Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Napravio sam sranje (šta je tu novo?)
Izbrisao sam danas filmove neke, muziku, da bih napravio prostor da skinem neku igru i umesto da vratim to što sam obrisao, ja kliknem na sanduče i sve iz sandučeta obrišem. Odradim restore na 10.09 ali ista priča, nema toga što meni treba. Zna li neko kako da vratim to???

Ja iskreno ne razumem sta si radio, šta je sanduče. 

U mojoj glavi je film kako brišeš fajlove u recycle bin da bi oslobodio hdd prostor, pa posle vraćaš iz rec bina, ali to je sooo 1998 

Tako je, s tim što sam ja zaboravio da vratim to iz recycle bin-a i obrisao sam sve što je tamo bilo..

Умрла Уснија, од рака. Исидора Бјелица умире од рака. Ово су 2 јавне личности  за које ја знам. Не јавне не помињем. Оставрује ли се оно да ћемо масновно да умиремо од канцера после бомбардовања? ...

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Умрла Уснија, од рака. Исидора Бјелица умире од рака. Ово су 2 јавне личности  за које ја знам. Ајавне не помињем. Оставрује ли се оно да ћемо масновно да умиремо од канцера после бомбардовања? ...

fixed

Edited by alfa

Um caruje, Dundo Maroje!

Bila keva danas na VMA da skine sine i srafove koje su joj ugradili kad je sjebala ruku dok je bila u Kanadi...kurtoazno su joj se izvinili sto nema anesteziologa i saopstili da ce joj zahvat uraditi "na zivo"...doduse, plusic za zdravstvo je sto je sestra koja ju je drzala rekla da joj stiska ruku da ublazi bolove....

@zivelasrbija

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Zanimljiva borba, bilo je zabavno što je i bio cilj, mnogo bolje je izgledalo od većine ostalih sportova pre toga...Deluje mi da je Marko bio malo nadr*an, pa nije hteo da se pozdravlja na kraju rundi :-)

Jbg, nisam slikao, ali biće slika po fb-u sutra, pa ćemo okačiti i ovde

P.S. Sutra su amaterske i semi-pro mma borbe u DC-u, pa koga interesuje može da to iskoristi kao uvod pred UFC uveče

Edited by Boyka
  • Upvote (+1) 1

Znaš me, znam te

Stanujem na Cukarici i imam neverovatan problem sa onim poljskim zelenim letecim bubama, desava se to vec godinama ali nikada ni priblizno kao ove...ne mozes da rasiris ves na terasi, ni beli ni u boji, lepe se na njega i bude ih bez preterivanja preko 200, da li neko u nekom drugom delu grada ima slican problem i kome se obratit ?

Racunam da to lako moze da se prska nekim otrovima ali mislim da lokalno nema smisla, tipa ja sam zvao juce ljude da dodju i naprskaju fasadu moje terase i koliko mogu da dohvate ali jbg, radio sam do pola12 sinoc, momci zvali u 5 da su dosli i morao sam da ih vratim.

Molim vas pomogajate sa nekim korisnim infom, u fazonu sam da iznajmim avion i kupim dzak otrova ako je potrebno.

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

slična priča i kod mene na voždovcu. ne mogu ko čovek da otvorim prozor da izluftiram jer mi na staklu već bleji bar 5 komada tih zelnih užasa i još 5 uleti u sobu. i još idu na svetlo pa mi je plafonjera groblje tih malih užasa.

moje rešenje je čekam da prođe