mohr Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 never give up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 10 minutes ago, tortky said: Što ideš u Ulcinj :D :D :D :D okolina Petrovca accully, stigo zerg creep na sever :( Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Pa što u CG kuku mene Je l se toliko nema za Halkidiki? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Ja sam se "prespavao" jer sam se sinoć komirao, pa mi nije dobro. A onda sam bio u banci pa me tamo smarala kako "moram da imam onu plastičnu karticu" iako mi je nisu tražili u istoj toj banci otkad imam račun, znači jedno 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 10 minutes ago, voodoo_ said: Pa što u CG kuku mene Je l se toliko nema za Halkidiki? :D Ja ne pravim razliku, mrzim svaki pesak/šljunak/stenu, slanu vodu i sunce podjednako, a ženini imaju kuću dole. Za to gde se ide na letovanje se pitam koliko i Drale za pločice Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Bio 7 dana na Ozora festivalu, u Madjarskoj. Najbolji život, ljudi, organizacija, dub, rege, chill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Jebe se tebi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 59 minutes ago, Lucky said: Ja sam se "prespavao" jer sam se sinoć komirao, pa mi nije dobro. A onda sam bio u banci pa me tamo smarala kako "moram da imam onu plastičnu karticu" iako mi je nisu tražili u istoj toj banci otkad imam račun, znači jedno 10 godina. Apsolutna budalaština, za sve je lična karta dovoljna, samo krava mora više da klikće Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 1 hour ago, nickwood said: Apsolutna budalaština, za sve je lična karta dovoljna, samo krava mora više da klikće 1. Bila je krava u bukvalnom smislu te reči. 2. Izgleda da je došla sa nekog odmora ili ne znam čega jer je za sve živo pitala koleginice levo i desno od nje. 3. Deset puta je brojala pare jer je jednu novčanicu izbacivao brojač dok nije skapirala da je savijena i onda kao "aha, to je HEHEHEHE" 4. I onda je pitala mene za tu karticu pa koleginicu i koleginica "da, da, morate to da imate" i ja kažem da mi niko nikad nije tražio "to je procedura, to što nisu tražili je njihov propust, potrebna je zbog potpisa". 5. I onda kad sam podizao pare isto "ajao, sad podižete a i dalje nemate karticu, pa kako, to je zbog sigurnosti jer sutra možete da dođete i kažete ovo nije moj potpis" (?!?) pa je tražila tamo negde deponovane potpise ... nemam pojma. Ja se mislim, brate. Mislim, tl: dr verzija je da sam ja uplatio i podigao pare na kraju, nisu pravile previše problema - ali kao "progledale su mi kroz prste". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Obicno mi ne pada tesko ponedeljak, ali ovo danas je pakao :( Danima spavam po 4-5 sati, I onda subotu na nedelju 11, pa onda danas opet 4. Ne pamtim kad sam se poslednji put probudila ovoliko nervozna :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 kod žena, kažu, uzrok nervoze nije nedostatak sna, već nečeg drugog. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 u pravu si, nedostaju mi i novci a kupila bih jos tonu odece i obuce koje sam videla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Draško Draško udvaraš se kao 15godisnjak Ovo postaje nepodnosljivo polagano Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 e i mene taj hteo da doda! ne znas dal je na linkedinu gori taj novi talas botova ili sto se pretvorio u facebook 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 linkedin gori od fejsa. masa nebitnih ljudi koji se tripuju da su bitni :D imala sam samo jednu ponudu za posao ali zato me non stop dodaju turci, direktorova zena, neke draskove kolege... st angere, sto me natera da napravim profil :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 1 hour ago, f4ts0 said: Draško Draško udvaraš se kao 15godisnjak Ovo postaje nepodnosljivo polagano odgovori coveku "no thanks dude, i'm in mohammad's bruxelles cell already" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Idemo utorak, već je lakše. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Drale, sto ne kazes da nisi vise jedini rurovac u NBS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 одавно нисам, Кемп је самном, а ту је и Ћиленце, али он више није Руровац. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 za kempa nisam znao, za milića se sećam. i, jel se popravio milićko ili si i dalje pogođen njegovim dolaskom? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 погођен сам био само ономад и на кратко. Ћиле се прилагођава, не може да побегне од себе, али је све бољи. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Realno, što bi bio pogođen, nije kao da radite nešto tamo :DDDDDDDDDDDDDDDDD :******* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 истина, мотике се одавно нисмо уфатили! :))) :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 sto si bio pogodjen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts