Lucky Posted Sunday at 04:58 PM Report Share Posted Sunday at 04:58 PM Siguran sam da će nekima ova vest biti zanimljiva! Израелским туристима који су одсели у хотелу Хилс у Сарајеву пасоши су бачени у канту за смеће, што их је приморало да остану у Босни и Херцеговини најмање још недељу дана док им израелско Министарство спољних послова не изда нова документа. Укупно 47 израелских туриста је заглављено у Босни и Херцеговини након што су им пасоши упали у канту за смеће на рецепцији хотела. Хотел је саопштио да пасоши нису бачени у смеће и објавио је снимак са надзорне камере на којем се види како кеса са пасошима пада у канту за смеће у простору рецепције хотела (друга осма слика видеа). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Јаша Томић Posted Tuesday at 06:23 PM Popular Post Report Share Posted Tuesday at 06:23 PM Отварам друго пиво, а имам још 2. Па пишем. Ban incoming in 20 minutes 3 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Tuesday at 07:50 PM Report Share Posted Tuesday at 07:50 PM prodje sat i 20, nestrpljivi smo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted Wednesday at 06:18 AM Report Share Posted Wednesday at 06:18 AM Izgleda ga Laki banovao preventivno. 2 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Wednesday at 06:40 AM Report Share Posted Wednesday at 06:40 AM 10 hours ago, Dule_smor said: prodje sat i 20, nestrpljivi smo! plot twist, otvorio drugo pivo, uzeo dva gutljaja i komirao se. 21 minutes ago, sttevann said: Izgleda ga Laki banovao preventivno. sad kad čitam, možda je pod ovim ban incoming in 20 min zapravo stvarno mislio na to kad će da ga "udari" ovo drugo :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago Izgleda da je krenuo ovaj novi tromesečni obračun za struju ili meni nisu lepo očitali pošto je potrošnja nula dinara. Baš me zanima dal' će samo da saberu potrošnju po tri meseca "kao jedan" pa da kažu "aha evo probili ste limite". a od 01. oktobra svakako smanjuju crvenu na 1600 sa 2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago I meni je stigao racun mnogo manji nego inace, sjebali su realno nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 21 hours ago Report Share Posted 21 hours ago 17 minutes ago, killYg0r said: I meni je stigao racun mnogo manji nego inace, sjebali su realno nesto na mom nema potrošnje, nije mnogo manji nego ima samo one obavezne stavke održavanje, rts i ostale gluposti, ali potrošnja je nula, samim tim je račun tipa 800 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 21 hours ago Report Share Posted 21 hours ago Nadoknadice bez brige! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago lopovska drzava, 3 smrti izvrsiteljima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 2 hours ago, Dule_smor said: lopovska drzava, 3 smrti izvrsiteljima! sad će to predsednik da sredi izmenom ustava, pošto on brine, nije kao da ih je on uspostavio da mu finansiraju stranku 🙂 3 hours ago, killYg0r said: Nadoknadice bez brige! naravno, i dodaće još preko, taman uz ovo poskupljenje fino im dođe kao evo obračunali smo vam struju u oktobru za prethodna 3 meseca, soriška što je to sad u oktobru tako da vam je veća cena za struju za sva ta tri meseca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 17 hours ago, Lucky said: Baš me zanima dal' će samo da saberu potrošnju po tri meseca "kao jedan" pa da kažu "aha evo probili ste limite". a od 01. oktobra svakako smanjuju crvenu na 1600 sa 2000. Već su ranije javljali ljudi da im je EPS to radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 3 minutes ago, cali said: Već su ranije javljali ljudi da im je EPS to radio. pa da, tako će i sad pa ako prođe prođe šema, ako ne žališ se pa vidiš šta će da se desi. to inače radi infostan već jako dugo za vodu, mada nisam siguran dal je kod njih 3 ili 6 meseci, pa ti onda odjednom roknu infostan veći jer ubace sav obračun vode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 5 minutes ago, cali said: javljali ljudi Ja se danas zapitam ima li i dalje ljudi danas ili su svi NPC koji jedu domaci paradajz u decembru... Eps i ovi sto citaju ubacuju cifre u app koji na kraju izracuna ukupnu cifru jer nisu platili punu verziju koja racuna prosek. Treba pozvati bilo koji eps broj za prijavu stanja brojila i napomenuti da je preskoceno citanje i da je stanje ustvari za 60-90 dana ili koliko vec. Infostan cita na 6 meseci i uzima prosek sto vas ne sprecava da svakog prvog pozovete i prijavite realno stanje brojila. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Postoji i taj aspekat naravno ali to svakako nije root cause baljezgarija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted 3 hours ago Popular Post Report Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, killYg0r said: Postoji i taj aspekat naravno ali to svakako nije root cause baljezgarija pa ne mozes im nista svakako u ns, od sredine prosle godine, su na dosta lokacija, izmedju ostalog i u mojoj zgradi, zamenili brojila, i dodelili nekoj sns troglodit firmi da 'ocitava', od jedno 6 meseci, na 4 zakinu po par hiljada, ono dobijas potpuno random potrosnju al bas ono blatantna kradja, ja sam slao jedno 5-6 mailova (i to u nekima sam se bas iscimao, ono uzeo godinu pre i posle zamene brojila racune, dao chatgptu, on neke chartove nacrtao, presmesne stvari, tipa avgust 2023 230kwh, avgust 2024 490kwh), na 5 su na keca odbili prigovor, na jednom, gde su ukrali jedno 6k, su uvazili i tipa umanjili za 2k, ali fora je sto se ta praksa nastavlja, i ti imas opciju da saljes prigovore od kojih ce da uvaze izuzetno mali procenat, ako i to, i to ne u potpunosti, ili da ih tuzis, sto je roflcopter znaci imamo situaciju, da u drugom najvecem gradu u drzavi, se otvoreno, bez i pokusaja suptilnosti neke, vec duzi period krade stanovnistvu na struji svaki mesec, top k3k 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 34 minutes ago Report Share Posted 34 minutes ago Ako se dobro sećam, cela ta pizdarija sa očitavanjem je počela tako što je SNS ekipa probala da stavi šapu na tender za ugradnju pametnih brojila (neki sumanuti broj koji bi subvencionisala EU), ali su debelo precenili svoju sposobnost i volju ostalih firmi da rade za pistaće. Pa su nekako pivotovali na ručno čitanje brojila, gde su opet usrali tender. 2 hours ago, mladenq said: pa ne mozes im nista svakako Mojoj tašti očitavali O kWh skoro godinu dana, ona prijavljivala kvar više puta. Na kraju joj za tih godinu dana pogledali decembar prethodne godine (mesec sa najvećom potrošnjom), pomnožili sa 12 meseci i odvalili joj račun. Žalila se, rekli su joj da može samo da refinansira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts