. Odradim restore na 10.09 ali ista priča, nema toga što meni treba. Zna li neko kako da vratim to???Ja iskreno ne razumem sta si radio, šta je sanduče. U mojoj glavi je film kako brišeš fajlove u recycle bin da bi oslobodio hdd prostor, pa posle vraćaš iz rec bina, ali to je sooo 1998 Tako je, s tim što sam ja zaboravio da vratim to iz recycle bin-a i obrisao sam sve što je tamo bilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Ali... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Malo forum ne radi kako treba. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Ali šta?Jel može neko da mi pomogne da vratim ovo ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Умрла Уснија, од рака. Исидора Бјелица умире од рака. Ово су 2 јавне личности за које ја знам. Не јавне не помињем. Оставрује ли се оно да ћемо масновно да умиремо од канцера после бомбардовања? ... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Isidora Bjelica umire od raka o.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) Умрла Уснија, од рака. Исидора Бјелица умире од рака. Ово су 2 јавне личности за које ја знам. Ајавне не помињем. Оставрује ли се оно да ћемо масновно да умиремо од канцера после бомбардовања? ... fixed Edited October 1, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 par crtica iz naseg divnog zdravstvenog sistemahttp://www.blic.rs/Vesti/Beograd/594937/OTKAZ-DOKTORA-SERA-Lekar-kod-kojeg-nije-moglo-preko-veze-prekinuo-radni-odnoshttp://www.srbijadanas.net/katastrofa-vise-od-80-mladih-lekara-u-srbiji-razmislja-da-napusti-zemlju/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Onaj moj ortak sto sam ga pominjao primio vec drugu platu. Sta cekas? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Bila keva danas na VMA da skine sine i srafove koje su joj ugradili kad je sjebala ruku dok je bila u Kanadi...kurtoazno su joj se izvinili sto nema anesteziologa i saopstili da ce joj zahvat uraditi "na zivo"...doduse, plusic za zdravstvo je sto je sestra koja ju je drzala rekla da joj stiska ruku da ublazi bolove....@zivelasrbija Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted October 2, 2015 Popular Post Report Share Posted October 2, 2015 (edited) Aqua Doria - i riba (recna, riblja corba kida kazu) i klasicno, dobre porcije i rana. Glavni perk je sto su na dunavu pa je predobro kad je lepo vreme sedeti u basti ali je i unutra lep prostor. Fish & Zelenish - Mediteranska kuhinja sa par jela klasicnih koji su na meniju reda radi ako dodje neko ko ne jede ribu. Ne jedem ribu ali ljudi kojima verujem kazu da stvarno je dobar. Porcije doduse nisu kamiondzija sam i gladan sam.Plava frajla - rostilj i vojvodjanska kuhinja, velike porcije, bas razvaljivanje.Balkan ekspres - Rostilj i srpska kuhinja, takodje jedna porcija dovoljna za dvoje, karadjordjdva pola metra :D Ja sam klasicno razumeo da je rostilj u pitanju? Ako nije ondaGondola, Lanterna, to ti je ono "internacionalna" kuhinja, dobre pice, paste, ima i malo meksika neki burito, obrok salate, piletine u sosovima i ta prica ali dobra hrana stvarno dobra i porcije dobre. Imas njihove menije na netz pa mozes i pogledati dal odgovara. Edited October 2, 2015 by Longleyy A 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Mene su u plavoj frajli odrali ali odrali. A klopa je super Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Ćela se šiba u DC-u, u ringu ofc 1 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 a tu je i Lepomir Bakic Ćela se šiba u DC-u, u ringu ofcjel ti se svidelo ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 (edited) Zanimljiva borba, bilo je zabavno što je i bio cilj, mnogo bolje je izgledalo od većine ostalih sportova pre toga...Deluje mi da je Marko bio malo nadr*an, pa nije hteo da se pozdravlja na kraju rundi :-)Jbg, nisam slikao, ali biće slika po fb-u sutra, pa ćemo okačiti i ovdeP.S. Sutra su amaterske i semi-pro mma borbe u DC-u, pa koga interesuje može da to iskoristi kao uvod pred UFC uveče Edited October 2, 2015 by Boyka 1 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Stanujem na Cukarici i imam neverovatan problem sa onim poljskim zelenim letecim bubama, desava se to vec godinama ali nikada ni priblizno kao ove...ne mozes da rasiris ves na terasi, ni beli ni u boji, lepe se na njega i bude ih bez preterivanja preko 200, da li neko u nekom drugom delu grada ima slican problem i kome se obratit ?Racunam da to lako moze da se prska nekim otrovima ali mislim da lokalno nema smisla, tipa ja sam zvao juce ljude da dodju i naprskaju fasadu moje terase i koliko mogu da dohvate ali jbg, radio sam do pola12 sinoc, momci zvali u 5 da su dosli i morao sam da ih vratim.Molim vas pomogajate sa nekim korisnim infom, u fazonu sam da iznajmim avion i kupim dzak otrova ako je potrebno. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 slična priča i kod mene na voždovcu. ne mogu ko čovek da otvorim prozor da izluftiram jer mi na staklu već bleji bar 5 komada tih zelnih užasa i još 5 uleti u sobu. i još idu na svetlo pa mi je plafonjera groblje tih malih užasa.moje rešenje je čekam da prođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 resenje, preselite se sa sela u grad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Srećan rođendan, Dule! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 dule drug! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 hvala vudu, mada vise nije moderno na forumu cestitati rodjendan! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts