Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ja sam pod elasticnost mislio (1.4hdi) ne bas previse startan, ovo sto ti kazes "ne moras da menjas brzine", trpi greske pri menjanju brzina, onako stvoren za neku laganu voznju, ne oseca se nikakvo "naprezanje" sve je ujednaceno 😄idealno za bakicu neku. ali vidim da je zapravo definicija elasticnosti drugacija, mada i na raznim mestima za 1.4hdi kazu da je elastican - npr ovde 

image.png.2b0be249063f547d6c36d928d5a2cf01.png

• Downvote (-1) 1

2 hours ago, Dule_smor said:

Omg Alphy digital nomad znaci, javi se za pivo kad budes u Njemacke!

Bio sam letos za vreme Eura 2 nedelje, uglavnom u Berlinu zbog droge i žurki, i tekme u Minhenu. Lepo mi je došlo da me podsete malo zašto su najodvratniji, posle Engleza ofc 😄 

Tako da jedino ako me neki događaj navede da dođem. Ali pivo im kida, nema šta!

• Like +1 1

Um caruje, Dundo Maroje!

On 11/12/2024 at 10:15 PM, togFU said:

to je prvi korak, pa ako ne pomeri vozilo u roku od mesec dana onda ga nose... ja sam prijavio pa ćemo da vidimo, čitao sam malo po netu i kažu da im u realnom životu treba oko 6 meseci da uklone :DDD
Svakako javim rezultat!

Update:

Negde oko 20.11. primetio sam da su mu ostavili obavestenje ispod brisaca, sve uredno sa zastitom onom itd. 

Veceras cujem neko lupanje, pogledam kroz prozor, kad ono lik dosao sa prikolicom i utovaraju tog nesrecnog clia. Ono sto je dobro u celoj prici, nije niko od komsija nego random lik, tako da nije mi zao.

Dakle - MISSION COMPLETE!

Sutra cu svakako kao pravi penzos da prosetam po kraju malo, cisto da vidim da ga nije samo premestio malo dalje :DDD

Sve pohvale za brzu reakciju nadleznih!

Edited by togFU
  • Haha (+1) 1
  • Thanks (+1) 1