Lucky Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 On 2/8/2018 at 5:53 PM, Debeli said: ode ANT pod koncesiju, sad će JAT ponovo u bankrot, a nas će da vozi neki Luftikin rob po ceni prekookeanskih letova. sad imamo lepo do Niša autoput i voz, pa tamo da se vouimo za normalne cene letenja. kao nekad u Budimpeštu, samo ostavimo pare našima, a ne Đarima, a i mnogo je bliže. Manje-više imaš i iz bgd low cost varijante. Ne samo wizz nego i transavia do holandije, ima so turske itd, nije samo Niš opcija - iako je ok izbor. Naravno videćemo kako će proći kad krenu francuzi, ali airserbia užurbano ide ka tome da bude izbegavana kad god može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Dobro jutro radni narode!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 11 minutes ago, Dule_smor said: Dobro jutro radni narode! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Dobro i tebi, pored ove magluštine! Uvek sam se pitao gde neko žuri u saobraćaju u šest ujutru :)) Mogu da skapiram kad im je frka oko 09h ili kad je gužva itd, ali u šest nema žive duše i ko uopšte negde juri ... a ako kasni na posao od šes', niko neće ni da provali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Mozda mu se burek hladi...nemoj tako...ČD De si Dr Duly...i ti arbajtujes na ovaj divan subotnji dan :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Ofc, 3 radne subote mi stavili za redom da me iskoriste max pre nego sto pobegnemSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Btk...subotom je i tako ladovina, a plata ide...lol prekovremeno... ;D Jesi vido kako igor klejmuje za rad subotom :DDD Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 18 minutes ago, absolute said: Mozda mu se burek hladi...nemoj tako...ČD De si Dr Duly...i ti arbajtujes na ovaj divan subotnji dan :D tu si možda u pravu, pošto kad prođem pored trpkovića, već ima nekoliko ljudi :) nije baš gužva kao kad krene radno vreme, ali nije da se ne jede masTan burek u šes' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Btk...subotom je i tako ladovina, a plata ide...lol prekovremeno... ;D Jesi vido kako igor klejmuje za rad subotom :DDDNije prekovremeno vec redovan rad, zato sto su nam idioti skratili radno vreme pa imamo manjak sati i moramo svaku subotu da radimo...dve smrti svima, ali jos maloSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 hehe setili se... nema veze, barem content piči i subotom :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 22 minutes ago, absolute said: hehe setili se... nema veze, barem content piči i subotom :D nedostaje draško, dajte da mu uvalimo neku radnu subotu dizvinete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 neka neka, samo radite i vikenodm kad radnim danima pijete kafice i citate politiku i sportski zurnal Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 nepise se. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 12 hours ago, Lucky said: Manje-više imaš i iz bgd low cost varijante. Ne samo wizz nego i transavia do holandije, ima so turske itd, nije samo Niš opcija - iako je ok izbor. Naravno videćemo kako će proći kad krenu francuzi, ali airserbia užurbano ide ka tome da bude izbegavana kad god može. Evo jos malo zanimljivosti na temu AS http://www.balkaninsight.com/en/article/leaked-twelve-air-serbia-pilots-flew-unvetted-in-2017-02-09-2018 Moram reci da nikada nisam imao lose iskustvo sa AS, cak i priznati da sam i vise nego zadovoljan.. Od placanja preko sajta i suporta korisnickog servisa pa do dobijanja biznis klase na letu BG-AD gde sam posle cekao etihadov let za Seul. Mozda ih budem koristio ubuduce ako bas budem primoran ili budu imali neku promociju pa karta bude drasticno jeftinija, ali cisto sumnjam citajuci vase komentare.. Kako je podignuta na trulim temeljima, ne cudi me sto pocinje da truli sa svih strana. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 1 hour ago, FATA said: Evo jos malo zanimljivosti na temu AS http://www.balkaninsight.com/en/article/leaked-twelve-air-serbia-pilots-flew-unvetted-in-2017-02-09-2018 Moram reci da nikada nisam imao lose iskustvo sa AS, cak i priznati da sam i vise nego zadovoljan.. Od placanja preko sajta i suporta korisnickog servisa pa do dobijanja biznis klase na letu BG-AD gde sam posle cekao etihadov let za Seul. Mozda ih budem koristio ubuduce ako bas budem primoran ili budu imali neku promociju pa karta bude drasticno jeftinija, ali cisto sumnjam citajuci vase komentare.. Kako je podignuta na trulim temeljima, ne cudi me sto pocinje da truli sa svih strana. pa šta ga znam... u samom avionu ne mogu da kažem da sam imao problema, osim što smaraju oko elektronskih uređaja i slušalica tokom poletanja i sletanja. to jeste neki first world problem tip problema, ali šta ćeš kad se čovek kod drugih "navikne na bolje". Ono što je drugi vid "naviknut na bolje" problema je što su do "juče" imali full posluženje na letovima koje su samo zamenili onim kvazi sendvičima a zadržali cene. Veći problem sa airserbia mi je servis "na zemlji" - checkin koji radi i ne radi, daje da biram sedište ili ne daje, onda checkin na samom aerodromu sa hiljadu letova i četiri punkta i tako to. Da ne ulazim u ove krupne priče poput ove koju si linkovao jer to nisam ispratio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Meni je AS uvek bio super - za 200 eur direkt Brisel-BGD povratna, klopa super, avion cist, direktan let. Bilo je i za 150 na akcijama. I stvarno sam bio zadovoljan. Poslednjih 5-6-7 god sam leteo i wizzairom, KLM, lufthansa, montenegro , neki indijski prevoznik( ), AS i AS je bila najbolja (ok i etihad je bio bolji, ali tipa malo jaca usluga, ostalo isto cak i nase stjuardese) u tom cenovnom rangu. Ali ovi sad pederluci da mi je 220 eura karta bez jela i prtljaga, da prave low cost po high cost cenama, ma jedite govna. Bre, do pre 4 god leteo je wizz odavde do bgd za 50 eura, bukvalno svake godine je sve teze/skuplje putovati. Evo sad gledam jebenih 890 eura bez prtljaga za nas 4 Preko austrian airlines 680 ista ponuda. Jebi se AS Samo ova mala malo da poraste jos, iam da letim za temisvar za 20 eura Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Treba prevoz iz Timisoara?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 u kojoj menjačnici u begeu imaju najbolji kurs? ili bar dogovor za 200 jura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Tamo na početku Makedonske su imali neki sulud kurs dugo (dinar i manje razlike), mada nisam menjao tu jedno godinu dana. Inače ove menjačnice u maksijima imaju skroz korektan kurs (ovde kod mene je dinar i po razlika), mada tek za 400-500 i naviše daju bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 nije ovo novi sad pa da je 200e cifra ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 i sta dobijes 1 dinar bolji kurs recimo i ustedis 200 kinti, jebote koje ste stipse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 (edited) mala pljeskavica, malo li je! inb4 malo Edited February 14, 2018 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 inb4 veliko toceno, dve limenke, cokance i po ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 jebiga dušane ko štedi imaće neka vam je nazdravlje godišnjica podizanja prvog srpskog ustanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 ŽIVELI USTANCI!!!!!!!!!1111 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 200 din, litra,33 NIS goriva je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts