Lucky Posted August 17, 2023 Report Share Posted August 17, 2023 15 hours ago, manson said: https://www.dw.com/en/germany-unveils-bill-to-legalize-cannabis/a-66545963 Ako dozvole ovo, a znajući ranija Švabina dostignuća na polju narkotika, verovatno će i ovo da bude prvoklasno 🙂 ono, proudly produced by BASF 🙂 mislim da sam u nemačkoj video više njih koji duvaju ovako u prolazu nego u amsterdamu, tako da ne znam koliko će legalizovanje zapravo da promeni stvari 🙂 a zato mi je i bilo čudno da to već odavno nisu regulisali 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 19, 2023 Report Share Posted August 19, 2023 Ocigledno da je drogiranje postalo pozeljna drustvena pojava. Lakse se udrogirati, nego biti lud, cuj mene Dule, mislim lud sve vreme Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2023 Report Share Posted August 19, 2023 12 hours ago, absolute said: Ocigledno da je drogiranje postalo pozeljna drustvena pojava. Lakse se udrogirati, nego biti lud, cuj mene Dule, mislim lud sve vreme haha, pa ima i toga. moguće da ako krišom te stvari dozvoljavaš, lakše će narod podneti neke odluke jer neće biti ni svestan da se dešavaju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2023 Report Share Posted August 22, 2023 Pričao sam protekla 2-3 dana sa nekoliko ljudi koji su se žalili na povećan račun za struju. Većina ima 2-3-4 hiljade veće račune nego inače, pa nekome može da i da se provuče ispod radara ali ovaj jedan je dobio tipa 45.000 dinara račun (koji je obično 7-8000). I svi su se žalili i svima su rekli da je jul bio najtopliji mesec i da su sigurno palili klimu! tako da definitivno čekirajte račune. I za garažna mesta isto, kao što piše dole, dobio lik 6000 dinara :)) Тренутно је, истиче, велики проблем потрошача са увећаним рачунима за утрошену електричну енергију. "Нама лично су се обратили потрошачи зграде стамбене, где су за гаражна места, само за сензорску расвету, уместо увећаних 200-300, 400 динара, добили рачуне од 8.500 динара", наводи Перинчићева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2023 Report Share Posted August 22, 2023 Lopovska drzava, sta ocekivati 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Pa moraju da se isplate nekako pojacanja za Partizan i Zvezdu u kosarci! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted August 30, 2023 Popular Post Report Share Posted August 30, 2023 CSB na temu aerodroma i airserbia. Airserbia sad radi one codeshare varijante da isprati svojih milion novih letova u sezoni i gomilu letova obavljaju neke alternativne bugarske, rumunske, letonske itd avio kompanije. Jedna od tih je i radila let Dizeldorf - Beograd, što će biti važno zbog daljeg razvoja priča. Dizeldorfski aerodrom iz nekog razloga se zatvara u 22h. Ja to znam već X godina unazad a ovaj što tu radi neki naš lik sa aerodroma/airserbia kaže da je tako već 30-40 godina, a on sam šljaka 20 godina i to je pravilo. I onda naši ovi piloti kad dolaze ne samo da se trude da maks ubrzaju dolazak već i da brzo polete ako su u večernjim časovima. Let za Beograd je u 20:30 ili 21h, što nije problem u normalnim okolnostima ali sad kad letovi kasne, postaje problematično. I već dva-tri puta avion kasni, mi se utrpavamo tamo u 21:30 otprilike, pilot već kreće da vozi avion ka pisti dok još nisu svi seli na svoja mesta, stjuardese rade one demonstracije tik pre nego što će ovaj da nagari i poleti i tako to. I uspevamo da odemo u 21:55. Ne lezi vraže, pošto sad leti neki rumunski operater ne zna baš za ta pravila i dolazni let kasni, mi uspevamo da se ukrcamo, ali pilot ne žuri nigde, iako mu skreće pažnju i ekipa na gejtu da mora da požuri a i daje mu info kontrola letenja. Kreće lik da vozi avion ka pisti da bi u 22:02 otprilike dok je bio na pisti zastao i samo napravio zaokret i vratio se na gejt 🙂 tl:dr - nisu mu dali da poleti u 22:02 jer se aerodrom zatvorio. Ko je tu luđi nemam pojma, dal aerodrom dal pilot, ali tek tad kreće "agonija" jer pilot "zove neke svoje" da ga puste da poleti dok mu ovi sa zemlje kažu da ne može, ne dozvoljava putnicima da se iskrcaju ... Ovaj sa gejta ga zove, pregovara sa njim, posle kreće da ga hejtuje da je debil i imbecil :)) da bi nakon sat vremena tog blejanja u avionu pilot ipak skapirao da neće poleteti i da je let otkazan :)) E onda ide najjači momenat AirSerbie "Dragi putnici, pošto je trenutno u Dizeldorfu neka konferencija, nema slobodnih mesta u hotelima, tako da ništa ne možemo da vam bukiramo soriška, a nemamo ni vaučere za hranu niti taksi prevoz, jbg, popunite vi zahtev za kompenzaciju sa tim računima kad se vratite u Beograd. Ovaj let se pomera sutra ujutru za 10h fala lepo doviđenja". I ostaviše tako 200 ljudi u jedanes' uveče bez ičega na aerodromu koji se zatvorio u 22h :)) Naravno, iz prethodnog kašnjenja aviona i kompenzacije koju sam tražio za to znam da taj sistem žalbi baš "dobro radi" - zakonski rok je 60 dana da mi odgovore a oni nisu ni posle 90 :)) Tako da super odnos nacionalne avio kompanije koja ništa nije uradila :)) Plus sam izlazak sa aerodroma je opet specijalna procedura jer moraju da ti panduri ponište izlazak iz zemlje nekim specijalnim pečatom :)) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted August 30, 2023 Popular Post Report Share Posted August 30, 2023 Narucim 2x glovo (2 razlicita restorana) istovremeno danas: Glovo 1 kurir = zvoni mi na vrata od stana, dobar dan izvolite isporuku, cao Glovo 2 kurir = zove me na mobilni "evo me ispred zgrade" dobro? "pa ne pise ni sprat ni stan koji je" Kraj vica 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 30, 2023 Popular Post Report Share Posted August 30, 2023 Znam da imaš pare ali ako bi mogao da smanjiš naručivanje preko Glovoa i Wolta, svaki dostavljač samoubica koji se provlači između kola na motoru manje znači 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Imam premium, ne placam dostavu, bmk ako jedan pogine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 A to što će neko da ide na robiju jer je u stani-kreni koloni udario dostavljača pošto nije baš svaki sekund zverao u retrovizore da li se neki od njih provlači u mrtvom uglu te baš briga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 Kupi dashcam i samo ga izvadi kad dodje saobracajac koji ce da nosi bodycam sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 36 minutes ago, killYg0r said: Kupi dashcam i samo ga izvadi kad dodje saobracajac koji ce da nosi bodycam sad! "ajde da ga merimo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2023 Report Share Posted August 30, 2023 5 hours ago, voodoo_ said: Znam da imaš pare ali ako bi mogao da smanjiš naručivanje preko Glovoa i Wolta, svaki dostavljač samoubica koji se provlači između kola na motoru manje znači ajde ti, a šta ćemo sa onim što voze lade i 128ice kojima ne rade migavci i najčešće ne rade ni farovi i jure 100 na sat uz pitanje dal' mogu da zakoče? :))) ok, znam da mora narod da zaradi za leba a nemaju svi pare da kupe kršten auto ali ja nemam pojma kako uopšte prođu tehnički - možda ne prolaze :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 Прошлогодишњи рекорд у такмичењу у излежавању у Црној Гори оборен је прошле седмице, а укупно осам такмичара који још увек учествују, постављају нове рекорде. Данас је 14. дан такмичења, а осморо најупорнијих за награду од хиљаду евра лежи дуже од 317 сати. Психолошка игра траје, а једна од осам преосталих учесница, Лидија, истиче да још не планира да устане. „Данас је 14. дан, лежимо већ 317 сати. Не планирамо да устанемо. Сви се чуде, али ми и планирамо да за Нову годину китимо јавор. Добра је атмосфера, навече пустимо музику на звучнике и лежећи играмо”, каже Лидија. У игри је и победница из 2021. године Дубравка Алексић из Подгорице, чији рекорд од 117 сати оборен прошле седмице. „Нико од нас није уморан, сви су оптимисти као првог дана. Сви се надамо побједи, а да се нико не брине, сви смо здраво и добро”, каже Дубравка. Победу очекује и Јован из Крушевца. Каже да се у старту размишљало о награди, али да након пет или шест дана, новац престаје да буде битан. „Више је ово неки психолошки рат, пре свега са самим собом, па са другима”, сматра Јован. Правила су таква да је учесницима забрањено да устају, али је дозвољено спавање, читање књига, храна и пиће. На сваких осам сати, такмичарима је дозвољено да оду у тоалет. Mora da imaju poseban mindset da ih ne smori da leže 14 dana 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 Bas me zanima ko ce prvi dobiti vensku trombozu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 1, 2023 Report Share Posted September 1, 2023 ja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 Od svih ovih trendova koji nam dolaze sa zapada, mislim da je ovo sa "otkrivanjem pola bebe" nešto najgluplje što smo prihvatili u proteklih x godina 🙂 Ajde što sad to redovno svako radi, pa dok je bilo ono kod kuće sa prijateljima kao super, nego se sad prvo obavezno pravi i proslava za to, kao i da je svadba ili venčanje ili rođendan, a drugo što sad se svako utrkuje ko će da ima glamurozniju proslavu. I onda će u tom razmišljanju o tome sigurno da mnogima padnu neke genijalne ideje napamet tipa hajde da prefarbamo celu ulicu u plavo ili roze i onda se tu provozamo da bismo otkrili pol deteta svima! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 Kad smo kod toga:https://reddit.com/r/aviation/s/YWo5nYK9AS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 21 minutes ago, Dule_smor said: Kad smo kod toga: https://reddit.com/r/aviation/s/YWo5nYK9AS e bukvalno to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 On 9/4/2023 at 8:13 AM, Lucky said: Od svih ovih trendova koji nam dolaze sa zapada, mislim da je ovo sa "otkrivanjem pola bebe" nešto najgluplje što smo prihvatili u proteklih x godina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 hahaha, ima tu nečega :))) sad samo čekam momenat gender reveal nakon rođenja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Ili tamo oko osamnaestog rođendana 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted September 5, 2023 Popular Post Report Share Posted September 5, 2023 Овај период ми је баш турбулентан (кад боље размислим последње две године јесу). Елем укратко, нисам постовао ни на топику за летовање ни нигде, само прогоним Верка и Лакија (као прави Чворовић!) Бејах на Бељаници током викенда, на трци, ко не зна ево: https://beljanicatrail.org/ А ево и мог успеха (омашио сам трасу па сам се враћао 2+ км додао себи) https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/64f47e7cbc9f2b7957c86e6d 4 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 1 hour ago, SATAN said: само прогоним Верка и Лакија (као прави Чворовић!) osećam se počastvovanim! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts