Popular Post Cela Posted July 2, 2015 Popular Post Report Share Posted July 2, 2015 samo fine i rade kokain 6 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 FIRE IN THE HOLE!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 metci ispaljeni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 predci sahranjeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Sad će imati soma i po maraka platu, hello cocaine. To je vise nego sto Drale ima... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 izvinite, moj finansijski savetniče, nisam Vam dao ovlašćenje da u javnosti iznosite podatke o mojim finansijama. 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 izvinite, moj finansijski savetniče, nisam Vam dao ovlašćenje da u javnosti iznosite podatke o mojim finansijama. Plate drzavnih sluzbenika nisu nikakva tajna pa ako te ja placam od poreza red je da znam i koliko ti dajem. Ti radis za gradjane i ne vidim problem sto isti ne bi znali tvoju finansijsku situaciju... 3 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 drale se preselio u nemacku? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 hahaahahha, ovaj dei je najveci otac ikada a kad kazem otac ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 De1 šuknuo Draletu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Plate drzavnih sluzbenika nisu nikakva tajna pa ako te ja placam od poreza red je da znam i koliko ti dajem. Ti radis za gradjane i ne vidim problem sto isti ne bi znali tvoju finansijsku situaciju... ti plaćaš porez varvarskoj Germaniji, a ne Večnoj Srbiji. to je pod jedan. pod dva, nemaš pojma kolika mi je plata. pod tri, nisam državni službenik u klasičnom smislu reči, kao što nije, npr. major Vojske ili hirurg ili profesor. a čak su i oni budžetski korisnici, a mi smo samostalno regulatorno telo, monetarna vlast, sa sopstvenim izvorom finansiranja, a ja sam nezavistan čak i od moje istitucije, jer sam nezavistan u mom radu i ne odgovaram nikome do zakonu. pod četiri moja finansijska situacija je moja privatna stvar, čak i ako je moja plata javni podatak, a nije, jer javni podatak može da bude samo plata državnog nameštenika, funkcionera, kao što su guverner i viceguverner, generalni direktor i direktor, a plate specijalista to nisu, one su privatna stvar, kao kod bilo kog poslodavca. pod pet, žalosna je stvar želja da se komentariše bilo čija plata, a kamoli finansijska situacija, sve i da si u pravu za prethodne četiri stvari, a nisi. pod šest, narodu sam služio i kad mi je plata bila soma ipo marki, a kamoli sad, jer narodu se služi ne za najam. De1 šuknuo Draletu uskoro ćete moći da budete najbolji prijatelji. Edited July 2, 2015 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 ti plaćaš porez varvarskoj Germaniji, a ne Večnoj Srbiji. to je pod jedan. pod dva, nemaš pojma kolika mi je plata. pod tri, nisam državni službenik u klasičnom smislu reči, kao što nije, npr. major Vojske ili hirurg ili profesor. a čak su i oni budžetski korisnici, a mi smo samostalno regulatorno telo, monetarna vlast, sa sopstvenim izvorom finansiranja, a ja sam nezavistan čak i od moje istitucije, jer sam nezavistan u mom radu i ne odgovaram nikome do zakonu. pod četiri moja finansijska situacija je moja privatna stvar, čak i ako je moja plata javni podatak, a nije, jer javni podatak može da bude samo plata državnog nameštenika, funkcionera, kao što su guverner i viceguverner, generalni direktor i direktor, a plate specijalista to nisu, one su privatna stvar, kao kod bilo kog poslodavca. pod pet, žalosna je stvar želja da se komentariše bilo čija plata, a kamoli finansijska situacija, sve i da si u pravu za prethodne četiri stvari, a nisi. pod šest, narodu sam služio i kad mi je plata bila soma ipo marki, a kamoli sad, jer narodu se služi ne za najam. uskoro ćete moći da budete najbolji prijatelji.jok, to će biti komšijski derbi, ja sam centralna Nemačka! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Drale, što se pravdaš De1-u :( ово је јавно место, разјашњавам неке ствари свима који овде долазе, јер сам споменут у неком контексту, а не правдам се никоме. jok, to će biti komšijski derbi, ja sam centralna Nemačka! идила! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 ne odgovaram nikome do zakonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Zavisi da li pričamo o ovozemaljskim ili nekim drugim zakonima? A da ne pominjem "odgovornost pred narodom"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Jedan savet. Nemoj da pričaš kao robot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 aj' predlozite neki portal bez click-bait linkova i imbecilnih tekstova neobrazovane novinarske bagre Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 3, 2015 Popular Post Report Share Posted July 3, 2015 Probaj Portal 2! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted July 3, 2015 Popular Post Report Share Posted July 3, 2015 kome ces ti da predstavis bilo sta, klipovi ti imaju u proseku 14 pregleda od kojih je 11 od mirc lobija jer umiremo od smeha na tvoje baljezganje a ostala 3 si ti napravio kad si proveravao dal ti radi snimak uopste 3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 šta radite rurovci? jel idete negde večeras? kili, jel radiš? kada ćeš na odmor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 ja radim koks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Zvuči kao "ja radim kurčeve", nhf nho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 (edited) Sto mi je obrisan post? Pricam jebote. Edited July 3, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Možda si rekao nešto normalno, and we don't tolerate that kind of shit around here. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 vidi ovog što priča na francuskom... ako srbine!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts