Lucky Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 56 minutes ago, FATA said: @LuckyJa generalno obozavam te likove sto se trude da odrze nesto staro da ne zamre i uglavnom kupujem/koristim njih pre nego li trzne centre i velike igrace... ali u poslednje vreme tezak stres otici autom do grada jer se iznerviram 33 puta bilo gde da krenem pa samim tim se ni ne cimam da koristim bilo cije usluge. nek umre sat, patika i bilo sta drugo, ali dalje od zarkova ne eksperimentisem... pogotovo ne pre 20:00! ovaj je u ugrinovačkoj ima ispred parking mesto taman, tako da je sa te strane kul! 57 minutes ago, FATA said: Inace, ima neko neki predlog gde je najbolje potraziti ljude za part-time posao? Trebaju mi ljudi koji ce da idu na utakmice po evropi/amerikama i unose prostu statistiku na vreme putem aplikacije, moze i za balkan. Totalno sam ispao iz fazona gde je najbolje traziti poslove danas ja bih bukvalno išao na fiver ili upwork i tražio 🙂 možda ima neki bolji način ali kad bih ja sad taj task imao tako bih krenuo, ako mi google ne ponudi neku bolju alternativu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 fato može stock option od toga što praviš u zamenu za shiba coin? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 John McAfee found dead in Spanish prison, reports say | The Independent 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 On 6/22/2021 at 1:03 PM, Dule_smor said: Edeste. Jel ima neko da preporuci neke pouzdane majstore u BGu za sredjivanje stana (krecenje, ugradnja, pvc prozora, kupatilo kompletno itd). Najbolje neka ekipa koja radi sve, a ne za svaku stvar da trazim posebno majstora. Jos ako ne deru bilo bi super heh. E sad cuo sam da su cene svega skocile zbog korone i krize, mozda nije pravo vreme za renoviranje, al jbga. PS, u pitanju je mala garsonjera od 20 kvadrata. zasto ti se shrinkovao stan? gde je i kolko para! 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Nije moj nego sestrin! Slavija, za tebe 150 jura Reki kad ga renoviramo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 1 hour ago, manson said: John McAfee found dead in Spanish prison, reports say | The Independent 😞 videh ovo upravo sad 😞 nisam pratio ovog ludaka baš dugo vremena otkad je krenuo po zatvorima, ali ono, nekako je stvarno bio ikona tog perioda početka antivirusa, interneta i svega toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 videh ovo upravo sad nisam pratio ovog ludaka baš dugo vremena otkad je krenuo po zatvorima, ali ono, nekako je stvarno bio ikona tog perioda početka antivirusa, interneta i svega toga.Da, mada taj antivirusi i internet je samo mali deo.A moguće da se ubio kao i Epstin što se ubio. Sumnjam da ćemo ikada saznati šta se stvarno desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 21 minutes ago, manson said: Da, mada taj antivirusi i internet je samo mali deo. A moguće da se ubio kao i Epstin što se ubio. Sumnjam da ćemo ikada saznati šta se stvarno desilo. Misliš ovako nešto: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 ahahaha inače, za sve fanove... Nebo iznad luke bilo je boje televizijskog ekrana, uključenog na prazan kanal. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2021 Report Share Posted June 25, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 On 6/25/2021 at 3:12 PM, Lucky said: Prvo pravilo za toksične veze - nikada se i ni u kom svojstvu ne mešaš u toksične veze 😕 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 On 6/24/2021 at 11:16 AM, Debeli said: ahahaha inače, za sve fanove... Nebo iznad luke bilo je boje televizijskog ekrana, uključenog na prazan kanal. bas nekako ne ide uz neuromanta Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 8 hours ago, millanče said: Prvo pravilo za toksične veze - nikada se i ni u kom svojstvu ne mešaš u toksične veze 😕 tru dat, al jbg ovo je uzasno, a i nigde se ne vidi da je u pitanju veza, ovako neki ludak moze da krene da siba random zenu, ali posto nas je digitalno doba ubilo sad cemo da snimamo prvo sta se desilo pa onda da pogledamo riplej i kao, u jbt lik sutira devojku, SRAM GA BILO! u nekom paralelnom svetu bi 3 lika odma uletela, lik bi dobio par udaraca, pa onda da se vidi o cemu se radi 😄 jer sutirati zenu ne moz normalno bice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2021 Report Share Posted June 28, 2021 8 hours ago, millanče said: Prvo pravilo za toksične veze - nikada se i ni u kom svojstvu ne mešaš u toksične veze 😕 bukvalno. ima X primera kad ono neko se umeša, udari tog lika, onda ova riba krene da udara tog što je "odbranio". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 16 hours ago, Lucky said: bukvalno. ima X primera kad ono neko se umeša, udari tog lika, onda ova riba krene da udara tog što je "odbranio". I posle tuže "branioca" da ih je napao. Ma koliko se gadim malo i samom sebi što moram to da kažem, ali podviknuti i snimati je možda najbezbednije i najefektnije, mada nisam pametan. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 2 hours ago, millanče said: I posle tuže "branioca" da ih je napao. Ma koliko se gadim malo i samom sebi što moram to da kažem, ali podviknuti i snimati je možda najbezbednije i najefektnije, mada nisam pametan. ima i onaj element što onda kad dođu panduri čak i ako ti ne izvučeš deblji kraj i ovaj te ne tuži za napad ili tako nešto, sam sistem da daješ izjavu itd je haos. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 (edited) Ako imate Ryzen procesore ne instalirajte poslednji Windows 10 21H1 update dok ne izađe neki fix, hoće da baguje i "trza", tačnije "freezuje pa ga pusti" 😄 Prilično je masovan problem, ne znam koje ryzena tačno "hvata", i da li je samo ako koristite Vega grafiku u Ryzenu, ali za svaki slučaj odlažite. Edited July 6, 2021 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 6, 2021 Report Share Posted July 6, 2021 (edited) ja imam rajzena i updejtujem windows uglavnom redovno, pre par nedelja mi se desavalo da mi se samo ugasi monitor(izgubi kontakt za grafom) kad upalim neku zahtevniju app - nisam znao sta je pa sam reinstal win + ocistio ceo komp, promenio pastu itd.,.. za sad radi ok, al eto, mozda je i to softverski problem bio 😄 Edited July 6, 2021 by beba isus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Meni na AMD grafi nece da vrati sliku iz standby, ako ne ctrl-alt-delujem. Vazno je da Crimson softver ima pola tone. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 @Dule_smor Ako vec nisi nasao majstore, meni ovi trenutno renoviraju stan: https://www.instagram.com/mk_gradnja/?hl=en Cekao sam ih od decembra do sada, od poda do plafona renoviram stan od cca 40 kvm. Video sam da rade po celoj Srbiji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 Fala, pogledacu svakako. Jel mi se cini ili bas deru majstori po BGu sad, nije samo sto su skocile cene materijala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 On 7/6/2021 at 9:17 AM, millanče said: Ako imate Ryzen procesore ne instalirajte poslednji Windows 10 21H1 update dok ne izađe neki fix, hoće da baguje i "trza", tačnije "freezuje pa ga pusti" 😄 Prilično je masovan problem, ne znam koje ryzena tačno "hvata", i da li je samo ako koristite Vega grafiku u Ryzenu, ali za svaki slučaj odlažite. Jel ima neki možda fix koji se može instalirati da reši? Malopre mi zabode kućni komp a to mi se bukvalno nikad ranije nije desilo 🙂 2 hours ago, Dule_smor said: Jel mi se cini ili bas deru majstori po BGu sad, nije samo sto su skocile cene materijala? Jesu, zato što ih nema, naći kvalitetnog majstora za sređivanje gajbe je postao potpuni pakao. Oni koji su dobri a nisu otišli u inostranstvo imaju previše posla i samo dižu cene. Čak i na građevini rade pakistanci i slično, Glovo i te dostave voze neki Filipinci (bar meni tako deluju 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 7, 2021 Report Share Posted July 7, 2021 On 7/6/2021 at 9:55 PM, beba isus said: ja imam rajzena i updejtujem windows uglavnom redovno, pre par nedelja mi se desavalo da mi se samo ugasi monitor(izgubi kontakt za grafom) kad upalim neku zahtevniju app - nisam znao sta je pa sam reinstal win + ocistio ceo komp, promenio pastu itd.,.. za sad radi ok, al eto, mozda je i to softverski problem bio 😄 To je najčešće pregrevanje grafike ili nejako napajanje, najverovatnije je čišćenje gpu kulera i sveža pasta rešilo, a reinstall bio suvišan 🙂 @Zwerko za sada samo ne instalirati 21h1 na ryzene, ili čekati fix, ili system restore. Imam samo dvojicu u firmi na ryzenima, jedan se drži 20h2, drugi ga primio i čeka fix ili da dozlogrdi pa da restoramo 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2021 Report Share Posted July 8, 2021 21 hours ago, Zwerko said: Jesu, zato što ih nema, naći kvalitetnog majstora za sređivanje gajbe je postao potpuni pakao. Oni koji su dobri a nisu otišli u inostranstvo imaju previše posla i samo dižu cene. Čak i na građevini rade pakistanci i slično, Glovo i te dostave voze neki Filipinci (bar meni tako deluju 🙂 da, vidim da je haos...jbga, ispada da full renoviranje garsonjere od 20 kvadrata ne moze da izadje bez 5 soma minimum...manji stanovi skuplje izadju po kvadratu na kraju, jer svakako mora da se radi kupatilo i kuhinja kao i u stanu od 80 kvadrata...nista, trazicu i lavove na ulazu ko pravi gastos heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Udario grom iza kuce i sprzio mi tv, zvucnike za komp i internet ne radi...nove zvucnike i modem cu lako zameniti ali se iskreno nadam da je tv i dalje u garanciji i koce to sad da nadje, nista od uredjaja nije radilo jer sam bio na poslu ali je bilo ukljuceno u struju, jel imao neko slicna iskustva, potpuno sam zatecen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts