alfa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 (edited) znas kako kazu u mom selu, u krsu i draci Hercegovine "kakav ti je forum, takav ti je i kontent!" Edited June 20, 2017 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Igor advanced IT, koga sve zaposljavaju po toj Jevropi!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 2 hours ago, Highl1 said: ako imaš app koja ti je instalirana na windowsu bilo gde, da li će sigurno raditi ako je samo prekopiraš na novi PC? Što kaže Peja, nekad se začudim šta sve pitaš dosta puta da. Ceo deus je radio na q3 i CS koji se kopirao (folder) sa kompa na komp. znam da je i UT to radio, Q2, wolfenstein... Mnogo se kurcis pero :D - nisi popio svu pamet ako si otisao u njemacku, otislo je dosta ljudi ;). A tebi i Peji i svakome, svaka cast - ovde sam jos naucio da pametni ljudi dele znanje i ne stide se da pitaju, samo odredjeni tip ljudi se kurci. Dakle, budi lider i pomazi. @vanja : ma nije do kupovine aplikacija, hteo sam nesto da testiram. A JB mi je must, bez toga necu uzeti ipad (ako ne popravim ovo) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 11 minutes ago, f4ts0 said: dosta puta da. Ceo deus je radio na q3 i CS koji se kopirao (folder) sa kompa na komp. znam da je i UT to radio, Q2, wolfenstein... Mnogo se kurcis pero :D - nisi popio svu pamet ako si otisao u njemacku, otislo je dosta ljudi ;). A tebi i Peji i svakome, svaka cast - ovde sam jos naucio da pametni ljudi dele znanje i ne stide se da pitaju, samo odredjeni tip ljudi se kurci. Dakle, budi lider i pomazi. @vanja : ma nije do kupovine aplikacija, hteo sam nesto da testiram. A JB mi je must, bez toga necu uzeti ipad (ako ne popravim ovo) nisam popio svu pamet, ali brate, preteruješ sa glupim pitanjima. Nisi lik koji je juče instalirao Windows da znaš da nije samo kvejk aplikacija, i da se ne kopira i dvaput klikne na .exe. Postoje i registry, i baze, i pizde materine i sl, i valjda malo promisliš pre nego što postaviš pitanje. I jedno je kad imaš pitanje, a drugo je kad te mrzi da potrošiš dva min da nešto pogledaš sam, pa dodješ da postaviš nebulozno pitanje. A uglavnom furaš taj "bmk cs igraonica" fazon kad pitaš nešto, onda ćeš i da dobiješ isti odgovor. Vića je potpuno u pravu, forum ne liči ni na šta, a upravo zbog ovakvih tvojih postova (a i mojih odgovora ujedno) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Igore, sledeći put Process Explorer i Dependency Walker, pa kad utvrdiš kojim reg ključevima aplikacija pristupa i koje DLL-ove poziva, onda možeš da postaviš pitanje! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 pa sad napusticu sahranu, ali CS i Q3 su radili bas ovako - nesto im dll nisu faili (secam se tad da sam se malo i zacudio tome). Malo sam ovo radio na linuxu, znam da tamo nema "dllova", a onda verujem i da je ios jebem li ga neki linux (FREEBSD!! FREEBSD!!) pa reko da pitam. Forum je ovakav jer su kore clanovi omatorili, prestalo da ih zanima, neki postali prave matore seronje, a od dece leba nema. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 ја сам тако лепио сличке на форум мојом неком логиком, док ми нису рекли да тако не може. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Kako bre nema DLL-ova na Linuxu, pa šta je koji moj onaj pun kurac *.so fajlova u /lib i /usr/lib? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 47 minutes ago, f4ts0 said: @vanja : ma nije do kupovine aplikacija, hteo sam nesto da testiram. A JB mi je must, bez toga necu uzeti ipad (ako ne popravim ovo) Onda jebiga... kapiram da moze, ali je drkanje. I zasto je JB must? Ozbiljno pitam :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 imame 4 all :D Jebi ga sta cu :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Zasto onda ne kupis neki Android onda? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Ne vredi, ipad je keva :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Ja instalirao na onaj Android set-top box s oglasa neki SNES emulator, prepoznaje mi kineski USB džojped, velik uspeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 \o/ Ja narucio rapbery pie 3 i set kontrolera - retropie ce zarolati uskoro :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 nadam se da si uzeo komplet, nece govno da radi uz adaptere za mobilni i sl. mojega sam dao da se uci strpljenju, svidja mu se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 komplet pi3, sd kartica, kuciste, ladnjaci za chipove, punjac, kablovi Napisacu Sony PS 5 na kucistu - ako prodje prodje - eto jeftinog poklona za uspeh u skoli/rodjendan :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 On 6/15/2017 at 1:11 PM, Doca said: a ćale neka puši karu! Sad sam video ovaj odgovor. Cale je dobio pice na dan kad se beba rodila, tj. kad se proslavljalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Ne znam da li je do toga što nema boljeg kontenta pa mi je i ovo ok, ili šta, ali nije loše, bar ga ima! (konetnta) A evo imamo i mrvicu lajfkoučovanja, ima nade za RUR 8 hours ago, f4ts0 said: Dakle, budi lider i pomazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Nema boljeg kontenta od žalosti za boljim kontentom. Ko naši roditelji za Jugom.Ne može se pobeći od patterna Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 iskopali su neki veliki bunar ili bunker ovde na Slaviji, na mestu gde će da bude onaj popločani deo sa Tucinim spomenikom. ogromna građevina valjkastog oblika, rekao bih bar 10 metara u prečniku, sa poklopcem od armiranog betona. živo me zanima šta je to... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Kako sta, pa Vault 13 za vas iz NBS Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 FORUM JE UMRO JER NEMA VIŠE ŽENA Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 32 minutes ago, Debeli said: iskopali su neki veliki bunar ili bunker ovde na Slaviji, na mestu gde će da bude onaj popločani deo sa Tucinim spomenikom. ogromna građevina valjkastog oblika, rekao bih bar 10 metara u prečniku, sa poklopcem od armiranog betona. živo me zanima šta je to... Tu je Marko čuvao gajbice i heroin Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Kolektor za podzemnu vodu, napravili nacisti za vreme rata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 A kad Svabo napravi hehee...Nego zasto na Tapatalku na forumu izlaze stalno reklame i vesti o Kardasijanima :(Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts