Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Ovo su jako korektne cene, ako je kvalitet makar pristojan - jako sam zavidan.

Kad smo vec kod hrane, krajem meseca idem u Vrsac na sud, a kad se ide u Vrsac obavezno je posetiti http://etnokucadinar.rs/

Najbolji etno restoran u kom sam ikada bio,a obisao sam ih dobar broj.Vrsac kao grad je isto jako fin, ima neki "na kraju sveta" vajb sa tim bregom usred ravnice.

Link to comment
Share on other sites

Nađoh se na kratko večeras sa nama svima dobro poznatim @Kurgan i stojimo na ulici, prilaze dva cigojnera i kao "izvinjavamo se, može jedno pitanje", naravno hoće "nešto sitno" mi kao "nema ajde ćao", kreću oni od nas, naprave bukvalno 3 koraka, pod rotacijom uleće panduracija, koče, izleću, obaraju ih na pod, deru se na njih ... dolaze potom još jedni, pa i u civilu. Podižu ih, nabacuju na neki zid, deru se i dalje ...

Bukvalno ih pohapsiše i dođe policije kao da su neki glavni krimosi u srbiji.

Sa'će Kurgi da sastavi neku priču!

Link to comment
Share on other sites

pre par meseci mi se malo prikenjalo koliko deru ovi carevi sto prave burgere po gradu, pa sam krenuo sam da ih cepam kuci i odusevio sam se za koliko malo para moze da se napravi vrhunska klopa. ljigavci zaradjuju arealnu kintu (moras i limenku soka da uzmes za 120 dinara uz burger, budi amer na jedno popodne!), dok u domacoj radinosti ispadnu fazon 150 dinara ili manje ako imas kecap i majonez u frizideru. ostalo je jos samo da nabavim one kalupe da mi svaka pljekica ispadne vrhunski i da nadjem neke gotivne zemicke, a ne ove slatkaste Hleb i kifle.

 

YKTqLdd.jpg

6WztGAK.jpg

Edited by digrejzo
Link to comment
Share on other sites

bela kajzerica je meni najbolja za burgere, prodaju se u paketu od 5, čini mi se, po svim maksijima. ja ih ubacim u rernu zagrejanu na 200 jedno minut, dva, da zahrskave. a taj kalup ti ni ne treba, iskprakovaćeš se posle desetog burgera bukvalno. ključ je da nauljiš i ruke i površinu na kojoj radiš.

also, od diy soseva za burger najbolja mi je kombinacija kečap, majonez, pavlaka. 

Link to comment
Share on other sites

Не жели да буде Амер, а онда направи код куће бургер :D

Ваљда је поента бургера и пљескавице да буду практичне за јести на улици, због чега би то кући радио : )) парче меса у тањир, неки готиван хлеб, салата у чинији > било који бургер/пљеџа

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...