Lucky Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 11 hours ago, qwert00 said: pa recimo da je 3080 zimi donosila i do 300$ mesecno neto u kriptu tj 10 dolara na dan tj oko 0,4$ na sat 🙂 nvidia go 10e za mesec plus original na ruskom sajtu oko 3000 din sa novim nalogom. posto mi kolekcija igara nije bitna uzeo sam ovo sa kp oglasa od lika koji to prodaje 🙂 E sad recimo isao sam logikom da ako igram 3 sata igru taj mesec svaki dan u proseku (znaci da grafika rudari samo 21 sat a ne 24 sata) gubitak tokom igranja 3 sata igre u jednom danu je 0,4$*3 sata tj nesto preko 1 dolar na dan...u mesec dana to je gubitak jedno 35$ hm, ok, ima smisla tako kad gledaš. doduše imaš i trošak struje u celoj priči za rudarenje plus razliku u ceni same grafičke kupovina-prodaja da uračunaš. i naravno ako posmatraš samo taj direktan primer sa cyberpunk i rudarenjem. ali svakako zanimljivo poređenje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Meni je ovo i dalje fascinantna vest, a ne prolazi nešto baš značajno pa ja sad ne znam jel ovo standardno ponašanje ili ne: Quote Uhvaćena su dva majmuna koji su navodno ubili stotine štenaca u indijskoj državi Maharaštra, prenosi Gardijan. Meštani u selu Lavol, prijavili su majmune nakon što su postali svedoci ciljanih ubistava štenaca iz susedstva. Majmuni su naime, otimali pse i bacili ih sa visine. Meštani su tvrdili da su majmuni vršili „ubistva iz osvete“ nakon što su psi ubili malog majmuna. „U poslednja dva do tri meseca bilo je incidenata u kojima bi majmuni koji lutaju u okolini uhvatili štence i odveli ih na mesto koji se nalazi na znatnoj visiki pa bi ih odatle bacili. Najmanje 250 pasa je ubijeno“, rekao je jedan seljanin indijskoj novinskoj agenciji ANI. Prijavljeno je da su majmuni ostavljali štence na krovovima i drveću gde bi umirali zbog nedostatka hrane i vode, a u drugim slučajevima bi ih bacili sa visine i na taj način ubijali. Meštani su rekli da su majmuni toliko bili temeljni da u selu više nema štenaca, prenosi Gardijan. Čak i da nije osveta za ubistvo majmuna, šta natera majmune da ubiju 250 pasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Majmuni preuzimaju primat ^ __ ^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 22, 2021 Report Share Posted December 22, 2021 Kakva zanimljiva i bolesna vest. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 Heh....jutros -7 na Miljakovcu...nisam mogao kolima, izgleda zaledilo ulje u menjacu...nisam mogao da menjač ubacim u brzinu tj. samo u treću i četvrtu je hteo...levo desno ni makac...sreća pa mi blizu posao pa sam peške odgegao... Jel moguće da hoće ulje u menjaču da zaledi...nisam ga menjao...hmmm...nikad 😄 Kola inače 15 godina mlada..."uzela" 16-u... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 3 minutes ago, absolute said: Jel moguće da hoće ulje u menjaču da zaledi...nisam ga menjao...hmmm...nikad 😄 https://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/7197/menjac-moze-da-se-zaledi-zasto-i-kako Kazu da nije moguce, ali vec sutra ce biti dosta toplije, pa mozes do majstora za sajle 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 19 minutes ago, killYg0r said: https://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/7197/menjac-moze-da-se-zaledi-zasto-i-kako Kazu da nije moguce, ali vec sutra ce biti dosta toplije, pa mozes do majstora za sajle 😄 Hvala.... ili da uzmem fen da duvkam odozdo 😄 U svakom slučaju, idem da overim majstora... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 Otoplilo pa se odledilo...majstor sledeće godine Danas u kafanu sa "preduzeće"...počinje u 1 zbog nas avakcinisanih 😄 Taman brzo napijanje do 4 i posle lagani kas kući da lečim sutrašnju glavobolju.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 34 minutes ago, absolute said: Otoplilo pa se odledilo...majstor sledeće godine Danas u kafanu sa "preduzeće"...počinje u 1 zbog nas avakcinisanih 😄 Taman brzo napijanje do 4 i posle lagani kas kući da lečim sutrašnju glavobolju.... mi bili na nekom rođendanu u igraonici, regulare do 19:30 radi, onda ono pale-gase svetla i ide poslednja tura jer u 20h fajront zbog kovid potvrda 🙂 naravno 'de god sad već da kreneš spremi se na jedno +45min u prevozu nego redovnim danima zbog gužve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 Btw, jel 7 meseci od poslednje doze vaze kovid potvrde kod nas, tako rekose cini mi se? Taman do Bozica da koristim ovde, posle se pelcujem u Svabiji kad se vratim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 32 minutes ago, Dule_smor said: Btw, jel 7 meseci od poslednje doze vaze kovid potvrde kod nas, tako rekose cini mi se? Taman do Bozica da koristim ovde, posle se pelcujem u Svabiji kad se vratim. 210 dana jest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Obožavam ovo pred novu godinu, gužva u prodavnici već od 7 ujutru a kapiram da će u saobraćaju biti već od 09h 🙂 kao da će smak sveta, a ono već od sutra sve po starom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Malo sam jače popio juče na proslavi u kafani...sad sam "kiseo" ko kupus u aprilu.... jbm ti alkohol 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 6 minutes ago, absolute said: Malo sam jače popio juče na proslavi u kafani...sad sam "kiseo" ko kupus u aprilu.... jbm ti alkohol 😄 rasol! ili jogurt! kad smo kod rasola, u Univeru je dugo bio da se kupi onaj od Ćuluma što kisele kupus i sad i dalje ima da se kupi kupus ali nema rasol, a bio dobar 😞 mislim da sad nema nigde da se kupi ovako u prodaji 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Najveći hit ove godine za proslavu mi je ovo sa Vesićem i Karleušom i Šerifović :)) Quote Brojimo sitno do spektakla svetskih razmera samo na TV B92: Vesić otkrio jedan detalj sa pripreme Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je na svom TikTok nalogu otkrio kako izgledaju finalne pripreme. Ono, Vesić pokušava da prikupi još koji poen (iako je u minusu otprilike) za naredne izbore. Napraviše oko koncerta ludilo kao da je po prvi put organizovano :)) sad je jasno što se karleuša vakcinisala u ušću onomad :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 prvi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 9 hours ago, manson said: prvi!!! hahah, bravo mansone! srećna nova godina i sve najbolje! ja se komirah juče bože me sačuvaj nisam znao gde sam 🙂 matori smo! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Hb Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 SNG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 2 hours ago, Lucky said: ajde usreci mi dan sa ovom slikom... Srecna Nova godina i sve najbolje svima !!! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 18 minutes ago, absolute said: usreci mi dan sa ovom slikom... Srecna Nova godina i sve najbolje svima !!! eto, jedan usrećen čovek u jednom danu, čini dan uspešnim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 I dalje sam fasciniran time kako ovi džeparoši "operišu" i kradu stvari bez problema. Kumu digli telefon iz jakne (prednji džep, ali naravno onaj malo sa strane) kod kneza u onom buritu dok je čekao u redu. A nije ono ni klinac ni deda pa da nije svestan i to, izgleda da su baš "spretni". A videh ovu vest RTS-a https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/4650645/mup-pred-praznike-apeluje-nosite-novac-i-telefone-u-unutrasnjim-dzepovima.html i kao razmišljam dal je moguće da to ima toliki zamah. Pa me podsetilo i na ovo: u sred tržnog centra ljudi prolaze, niko da provali, plus ova sedi i priča sa nekim, taj neko isto ne izvaljuje ... neverovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 Ja inače nisam neki fan slatkog, kao što je poznato, ali ovo je jedna od stvari na koje sam "slab" 🙂 Ne znam koliko je poznat Medovnik ljudima ovde, ali popularan je dosta u češkoj, slovačkoj, trebalo bi da je originalno ruski ili jermenski - https://www.cookipedia.co.uk/recipes_wiki/Medovnik_(Honey_cake) u svakom slučaju jedan od najboljih u prodavnici koji može da se kupi je Marlenka ova, ja to kod nas nisam viđao do sad, ima preko, videh da sad ima u Amanu, možda i još negde. Ne bih ni znao nego na Amanu stoji reklama za ovo i morao sam da uđem. Nije baš najjeftiniji ali eto, za neku prigodu da se čovek zasladi 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts