[BMF]Psycho Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Kome je usran dan, evo leka za dobro raspoloženje: Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Čekajte, čekajte, zar beše nije fora kod ovog plastičnog poklopca za Poli da on zapravo i seče parizer? Kao kad to metneš, vrtiš u krug i ono ispadaju sečeni delovi parizera! To nije baš beskorisno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 ahaha, sta je bre ovo, jebeni gary synthesizer:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Geri bi razvalio na Eksitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Geri gari heee, moram da pocnem da gledam crtani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Laki, ako je tako onda to otvara sasvim novu dimenziju funkcionalnosti. Al najjace kupiti to cudo i koristiti iskljucivo sa nekom najgorom podrigusom iz matijevica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 37 minutes ago, Orange Bud said: Laki, ako je tako onda to otvara sasvim novu dimenziju funkcionalnosti. Al najjace kupiti to cudo i koristiti iskljucivo sa nekom najgorom podrigusom iz matijevica. Evo ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Laki koliko sam ja video ona plastika nema taj prorez sa secenje. Ta je samo za "cuvanje svezine" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Dei, zašto nisi odgovorio na moja pitanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 1 hour ago, Lucky said: Evo ga! Ovo je naprednija varijanta, kod nas je samo čep. To si ti video u inostranstvu pa sad hoćeš ovde da provučeš. Znamo mi valjda kako se jede ta podriguša! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Geri gari heee, moram da pocnem da gledam crtani! Preterani gari :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 2 hours ago, togFU said: Dei, zašto nisi odgovorio na moja pitanja? Jer nije nikada jeo u Maji, a to je jedini pravi index. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 da li pricate o piko piko poklopcu na pricajte topiku smirite se, tesko je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 U Nemačkoj Hasan seckati! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 ono kad kao klinac mastas o tome da igras igrice i da budes placen za to, a onda sa 31 dodjes na razgovor za posao i pitaju te "navedi 3 mape u CSGO koje se igraju na turnirima, 3 CSGO profi tima, kako se zove najaci mob u doti2 i koji je cilj igrice". koji lolotres Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 pff,sabio bih na tom razgovoru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 i ja i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Mohr, jesi ti sa Kanter podforuma originalno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 jeste,tako sam i saznao za rur pre 15-tak god iako cs go bas i ne mirisem od kako je zamenio 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 59 minutes ago, FATA said: ono kad kao klinac mastas o tome da igras igrice i da budes placen za to, a onda sa 31 dodjes na razgovor za posao i pitaju te "navedi 3 mape u CSGO koje se igraju na turnirima, 3 CSGO profi tima, kako se zove najaci mob u doti2 i koji je cilj igrice". koji lolotres jel to za radnika u igraonici? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 jel to za radnika u igraonici? :) Jesam zagovornik antirejting kampanje, ali bi za neke ljude trebalo vratiti pluseve:-) Nije igraona vec monitoring i data gathering. Zapoceo sam na topiku flejmujmo deia pa mi je skrenuta paznja da sam malo zalutao:-) Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 onda pomalo deluju neozbiljno pitanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 fora je sto je posao konkretno vezan za esport, ali mi ne bi palo na pamet da ce tako nesto da me pita :) pripremao sam se brdo i onda je bilo nigga pls Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 54 minutes ago, Udo Tvrdi said: Mohr, jesi ti sa Kanter podforuma originalno? jeste, ali je trenirao i fudbal! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 bolje i to nego da navijam za liverpul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts