Zwerko Posted March 4 Report Share Posted March 4 4 hours ago, Lucky said: Što mi kaže da su oni ipak morali nešto da pokažu kad su došli u nenajavljenu posetu, jer verujem da i Atlantik i Adriatik imaju dosta solidnu grupu advokata koja ne bi tek tako dala da ovi krenu u kopiranje svega toga, da nemaju nalog. Ma jasno, nego je meni čudno kako Komisija za zaštitu konkurencije ima tolika ovlašćenja, maltene su jači od policije 😄 4 hours ago, Lucky said: Možda! Ali opet trebalo bi nekako posebno regulisati ako direktori dve najveće firme međusobno razmenjuju komunikaciju. Ne konkretno za ovaj slučaj već generalno govoreći. Čekaj, ali ovde pričamo o privatnim komunikacijama, ne možeš ti sad da zabraniš direktorima da pričaju, imaš ove naše "gazde" firmi koji non-stop troluju jedni druge kako mu je uzeo ovaj ili onaj posao i te fore. Mislim ono kao mogu ljudi da igraju fudbal, pecaju zajedno, šta već. Suština priče nije da ti donosiš zaključak na osnovu toga šta su oni pričali jer ne znam kako bi to mogao i da znaš (u teoriji su mogli da "pričaju" preko neke treće osobe, tipa imaju zajedničku švalerku 😄) nego na osnovu toga šta su radili na tržištu. Ali mi je samo vrh taj deo priče gde oni zaključe da su ovi instalirali Signal, pa iako nisu našli ništa od dokaza to im je već sumnjivo 😄 Bukvalno sulud argument. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) 5 minutes ago, Zwerko said: Ali mi je samo vrh taj deo priče gde oni zaključe da su ovi instalirali Signal, pa iako nisu našli ništa od dokaza to im je već sumnjivo 😄 Bukvalno sulud argument. Da, čak sam negde u tim tekstovina pročitao i rečenicu tipa "Signal nije toliko problematična aplikacija kao Sky" :DDD Znači po vrsti instalirane aplikacije oni mogu da zaključe koji nivo nelegalnih radnji su dogovarali, vrh Edited March 4 by togFU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4 Report Share Posted March 4 8 minutes ago, Zwerko said: Ma jasno, nego je meni čudno kako Komisija za zaštitu konkurencije ima tolika ovlašćenja, maltene su jači od policije 😄 4 hours ago, Lucky said: slažem se, samo treba videti šta su im od ovlašćenja dali. očigledno je to neka ekipa sastavljena od MUP-a i Tržišne inspekcije ili tako nešto, pa onda u okviru toga i deluju, šta ga znam. 9 minutes ago, Zwerko said: Ali mi je samo vrh taj deo priče gde oni zaključe da su ovi instalirali Signal, pa iako nisu našli ništa od dokaza to im je već sumnjivo 😄 Bukvalno sulud argument. haha, možda je signal sad označen kao aplikacija za kriminalce! kao ono, zaustave te panduri a ti nosiš nož u rancu. ti si ga možda poneo da bi naseckao luk i slaninicu na odmoru da pojedeš, ali panduri će misliti da imaš druge namere! 7 minutes ago, togFU said: Da, čak sam negde u tim tekstovina pročitao i rečenicu tipa "Signal nije toliko problematična aplikacija kao Sky" :DDD Znači po vrsti instalirane aplikacije oni mogu da zaključe koji nivo nelegalnih radnji su dogovarali, vrh Pa da, da su imali Tik tok za komunikaciju rekli bi da nisu dovoljno kvalifikovani da objavljaju funkcije direktora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13 Report Share Posted March 13 Da samo javim da nije bilo napada spolja na naše servere usled slobodumnog razmišljanja brojnih forumaša u popularnim političkim topicima nego smo upgradeovali server! Sad je brži, bolji, jači! Meni čak deluje da sve radi malo brže ali ajde, možda se tripujem 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 14 Report Share Posted March 14 On 3/13/2024 at 2:38 PM, Lucky said: Da samo javim da nije bilo napada spolja na naše servere usled slobodumnog razmišljanja brojnih forumaša u popularnim političkim topicima nego smo upgradeovali server! Sad je brži, bolji, jači! Meni čak deluje da sve radi malo brže ali ajde, možda se tripujem 🙂 U godini kulture sunce lepse sija nema rata nema sporstskih sankcija.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15 Report Share Posted March 15 20 hours ago, absolute said: U godini kulture sunce lepse sija nema rata nema sporstskih sankcija.... ide olimpijada, ide euro 2024, šta više čovek da poželi! dolazi i ramštajn u maju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 15 Report Share Posted March 15 58 minutes ago, Lucky said: ide olimpijada, ide euro 2024, šta više čovek da poželi! dolazi i ramštajn u maju! Kakav crni euro... Radije cu gledati https://e.vnexpress.net/news/football/football-legends-to-line-up-in-new-over-35-world-cup-4710139.html 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15 Report Share Posted March 15 1 hour ago, FATA said: Kakav crni euro... Radije cu gledati https://e.vnexpress.net/news/football/football-legends-to-line-up-in-new-over-35-world-cup-4710139.html pa ovo zvuči kao odlična zabava, samo da se ne povrede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 15 Report Share Posted March 15 Mozes i kladzu da otvoris kao u dobra stara vremena kad su bili aktivni! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16 Report Share Posted March 16 17 hours ago, FATA said: Mozes i kladzu da otvoris kao u dobra stara vremena kad su bili aktivni! dal' ima mesta za još jednu kladžu? ja sam siguran da i vi što pratite sport i znate kladionice ne biste sad mogli sve da nabrojite koliko ih je 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16 Report Share Posted March 16 Ma mislio sam na rur kladzu! Da vidimo ko su vrsni poznavaoci sporta! Inace evo me u mariboru 5 dana i moram priznati da sam odusevljen. Bio sam do ljubljane pre 10 godina i od tada imam neki prezir prema sloveniji, bas mi se nije svidelo a moguce je i da je zbog bivse. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16 Report Share Posted March 16 Kaže se Marliboru 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16 Report Share Posted March 16 Ne znam kako se kaze, ali vidim da sirotinje nema! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16 Report Share Posted March 16 50 minutes ago, FATA said: Ma mislio sam na rur kladzu! Da vidimo ko su vrsni poznavaoci sporta! taj sigurno nisam tako da što se mene tiče otvori topic na sportu a ja mogu da obezbedim nagrade! imam npr jednu dasku za sečenje koju izvesni jedan nije nikad pokupio, a ubaciću u neku rakiju! 50 minutes ago, FATA said: Inace evo me u mariboru 5 dana i moram priznati da sam odusevljen. Bio sam do ljubljane pre 10 godina i od tada imam neki prezir prema sloveniji, bas mi se nije svidelo a moguce je i da je zbog bivse. stvarno ne verujem da se u sloveniji bilo šta promenilo u proteklih 10 godina. i dalje je jedna te ista dosadna država ali sa lepom prirodom, čistim vazduhom i ~30 minuta do mora, alpa, italije, austrije, zagreba, istre... 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 16 Report Share Posted March 16 54 minutes ago, Lucky said: taj sigurno nisam tako da što se mene tiče otvori topic na sportu a ja mogu da obezbedim nagrade! imam npr jednu dasku za sečenje koju izvesni jedan nije nikad pokupio, a ubaciću u neku rakiju! Odlicno, taman cu biti jedini ucesnik turnira da pokupim nagrade! 55 minutes ago, Lucky said: stvarno ne verujem da se u sloveniji bilo šta promenilo u proteklih 10 godina. i dalje je jedna te ista dosadna država ali sa lepom prirodom, čistim vazduhom i ~30 minuta do mora, alpa, italije, austrije, zagreba, istre... 🙂 I ja sumnjam u to da se nesto drasticno promenilo za ovih deset godina.. Medjutim izgleda da nisam znao da od tada a mozda i od ranije gotivim super mala mesta. Isto sam mrzeo francusku zbog pariza i onda odem u bordo pa izvalim da sam se zajebao. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17 Report Share Posted March 17 17 hours ago, FATA said: I ja sumnjam u to da se nesto drasticno promenilo za ovih deset godina.. Medjutim izgleda da nisam znao da od tada a mozda i od ranije gotivim super mala mesta. Isto sam mrzeo francusku zbog pariza i onda odem u bordo pa izvalim da sam se zajebao. za to je onda slovenija top. ne samo da je malo, nego je, iz mog iskustva, dosta "decentralizovana". nije sve ljubljana (ili kao kod nas bgd) nego svaki grad/varoš je nekakav centar za sebe sa svim što ti treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 17 Report Share Posted March 17 Kad ce Rurada 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17 Report Share Posted March 17 kad zakažeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17 Report Share Posted March 17 who was phone, šta pričaju ovi ljudi Пејићева истиче да свака друга млада тражи први посао дуже од две године, док више од 70 одсто њих није ни пријављено на бироу за незапослене. "Потребно је много напора да се види какав је положај младих који траже први посао, јер нису ни регистровани", наглашава Пејићева. Према њеним речима, још један проблем младих је што нема посла у струци, а нису ни спремни да раде као претходне генерације, попут неплаћених радних пракси. "Нове генерације нису спремне да свој рад не вреднују, што је сјајно. Заборавили смо да радна права, као концепт, морамо да поштујемо и да експлоатације на послу није у реду", каже Пејићева. Nema posla, svaka druga mlada osoba traži posao duže od dve godine, ali nisu spremni da rade na neplaćenim praksama "što je sjajno!" :)) A i: Говорећи о осамостаљивању које креће око 30 године, Пејићева каже да према њиховим подацима млади немају избор и нису размажени, како се говори, јер немају примања која би омогућила раније одвајања од породице. "Ако имамо податке да је потрошачка корпа близу 100.000 динара, а да свака пета млада особа има примања од 80.000 динара, то нам говори да немају услова да се осмостале", истиче Пејићева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17 Report Share Posted March 17 Uopšte nema veze s tim što izostaje roditeljski šut u bulju na ulicu! Doduše i roditeljima lakše, ima ko da ode po leba, u apoteku, još ako vozi pa može da odbaci do lekara, ihaj, velika srećna porodica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17 Report Share Posted March 17 1 hour ago, voodoo_ said: Uopšte nema veze s tim što izostaje roditeljski šut u bulju na ulicu! Doduše i roditeljima lakše, ima ko da ode po leba, u apoteku, još ako vozi pa može da odbaci do lekara, ihaj, velika srećna porodica! mislim da su ljudi odlepili malo, ali verovatno je tako svugde u svetu. da, nije lako mladima da se osamostale po pitanju cena svega, ali i ovi novi koncepti sa poslom kao da je odlazak na piknik ne vidim kako će da izađe na dobro 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 17 Report Share Posted March 17 SJDBUP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17 Report Share Posted March 17 46 minutes ago, Lucky said: mislim da su ljudi odlepili malo, ali verovatno je tako svugde u svetu. da, nije lako mladima da se osamostale po pitanju cena svega, ali i ovi novi koncepti sa poslom kao da je odlazak na piknik ne vidim kako će da izađe na dobro 🙂 Sticajem okolnosti danas na nekom dečijem rođendanu pričam sa sestrom od drugara koja sa svojim mužem drži jednu ozbiljnu domaću firmu iz grane prehrambene industrije koja sada ima oko 700 zaposlenih. I dotaknemo se teme mladih, zapošljavanja i slično a ona tu učestvuje u dosta nekih procesa. I kao sada više uopšte nije neuobičajeno da roditelji dolaze s decom (tj mladima) na razgovor za posao. I to ne ono kao dovezao ga tata da mu bude lakše, nego zajedno uđu na intervju 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18 Report Share Posted March 18 10 hours ago, Zwerko said: Sticajem okolnosti danas na nekom dečijem rođendanu pričam sa sestrom od drugara koja sa svojim mužem drži jednu ozbiljnu domaću firmu iz grane prehrambene industrije koja sada ima oko 700 zaposlenih. I dotaknemo se teme mladih, zapošljavanja i slično a ona tu učestvuje u dosta nekih procesa. I kao sada više uopšte nije neuobičajeno da roditelji dolaze s decom (tj mladima) na razgovor za posao. I to ne ono kao dovezao ga tata da mu bude lakše, nego zajedno uđu na intervju iju, ovo je već next level :)) svašta sam čuo, ali za ovaj primer nisam 🙂 nadam se da pričamo o mladima od 18-20god, sve preko 22-23 za ovakav seting od starta je alarm 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 18 Report Share Posted March 18 Ja bih rekao da je ozbiljan alarm za bilo koga da se prijavljuje za posao a ne radi se o eksploataciji dece od 12 godina u sweatshopovima u Bangladešu 🙂 A i to je razlog za alarm ali sa druge strane. Ne znam, nije pominjala tačno godine, ali koliko sam shvatio ima i onih sa završenim fakultetom i bez, tako da bih rekao da se uklapaju i u tvoju gornju granicu. I ona kaže da kad se prvi put to desilo je tog kandidata prosto odmah "otpisala" ali se dešava dovoljno često da su zapravo oguglali i samo zamole roditelja da izađe 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts