jasamnepismen Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Već sam negde video da se ljudi žale na to, al' nisam skapirao baš na šta tačno. Ne postoji view image button više? Desni click u FF-u ima view image opciju? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Just now, jasamnepismen said: Već sam negde video da se ljudi žale na to, al' nisam skapirao baš na šta tačno. Ne postoji view image button više? Desni click u FF-u ima view image opciju? ja koristim chrome ... u suštini sad kad ideš na pretragu slika, pa klikneš na sliku nemaš više "view image" koji ti odmah otvori tu fotku u novom prozoru direktno, već imaš samo "visit" tako da te vodi na stranicu gde je ta slika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 https://chrome.google.com/webstore/detail/view-image/jpcmhcelnjdmblfmjabdeclccemkghjk A i Chrome ima right click open image in new tab? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 da ali moras sacekati da je skroz ucita, sto cesto iz neobjasnjivih razloga nece inace je otvori minijaturnu, ali ovaj addon ce definitivno biti lifesaver:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 7 minutes ago, jasamnepismen said: https://chrome.google.com/webstore/detail/view-image/jpcmhcelnjdmblfmjabdeclccemkghjk A i Chrome ima right click open image in new tab? vrh, samo ako gugl ne ubije ekstenziju :)) a ne radi to desni klik, kao ovo što kaže mladenko, otvori malu sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Не треба ти никаква екстензија, већ је то дифолт опција у Опери! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 15 minutes ago, Corey said: Не треба ти никаква екстензија, већ је то дифолт опција у Опери! ajde probaj da li zapravo radi - jer to ima i chrome, ali on otvori u novom tabu taj tumbnail te slike a ne samu sliku (tako je bilo i pre). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Отвара целу слику, као да си притиснуо сада непостојеће View image дугме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 laki, sto ne mogu da dodam yt muziku u post? jel i to neki novi fičr kao oduzimanje pluseva i minuseva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 najbolje da se obrisu svi nalozi forumasa, napravi brdo dei AI(bez I) botova a mi samo da citamo i uzivamo u kontentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 2 hours ago, beba isus said: najbolje da se obrisu svi nalozi forumasa, napravi brdo dei AI(bez I) botova a mi samo da citamo i uzivamo u kontentu ćutimo i jedemo govna. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Bas sam juče kopao neke wallpapere, i shvatio da nema view image u desnom delu strane, al opusteno ima na desni klik u fajerfoksu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 5 hours ago, beba isus said: laki, sto ne mogu da dodam yt muziku u post? jel i to neki novi fičr kao oduzimanje pluseva i minuseva Ne bi trebalo, ništa tu nije menjano, ček da probamo... edit: u pravu si - ali nije namerno, mislim da je zbog upgradea foruma koji u suštini i dalje traje u pozadini. kad se završi očekujem da se vrati na staro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 11 minutes ago, Lucky said: . edit: u pravu si - ali nije namerno, mislim da je zbog upgradea foruma koji u suštinia i dalje traje u pozadini. kad se završi očekujem da se vrati na staro. jel traje krace ili duze nego vreme poluraspada uranijuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Управо сам се вратио из максија и морам рећи да су ме пријатно изненадили! Врата су била закључана по овој зимоћи па сам информисан да се ради пресек и да морам да сачекам. У том неком чекању сам погледао на оне налепнице на вратима и приметио да макси врши плаћање инфо стана, струје, и осталих рачуна уз провизију од 65 динара. Другу ствар коју сам приметио илити другу налепницу је да донирају поврће и воће банци хране, што ме је јако пријатно изненадило, да заправо неко у овој држави има свест о томе... Да ли је још неко приметио и да ли зна о чему се ради? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 za plaćanja znam. donet je zakon o platnim uslugama i omogućeno je svima (koji se registruju) da rade platni promet, tako da sad plaćanje računa možeš da obaviš i u menjačnicama, na trafikama, po maksijima... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 8 hours ago, FATA said: Управо сам се вратио из максија и морам рећи да су ме пријатно изненадили! Врата су била закључана по овој зимоћи па сам информисан да се ради пресек и да морам да сачекам. У том неком чекању сам погледао на оне налепнице на вратима и приметио да макси врши плаћање инфо стана, струје, и осталих рачуна уз провизију од 65 динара. Другу ствар коју сам приметио илити другу налепницу је да донирају поврће и воће банци хране, што ме је јако пријатно изненадило, да заправо неко у овој држави има свест о томе... Да ли је још неко приметио и да ли зна о чему се ради? To sa plaćanjem računa je "novi talas" koji ti sad omogućava praktično svaka radnja tog tipa - maxi, idea, dis ... mada je meni i dalje lakše da to uradim ebankingom od kuće. A krenuli su "jako" sa tim ubrzo posle one vesti da je "NBS zabranila da drugi plaćaju račune za vas", valjda kroz želju da se eliminišu ove male menjačnice iz te priče a da se omogući velikim sistemima da plaćaju, ali koliko vidim nešto nije to baš zaživelo. Što se druge stavke tiče, iznova, imaš to u više prodavnica, ja sam video konkretno i u Veru i u Idei. Doduše u različitim oblicima - neki doniraju svu hranu, neki voće i povrće, neki daju mogućnost da kupiš pa ostaviš za nekoga a oni "dupliraju" itd. Dosta je proteklih godina razvijen CSR segment u domaćim kompanijama, često iz direktno profitnih razloga ofc, ali poneko razmišlja i šire od toga. 9 hours ago, Dule_smor said: jel traje krace ili duze nego vreme poluraspada uranijuma nešto kraće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 17 hours ago, FATA said: том неком чекању сам погледао на оне налепнице на вратима и приметио да макси врши плаћање инфо стана, струје, и осталих рачуна уз провизију од 65 динара. U prevodu jadni ljudi koji rade za 25000 sqad moraju i da uplacuju ljudima infostan i da trpe jos vecu nervozu u redovima - jebeno do kraja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 13 hours ago, f4ts0 said: U prevodu jadni ljudi koji rade za 25000 sqad moraju i da uplacuju ljudima infostan i da trpe jos vecu nervozu u redovima - jebeno do kraja Dada isto mi je proslo kroz glavu... Mada, jbg, evo ti sada prilika 04.03 pa ako mozes gore glasaj za likove koji nece dozvoliti isto.. Znam da si pomenuo da neces gledajuci kakvi su lopovi svi do jednog, ali eto, drugo nista ne moze da se uradi. Imam jedno pitanje sad kad si pomenuo platu. Realno to za placanje racuna nema nigde u svetu a pominjes 25000, da imaju platu 55000, da li bi imao isto misljenje? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 da. 12 hours ago, FATA said: Dada isto mi je proslo kroz glavu... Mada, jbg, evo ti sada prilika 04.03 pa ako mozes gore glasaj za likove koji nece dozvoliti isto.. Ako cemoiskreno zuti da su ostali uveli bi to ranije. I jos nesto dodali, jer kapitalizam, liberalno trziste... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Malo pojašnjenje - mislim da u Maxiju procesiraju samo račune koji imaju barkodove ili QR kodove, tako da kasirka samo provuce kao sto provlaci i bilo sta drugo. U tom smislu im nije neki dodatni posao što naravno ne opravdava to što rade za 25k plate. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Malo po malo pa crknu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 On 2/21/2018 at 6:33 PM, f4ts0 said: U prevodu jadni ljudi koji rade za 25000 sqad moraju i da uplacuju ljudima infostan i da trpe jos vecu nervozu u redovima - jebeno do kraja nisam siguran da će to baš da zaživi u toj meri. penzioneri i dalje uplaćuju u pošti i to se neće promeniti jer su navikli - uplaćivali bi i dalje odvojeno po ustanovama "da nema provizije" (telefon u telekomu, infostan u infostanu, struju dole u savskoj itd) a mlađi koriste ebanking uveliko... čak sam prilično siguran da je procenat uplata na tim kasama vrlo skroman. 14 hours ago, Zwerko said: Malo pojašnjenje - mislim da u Maxiju procesiraju samo račune koji imaju barkodove ili QR kodove, tako da kasirka samo provuce kao sto provlaci i bilo sta drugo. U tom smislu im nije neki dodatni posao što naravno ne opravdava to što rade za 25k plate. to mi i dalje nije najjasnije (u poštama) - jedan broj pošti ima neke uređaje gde samo provuku infostan račun i on ga očita, drugi ima isto to za telefone, treće pak nemaju ništa ... tamo gde eventualno imaju oba ta uređaja plaćanje računa traje ne duže od 15 sekundi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Ja u Maksiju, otkad je ovo krenulo, nisam nikog video da plaća račune tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 :DDDSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts