Lucky Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 4 hours ago, Dule_smor said: Ahaha jel realno da ovo jos traje, a niko nije dobio trombozu. https://n1info.rs/magazin/lifestyle/titula-najveceg-lenjivca-ostace-u-crnoj-gori-srbin-odustao-takmicenje-jos-traje/?fbclid=IwAR1_1WgUXNUVGNotIHm8rxYvuI35ptmCWKXaNuTLo45CMtjb2FnGhFgADAg dal' veruješ da sam video ovo juče i zaboravih da prokomentarišem, jer stvarno mi ne deluje da je ovo zdravo 🙂 ali pazi i oni su im valjda promenili pravila ove godine pa mogu tri obroka da jedu "za stolom" i valjda mogu u wc x puta dnevno ili tako nešto, što realno olakšava stvari! a i sad su ih prebacili u neku kolibu, mislim, treba da budu true pa pod drvetom dok izdrže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 a to ima kakve veze sa software & hardware tematikom? imaju neke senzore + app za pracenje lezanja? :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 Opet Dule pije i ne zna gde bije 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted October 1, 2023 Popular Post Report Share Posted October 1, 2023 U Dulovu odbranu, ingeniozna je odluka da se na pet mesta otvori topik pod istim imenom 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 U Dulovu odbranu, ingeniozna je odluka da se na pet mesta otvori topik pod istim imenomI da u tapatalku ne vidis ime podforuma kad ti izlista topice...swe pohwale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 Dobro, za tapatalk je šala na tebe, ovo nije 2011. i forum sad stvarno ima odličan mobilni skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 A jel, pojma nisam imao. Overicu u browseru onda, ako je bolje necu koristii tapatalk na mobu onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Čuo sam priče, ali sad sam zvanično i video sopstvenim očima zujalice na svežem mesu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 1 hour ago, Lucky said: Čuo sam priče, ali sad sam zvanično i video sopstvenim očima zujalice na svežem mesu 🙂 U mom Lindetu su odavno stavili zujalice na mesište, tipa sigurno pre godinu dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 3 minutes ago, AlexG said: U mom Lindetu su odavno stavili zujalice na mesište, tipa sigurno pre godinu dana... e sačuvaj te ... što je najcrnje deluje mi da sa ovoga može lako da se skine jer je prosto meso "mekano" pa možeš da se zezaš sa ovom kesom, ali da neko krade živo meso pa stavljaju zujalice... ludo. plus šta posle sa njim, nije da možeš da ga staviš na tezgu na pijaci kao što mogu Neskafu i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 1 minute ago, Lucky said: e sačuvaj te ... što je najcrnje deluje mi da sa ovoga može lako da se skine jer je prosto meso "mekano" pa možeš da se zezaš sa ovom kesom, ali da neko krade živo meso pa stavljaju zujalice... ludo. plus šta posle sa njim, nije da možeš da ga staviš na tezgu na pijaci kao što mogu Neskafu i tako to. Pa skidaju na kasi jebogati....ne nosiš sa sve ovom crnom skalamerijom.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted October 2, 2023 Popular Post Report Share Posted October 2, 2023 wat a wat i za lakija koji se pita sta ljudi koji su spali na nivo da kradu rade sa mesom... JEDU GA LAKI 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Glup sam, skapirao sam da mi Laki kaže da sačuvam te (zujalice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 40 minutes ago, AlexG said: Glup sam, skapirao sam da mi Laki kaže da sačuvam te (zujalice) hahahaha, pa ne, mislim na onog što hoće da ukrade 🙂 1 hour ago, reki said: wat a wat i za lakija koji se pita sta ljudi koji su spali na nivo da kradu rade sa mesom... JEDU GA LAKI haha, u pravu si, ali koncept krađe iz prodavnica je zapravo u dominantnoj meri za dalju preprodaju - retko kad kradu baš za sopstvene potrebe, nego gledaju što sitnije a vrednije, da tako kažemo - tipa pomenute nes kafe, cele kutije čokolada itd - to sve ide posle na pijacu ili na gajbicu na ulici. drugo, ako je cilj da ukrade meso da bi ga jeo, ne mora da se zaleće odmah na juneći but, ima još 80% drugih proizvoda od mesa u istoj radnji koje nemaju zujalice. znači nešto je trigerovalo da baš taj but bude u zujalici, možda je skuplji i možda je postojalo jače tržište za to zbog ne znam, povećanog jedenja burgera u srbiji pa ovi što ukradu prodaju upola cene burgerdžinicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 (edited) Burgerdžinice kupuje tako par pakovanja mesa od random likova? 🙂 eventualno možda za one samouslužne kase gde možeš i da ukucaš šifru proizvoda kada neće da pročita bar kod, pa neko uzme 2 kile buta, a ukuca 2 kile nekog jeftinog mesa ili parizera 🙂 Edited October 2, 2023 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 3 hours ago, manson said: Burgerdžinice kupuje tako par pakovanja mesa od random likova? 🙂 eventualno možda za one samouslužne kase gde možeš i da ukucaš šifru proizvoda kada neće da pročita bar kod, pa neko uzme 2 kile buta, a ukuca 2 kile nekog jeftinog mesa ili parizera 🙂 pa neće da kupi mcdonalds, što ne bi lokalni fast food u mirjevu? ako je zatvoreno pakovanje i ima datum nije mu frka. kad bi samo znao koliko čak i fensi restorana uzima sumnjivu robu ne bi verovao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 12 hours ago, Lucky said: e sačuvaj te ... što je najcrnje deluje mi da sa ovoga može lako da se skine jer je prosto meso "mekano" pa možeš da se zezaš sa ovom kesom, ali da neko krade živo meso pa stavljaju zujalice... ludo. plus šta posle sa njim, nije da možeš da ga staviš na tezgu na pijaci kao što mogu Neskafu i tako to. Ja imam neku sličnu priču iz Idea marketa u Bloku 62, dakle krenuli su da stavljaju zujalice na sve živo, ali one male stikere, ne ovo crno. Tipa Zdenka sir stave zujalicu i onda obmotaju pet puta providnim selotejpom taj rad. Ili ne znam maslac u one kutije plastične što samo na kasi može da ti otvori. I kapiram da to nisu slučajno uradili, verovatno im se zaista krade. Međutim plot tvist je što na samouslužnim kasama ne postoji ono za deaktivaciju zujalice i kad ih pitaš oni samo kažu "ma prođi, nema veze što pišti" 😄 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 9 hours ago, Zwerko said: Ja imam neku sličnu priču iz Idea marketa u Bloku 62, dakle krenuli su da stavljaju zujalice na sve živo, ali one male stikere, ne ovo crno. Tipa Zdenka sir stave zujalicu i onda obmotaju pet puta providnim selotejpom taj rad. Ili ne znam maslac u one kutije plastične što samo na kasi može da ti otvori. I kapiram da to nisu slučajno uradili, verovatno im se zaista krade. Međutim plot tvist je što na samouslužnim kasama ne postoji ono za deaktivaciju zujalice i kad ih pitaš oni samo kažu "ma prođi, nema veze što pišti" 😄 da, tako rade i u Rodi, ili ti uzmu to pa odu tamo negde da demagnetišu pa vrate nazad. a kad smo na toj temi, u Aromi sam video novu foru i morao da ih pitam - drže neskafu i jakobs itd bez poklopca 🙂 i onda kad kupiš ona ti kasirka da poklopac. što tako? zato što ako neko ukrade ne može tako lako da preproda! iskreno mi deluje kao glupa logika jer ako neko hoće da kupi na pijaci ako je onaj zlatni papir preko očuvan, šta te briga što nema poklopac, ali ajde, smislili su nešto novo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 3 hours ago, Lucky said: iskreno mi deluje kao glupa logika jer ako neko hoće da kupi na pijaci ako je onaj zlatni papir preko očuvan, šta te briga što nema poklopac, ali ajde, smislili su nešto novo 🙂 I kupiš taj bez poklopca, ali sa netaknutom folijom. Dođeš kući, otvoriš da napraviš sebi i gospoji kafu i ČIME DA ZATVORIŠ PITAM JA TEBE SADA?!!!""???!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Au jbt https://edition.cnn.com/2023/10/03/asia/pakistan-kidney-trafficking-ring-intl-hnk/index.html Quote Police in eastern Pakistan have smashed an illegal organ harvesting ring, arresting eight people for surgically removing kidneys from hundreds of patients for wealthy people needing a transplant, authorities said Monday. The alleged gang leader, identified as “Dr Fawad,” is accused of conducting 328 operations on people to remove their kidney and selling them to clients for up to 10 million Pakistani rupees ($34,000) each, said Mohsin Naqvi, the chief minister of Pakistan’s Punjab province. a ovaj deo je tuga Quote Pakistan made the commercial trade of human organs illegal in 2007 and a strengthened law in 2010 made the harvesting and trafficking of organs punishable by up to 10 years in prison and a 1 million rupee ($3,400) fine. Before the legislation, the country was a center for the organ trade for foreigners and wealthy Pakistanis in search of a transplant, and the buying and selling of kidneys was a regular practice, with some impoverished Pakistanis selling their kidneys in order to survive. But the practice has continued and local media have reported that illegal kidney transplants have made a comeback in recent years. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 20 hours ago, AlexG said: I kupiš taj bez poklopca, ali sa netaknutom folijom. Dođeš kući, otvoriš da napraviš sebi i gospoji kafu i ČIME DA ZATVORIŠ PITAM JA TEBE SADA?!!!""???!! rešenje je prosto! 20 hours ago, manson said: Au jbt https://edition.cnn.com/2023/10/03/asia/pakistan-kidney-trafficking-ring-intl-hnk/index.html Quote nažalost mislim da je ovo praksa u gomili zemalja sveta, samo što se ne zna za to kao što nije ni za ovo. negde je naravno više zastupljena negde manje, ali to tržište trgovine organima je tek "crna rupa". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 On 10/3/2023 at 11:33 AM, AlexG said: I kupiš taj bez poklopca, ali sa netaknutom folijom. Dođeš kući, otvoriš da napraviš sebi i gospoji kafu i ČIME DA ZATVORIŠ PITAM JA TEBE SADA?!!!""???!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 3 minutes ago, cali said: Pa ne mogu ove fensi kafe/granule da se drže u limenoj kanti od C kafe. Tu samo sitno mlevena arabika i robusta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 A sto ne moze 😄 Ja bas imamo ovakvu i tu stavljam ove granule ili kako se vec zovu sranja za Dolce Gusto, koju inace samo moja zena pije. Ja samo domacu i ponekad hladan nes, kad me bas zelja uhvati. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 2 hours ago, absolute said: A sto ne moze 😄 Ja bas imamo ovakvu i tu stavljam ove granule ili kako se vec zovu sranja za Dolce Gusto, koju inace samo moja zena pije. Ja samo domacu i ponekad hladan nes, kad me bas zelja uhvati. to su kapsule 🙂 ale misli na granule to je ono kao nes kad su onako "ljuspice" tj. granule 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts