Debeli Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 2 hours ago, Dule_smor said: sta je bre ovo lol http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/uznemirujuce-europska-elita-sudjelovala-u-sotonistickom-ritualu-pogledajte-video-928384 dokaz porekla Ropske Juneje. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Uvek se iznenadim kad vidim ovako nešto. Ali ne zbog "satanista", već zbog te sposopnosti ekstremnih hrišćana da sve vide kao "božije" ili "sotonino" delo, sve naravno u cilju promocije svog brenda čiji je zaštitni znak krst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 2 hours ago, f4ts0 said: vrati se na blic pls ok, a ti objasni ovo drasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ofc, samo plati participaciju i dobices nifelat da pogrickas, a mozda i lasix injekciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 а ксалолићи и бромићи? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 13 minutes ago, kruko said: a plavix i nitriće? Pupu, daleko bilo, pa neces srcku da dobijes od kafe valjda :D A bromic moze uvek Drale:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 uz lozovacu, ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 ofc, nho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Bromazepam je precenjen. Daj nam Dule Fentanil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Pa da overite ko Prins! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Mi cemo pametno da se drogiramo. Zar sumnjas? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 15 minutes ago, Udo Tvrdic said: Mi cemo pametno da se drogiramo. Zar sumnjas? :) Daki microdosing 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 elem, ja cu prolupati od ljudskog bezobrazluka ili ce me neko roknuti utokom ocigledno...vracam se kolima kuci, i debeli lik od 50-ak godina sa zenom prelazi ulicu van pesackog, nogu pred nogu, da sam morao da stanem da prodju... i ja svirnem, on se okrece i siri ruke u fazonu sta je bilo...ja parkiram kola pored, izadjem i pridjem u fazonu "gospodine sta je problem, prelazite van pesackog"...on krene da me psuje u fazonu mars bre od mene itd...ona njegova zena nista naravno...oteram i ja njega tu u kurac i kazem da cu da pozovem policiju sad...on kao zovi, znas ti ko sam ja i krece da vadi nesto iz pederuse, al nije bilo nikakvo oruzje, ne videh, mozda neka legitimacija...i tu neki ciga prolaznik nas razdvoji i iskulira situaciju i ja sednem u kola psujuci i zapalim...samo mi je krivo sto nemam pojma ko je skotina, a on je meni mozda zapamtio tablice pa ce biti veselo kad nadjem izbusene gume...pa jebem mater bezobraznoj stoci od naroda, 99% ljudi ovde su govna i treba svi da pocrkamo u sopstvenim govnima...csb, al sad mi je malo lakse:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 ovde u EU toga nema 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 pa dobro, naravno da svugde ima stoke, ali mnogo manje ocigledno...nesto se ne secam kad sam bio tamo da su pesaci izletali pod auto van pesackog i jos psovali vozace ili da vozac psuje pesaka na pesackom, vec mu staje cim ga vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 10, 2016 Popular Post Report Share Posted June 10, 2016 (edited) @Dule_smor bro trip: nauči da iskulaš te RR-ove, posebno kao u ovoj situaciji gde ti nije sjebao kola npr. i slično. Jednostavno ti ljudi nisu vredni tvojih živaca. Ako to radiš zbog nekog ponosa... samo zen. Edited June 10, 2016 by alfa 7 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 dodirni me sveti čoveče! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 4 minutes ago, Debeli said: dodirni me sveti čoveče! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ziv je Doolio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 + @alfa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Dorucak, fiskultura, kafa, pa smo spremni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 kad vec rejdzujemo, sta se meni desilo pre par nedelja nadjem parking mesto, uparkiram se, cujem neko trubi iza mene, zena zagradi me, ugasi ona auto i dodje do mene i kao to mesto sam ja cekala uleteli ste ispred mene, a nigde je nisam video okolo, samo se stvorila :D ja reko ok, pomerite se da izadjem evo vam mesto, ona kao MA SACU JA BRZO 3 MINUTA i ode ladno :D ja u fazonu bmk i napustim situaciju, posle kad sam se vracao sa posla nadjem retrovizor izvrnut na drugu stranu :D retards evriver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Ja sam video peglu tri na jedan blizu moje kuce (u NS). Rampa, ceka se da prodje voz, sa obe strane po 10 auta i tri batice 2 sa 2 metra lemaju nekog debelog na travnjaku. Posle citam u novinama da je zavrsio u bolnici. Ja se trudim da ne izlazim iz auta, rejdzujem samo iz kabine. Par puta sam ko Dule izasao, obnevideo od besa; moglo je biti cupavo, i tek posle shvatim... Edited June 11, 2016 by Udo Tvrdic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 2 hours ago, kruko said: Najbolje je popiti dve-tri ljute pre nego se sedne za volan, da se ne nervira čovek, svašta može da se desi. Ovo je apsolutno netačno, mislim kako onda objašnjavaš to što je Dule popizdeo za volanom? :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Lol Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts