themilann Posted August 25, 2018 Report Share Posted August 25, 2018 On 8/20/2018 at 7:35 PM, Vlada_ said: jer video neko kod nas maslinovo ulje (ili bilo koje u stvari) u spreju? jer znas ti sta pricas, decko? vidi se da nisi bio na razrednom casu Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 25, 2018 Report Share Posted August 25, 2018 odjebi bre davezu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Molim za preporuku. Treba mi softver (ako može free) za koordinaciju rada 10tak ljudi. Neka vrsta task menagera, ili organizatora rada grupe ljudi. Niz zadataka koji ste postavlja u toku rada treba rasporediti na izvršioce na više mesta i pratiti tok rada pojedinačno. Hvala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 (edited) Probaj bitrix, do 10 ljudi u timu je dzabe. Trello je isto kul, treba ti jedno nedelju dana da udjes u fazon i da sklopis timove/boardove, imaju dosta template-a online. https://trello.com/inspiration Edited August 27, 2018 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 trello je kul , basecamp isto. doduse nisam koristio ni jedan ni drugi za satnice, samo za vodjenje projekta i ok su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 On 8/27/2018 at 12:04 PM, tortky said: Jira mi zvuči kao najtop rešenje za to, jeftina je tipa $10 mesečno do 10 ljudi, ako se ne varam. Samo pazi, treba je naučiti :) sve znaš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 On 8/27/2018 at 11:48 AM, HitCrit said: Molim za preporuku. Treba mi softver (ako može free) za koordinaciju rada 10tak ljudi. Neka vrsta task menagera, ili organizatora rada grupe ljudi. Niz zadataka koji ste postavlja u toku rada treba rasporediti na izvršioce na više mesta i pratiti tok rada pojedinačno. Hvala:) Zenkit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 jel nosi neko na forumu mozda night&day sociva? nisam ni znao da postoje, predvidjena su za 30 dana nosenja bez vadjenja. 30evra su 3 komada, sto mi je ok, za razliku od varijante dnevnih sociva koja mi je ipak preskupa atm (50e za 30 dana) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 5 hours ago, Vlada_ said: jel nosi neko na forumu mozda night&day sociva? nisam ni znao da postoje, predvidjena su za 30 dana nosenja bez vadjenja. 30evra su 3 komada, sto mi je ok, za razliku od varijante dnevnih sociva koja mi je ipak preskupa atm (50e za 30 dana) Ja nosim AirOptix night&day mesecna, ali moja se skidaju svake sedme noci. Hteo sam i ja da uzmem ta koja se ne skidaju ceo mesec, ali se ona koriste uglavnom kod povreda ili oporavka od operacija da bi se zastitilo oko dok ne zaraste i duplo su skuplja od ovih koje ja nosim. Ova koja se ciste na nedelju dana mogu da potraju i duze od 4 nedelje (iako se ne preporucuje da se nose duze). Za ta dnevna, ne znam dal si pomesao ili to nisu ona koja sam ja nosio pre ovih night&day, ali ona bi trebalo da traju godinu a ne mesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 3 hours ago, Saaconis said: Ja nosim AirOptix night&day mesecna, ali moja se skidaju svake sedme noci. Hteo sam i ja da uzmem ta koja se ne skidaju ceo mesec, ali se ona koriste uglavnom kod povreda ili oporavka od operacija da bi se zastitilo oko dok ne zaraste i duplo su skuplja od ovih koje ja nosim. Ova koja se ciste na nedelju dana mogu da potraju i duze od 4 nedelje (iako se ne preporucuje da se nose duze). Za ta dnevna, ne znam dal si pomesao ili to nisu ona koja sam ja nosio pre ovih night&day, ali ona bi trebalo da traju godinu a ne mesec dana. mislim na dnevna koja ujutru otvoris nova, a uvece ih izvadis iz ociju i bacis u kantu :) 30 komada je 3 hiljade, tako da 60 komada za mesec izadje 50e. :) jel mozes link tih tvojih da bacis? svuda nalazim airoptix night&day i svuda pise da su 'up to 30 days of continuous use'. cisto me zanima sad da li postoji vise verzija, ali da, odmaranje jedne noci na svakih 7 dana je sasvim ok kompromis, videcu to da pojurim. @vica razmisljao sam, ali nije mi dioptrija jos uvek toliko velika (ne znam da li je ovo valjan argument uopste), ali ono sto je bitnije, treba odloziti laser sto vise, ako bih uradio sad, mozda bi bilo problematicno da uradim opet u 40+ ako mi se pogorsa vid opet. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 5 minutes ago, Vlada_ said: mislim na dnevna koja ujutru otvoris nova, a uvece ih izvadis iz ociju i bacis u kantu :) 30 komada je 3 hiljade, tako da 60 komada za mesec izadje 50e. :) jel mozes link tih tvojih da bacis? svuda nalazim airoptix night&day i svuda pise da su 'up to 30 days of continuous use'. cisto me zanima sad da li postoji vise verzija, ali da, odmaranje jedne noci na svakih 7 dana je sasvim ok kompromis, videcu to da pojurim. https://www.airoptix.com/contact-lenses/hydra-glyde.shtml Wearing schedule: Daily wear and up to 6 nights extended wear Recommended replacement schedule: Monthly Nisam ni znao da postoje ta koja se bacaju nakon jednog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 valjda taj laser treba da se odradi pre 30-te,bar tako mi je pricao drugar koji je to odradio sa oko 25 i sada savrseno vidi a od kad znam za njega jos iz osnovne,nosio je naocare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 33 minutes ago, Saaconis said: https://www.airoptix.com/contact-lenses/hydra-glyde.shtml Wearing schedule: Daily wear and up to 6 nights extended wear Recommended replacement schedule: Monthly Nisam ni znao da postoje ta koja se bacaju nakon jednog dana. i ja koristim ova lol. oduvek sam koristio air optix a u medjuvremenu su mi samo ova uvalili umesto starih, kapirao sam da je nesto unapredjena verzija ali nisam imao ideju da su predvidjena za nesto duze nosenje. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 CVIKERAŠI OLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Naocale su zakon. Kad se setim svojih trauma sa socivima. Ja peti razred, inflacija i ludila. Ocni lekar rekao da moram da nosim kontaktna sociva. Sa kevom idem u Bg za sociva koja su se dobijala besplatno preko zavoda, ko je lud da daje 300 DM za par sociva kad matorci primaju tipa 5 DM za platu. Prvi put u BG-u, prvi put na derbiju, prvi put u Meku... Keva zaboravila novcanik u Meku na Slaviji. To smo skontali kad smo trebali da platimo ona sredstva za ciscenje i odrzavanje. Ali smo makar glupe globare pobedili. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 (edited) 12 minutes ago, daniiL said: Naocale su zakon. rofl edit: osim ako nemas ultra osetljive oci itd Edited September 3, 2018 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Ja sam se navikao na cvikere, mrzelo bi me sad da se cimam sa socivima. Vlado kod kog ocnog ides, neko kod nas ili u Bgu?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 treba bar probati. meni je licno privikavanje trajalo bukvalno dva dana, 0 privikavanje ociju jer sam od prvog dana vec mogao da ih furam 10+ sati, i 2 dana da naucim da ih stavljam za 5 sekundi. dobro to sam slagao, malo jace. idem u fokus Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Ja sam nosio polutvrda, ona gasno propustiva sto su morala da se peru 2 puta dnevno. Plus su govna bila toliko osetljiva, pri smesnom vetru imao bih problema. Jos dete u pubertetu,nakon 3 godina, ja sam liferovao sociva i ko dingospo, opet stavio naocale. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 a jebiga tebra, to je kao da kazes da neces da sednes u kola vise nikad jer si vozio jednom moskvica '71 i bilo ti sranje :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Pa gde ste forumasiiiiiiiiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Ladno Lesko jebote, eto neko se i vratio na forum!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Dal je moguce... de si lesko sto godina Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Vudu, koje li ce vreme da ostane! Ne znam, meni je bezveze sto to rade sad, ceo zivot sam navikao na letnje i zimsko vreme. http://rs.n1info.com/a419392/Vesti/U-martu-2019.-poslednje-pomeranje-kazaljki-na-satu.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Sto neko rece po internetima: "Poznajuci nas region i dobrosusedske odnose, imacemo 4 razlicite zone na Balkanu." Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts