Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

mrtvi samsung nece da mi popravi telefon u garanciji, i tvrdi da je "nagnjecen" sta god to značilo. što je bulšit jer mi telefon stoji u torbici u svakom trenutku kad mi nije u ruci. pišaj po korisnicima.

• Upvote (+1) 1

Born in trust sentenced to dust born in sin come on in

2 hours ago, mncu said:

nije to poenta proto, nego da se srusila slika koju sam imala o fetsu!

ali je kosulja po propisu nadam se

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ubudjah se od dosade, ne radim vec mesec dana a nemam vise zivaca ni da citam/gledam nesto. plus imam grizu savesti sto ne radim. i pozovem ribu iz HRa da vidim sta ima i kazem dolazim sutra na posao i ona kao a sto se ne odmoris jos malo, nemoj da se zezas. ja insistiram da dodjem i ona me zove, pricala sa direktorom, da zatvorim bolovanje da mi ide ful plata a da radim od kuce. bas su carevi, a bila sam ubedjena da lude sto me nema toliko dugo. 

pitanje za upucene - da li je za danas najavljeno zaprasivanje necega ili ima neki drugi razlog zasto iznad b. kose/blokova/zemuna vec neko vreme (jos uvek u trenutku pisanja) kruzhi neki mali, laki avion (ne vidim sta je, mrak je =o) al malo je i klipno)

7 minutes ago, Kole said:

pitanje za upucene - da li je za danas najavljeno zaprasivanje necega ili ima neki drugi razlog zasto iznad b. kose/blokova/zemuna vec neko vreme (jos uvek u trenutku pisanja) kruzhi neki mali, laki avion (ne vidim sta je, mrak je =o) al malo je i klipno)

možda snima iz vazduha novo proširenje kod tošinog bunara!