Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

izvinite, moj finansijski savetniče, nisam Vam dao ovlašćenje da u javnosti iznosite podatke o mojim finansijama.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

izvinite, moj finansijski savetniče, nisam Vam dao ovlašćenje da u javnosti iznosite podatke o mojim finansijama.

Plate drzavnih sluzbenika nisu nikakva tajna pa ako te ja placam od poreza red je da znam i koliko ti dajem.

Ti radis za gradjane i ne vidim problem sto isti ne bi znali tvoju finansijsku situaciju...

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 6

De1 šuknuo Draletu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Plate drzavnih sluzbenika nisu nikakva tajna pa ako te ja placam od poreza red je da znam i koliko ti dajem.

Ti radis za gradjane i ne vidim problem sto isti ne bi znali tvoju finansijsku situaciju...

ti plaćaš porez varvarskoj Germaniji, a ne Večnoj Srbiji. to je pod jedan.

pod dva, nemaš pojma kolika mi je plata.

pod tri, nisam državni službenik u klasičnom smislu reči, kao što nije, npr. major Vojske ili hirurg ili profesor. a čak su i oni budžetski korisnici, a mi smo samostalno regulatorno telo, monetarna vlast, sa sopstvenim izvorom finansiranja, a ja sam nezavistan čak i od moje istitucije, jer sam nezavistan u mom radu i ne odgovaram nikome do zakonu.

pod četiri moja finansijska situacija je moja privatna stvar, čak i ako je moja plata javni podatak, a nije, jer javni podatak može da bude samo plata državnog nameštenika, funkcionera, kao što su guverner i viceguverner, generalni direktor i direktor, a plate specijalista to nisu, one su privatna stvar, kao kod bilo kog poslodavca.

pod pet, žalosna je stvar želja da se komentariše bilo čija plata, a kamoli finansijska situacija, sve i da si u pravu za prethodne četiri stvari, a nisi.

pod šest, narodu sam služio i kad mi je plata bila soma ipo marki, a kamoli sad, jer narodu se služi ne za najam.

De1 šuknuo Draletu

[roflmao]

uskoro ćete moći da budete najbolji prijatelji.

Edited by Debeli

Style over subsistence

ti plaćaš porez varvarskoj Germaniji, a ne Večnoj Srbiji. to je pod jedan.

pod dva, nemaš pojma kolika mi je plata.

pod tri, nisam državni službenik u klasičnom smislu reči, kao što nije, npr. major Vojske ili hirurg ili profesor. a čak su i oni budžetski korisnici, a mi smo samostalno regulatorno telo, monetarna vlast, sa sopstvenim izvorom finansiranja, a ja sam nezavistan čak i od moje istitucije, jer sam nezavistan u mom radu i ne odgovaram nikome do zakonu.

pod četiri moja finansijska situacija je moja privatna stvar, čak i ako je moja plata javni podatak, a nije, jer javni podatak može da bude samo plata državnog nameštenika, funkcionera, kao što su guverner i viceguverner, generalni direktor i direktor, a plate specijalista to nisu, one su privatna stvar, kao kod bilo kog poslodavca.

pod pet, žalosna je stvar želja da se komentariše bilo čija plata, a kamoli finansijska situacija, sve i da si u pravu za prethodne četiri stvari, a nisi.

pod šest, narodu sam služio i kad mi je plata bila soma ipo marki, a kamoli sad, jer narodu se služi ne za najam.

[roflmao]

uskoro ćete moći da budete najbolji prijatelji.

jok, to će biti komšijski derbi, ja sam centralna Nemačka!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Drale, što se pravdaš De1-u :(

ово је јавно место, разјашњавам неке ствари свима који овде долазе, јер сам споменут у неком контексту, а не правдам се никоме.

jok, to će biti komšijski derbi, ja sam centralna Nemačka!

идила!

Style over subsistence