mncu Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 E moj fetso, ne znaju oni kako je to imati posla sa Bezanijom... Od imo centra do novog mosta ~ sat vremena, upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 kolona je od tipa usca do ukljucenja na novi most, bar je tako bilo pre sat vremena :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Pakao je neki danas, ne pamtim da je skoro bilo ovako. Dozivela sam tri nervna sloma u jurija gagarina :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 takodje, jedino sam ja skrenuo kod delte pa u m.milankovica do sava centra i onda gazelom...cak sam relativno brzo stigao - 10k minuta... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Koristite Google Maps, sada prikazuje guzve, ja krenuo u grad nesto oko 18, video na telefonu da je guzva u Jurija Gagarina i otisao Milutina Milankovica pa na Brankov, nigde u guzvu nisam upao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 vratili se Beograđani od svojih kuća nazad u Beograd, završava se raspust, zato su gužve. kataklizma u Gagarinovoj je posledica kretenskog projektovanja Mosta na Adi. ni kad se završi planirani projekat, iz pravca Sava Centra i Ušća neće se moći popeti na most. a ovako se ni iz jedne ulice upravne na Gagarinovu ne može na most, odnosno nastavak mosta ka Tošinom bunaru i nisam siguran da su ti tobogani uopšte projektovni, s obzirom na blizinu pruge... žutogovnare nabiti čmarom na pilon da se vesele, govna lopovska... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Živeo Aleks Veliki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 (edited) konacni se dovukao kuci (tj u brisel) nakon 24 sata letenja i cekanja u jebenom abudabiju. Mogu oni sve da poplocaju zlatom, ali jebeni wc je i dalje odraz kulture. Ono je jebena sramota, 9sati sam cekao izmedju letova, 4 puta pokusao da odem u klonju. I jos se cude sto necu u cucavac, a sve mokro od onih jebenih creva sto si peru guzice. I da, gate 55 etihad za brisel, gate 53 etihad (air serbia) za bgd, stojim izmedju, a suza sama krene :D Edited August 28, 2016 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 a ti se vrati :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 kako sere ovaj igor, i to na fejsu sa zeninog profila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 12 minutes ago, mncu said: a ti se vrati :p necu, svi bi mi se rugali Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Reci ti njima fatso, pametan ide gde mu je bolje, a glup gde se rodio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 nemoj još da se vraćaš Guzo, ovde još nije dovoljno dobro. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Ali biće za dve godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 VEĆ za dve godine! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Prosto da nas bude sramota koliko nam je dobro! Pred zoru je uvek najmračnije, dakle "sviće sviće tek što nije"! Ja sam pretekao još jedno letovanje u Crnoj Mori, sa bilansom od 1 odlaska na plažu i 0 kontakta sa jadranskim morem za 14 dana. #winning. Od sutra, jutarnja kafa, udarnički u nove radne po... neposledične pogranične skirmishe! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 (edited) 2 hours ago, Udo Tvrdi said: Reci ti njima fatso, pametan ide gde mu je bolje, a glup gde se rodio! to "bolje" je relativno. jeste da tamo vise zaradjuje i da je ovde ziveo na Bezaniji, ali mu deca idu u skolu sa crncima, arapima i za koju godinu pederima. sve ima svoju cenu :D Edited August 28, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Mislim da je Daki bacio jedan "dživdžan bori" stereotip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Jedan moj ortak koji je urnebesno zatucan mi je dao isti komentar. Covek potpuno zatucan, "srbenda", pun nebuloza (i radio sa deltom, jos cudnije), ksenofobican, stravican homofob, mrzitelj svake druge nacije, cita Pecat. Potpuno isti komentar. Doslovno isti, samo je napisao crncuge i musosi Meni nije problem sto ce petar ici sa kim ide u skolu, meni je problem sto nemam sa kim ovde da odem u kafanu da se pocukamo i olesimo ko ljudi. Dakle potpuno sebicni razlozi. A pare - opet kazem, sa relativne tacke gledista (kupovna moc, moc ustede koju sam "harmonizovao" ne parama nego kolicinom kvadratnih metara koje mogu godisnje da ustedim na odredjenoj lokaciji) - ovde zaradjujem samo par posto vise. Ovo izuzima vidjenje - rmbacu 5 god pa se vratiti u srbiju i kupiti tri manja stana i ziveti od rente (iako je ovo legitiman nacin razmisljanja). Dakle cekam 1 jul 2017 i dva meseca u srbiji! P.S deca su ovde jako fino vaspitana, i skola je mnog manje nasilna nego u srbiji, mogu ti reci da mi se dosta svidja kako to sve izgleda. Jedini mi je problem sto se pravi atmosfera jednakosti, da su svi sito pametni - mislim da to nije dobro, ali moguce i da nisam u pravu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 pa kako za koga hocu reci dobro je za onoga ko nije pametan ako niste shvatili sta sam hteo da kazem jedna od tezih nedelja, ovaj fazon je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 (edited) i ja htela da napisem mudze ali reko ajd necu bas toliko :D taj moj post je bio sala. mada jesam i ja verovatno zatucana, ali nisam mezitelj. ja sam se ranije lozila kao ici cu u inostranstvo. sada kada se potegla neka ozbiljnija prica o tome, uopste mi nije svejedno. i meni bi najveci problem bio sto bih bila bez prijatelja i sumnjam da bih izdrzala. i isto sam u fazonu ajmo na 5 god pa da se vratimo ovde i pokupujemo i rentamo itd ali sumnjam da to tako ide :) Edited August 28, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 ide, zasto ne. Moj drug i srednje je radio od 2004 -2007 u sloveniji, ispekao zanat i do 2015 radio u kuvajtu - on je inace jako jako dobar u svom poslu (oracle DB i storidzi) Kupio je 2 fina stana ovde za rentu, nasao posao od 8-15 za prosecnu platu, i uziva. Inace steta sto nisi mezitelj, taman sam mislo da sledece leto odemo na jedno fino meze uz rakijicu. mada opet taj moj druh je otisao 10 godina pre mene, i vratio se kad mu je starija cerka napunila 7 god. Meni je sad bas velika briga da ne skenjam petra Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 :)) *mrzitelj i moj brat se vratio posle 10 god iz Amerike, ali mnogo su mi retki ti primerci :) moze i samo rakijica, sta ce nam meze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 da se ne napijemo pa da napravimo neku budalastinu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 jebiga elita napustila forum, moramo mi gruntovi da ga odrzimo u ćivotu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts