Debeli Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 17 minutes ago, mncu said: Sto je ovoliko zamro forum? hejt zabranjen meni, ti sise nisi okačila, mutno napolju pa se svima spava... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Pa kapiram da smo prerasli to vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 otisli ljudi da bleje na moru umesto na forumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Blago njima. Ja odlucila da zavrsim faks tako da preskacem more ove godine. A vidim ti ipak ides u GG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 idem, nema se para, pritisla kriza...koji sad fax bre, dokle vise to ucenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Poljoprivredni. Ucenju nikad kraja, muke zive :/ Pretpostavljam da ti Grcka nije mnogo skuplja od GG, ali kako ti je lakse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 23 minutes ago, mncu said: Pa kapiram da smo prerasli to vise Tako je, totalno smo prerasli hormone. Kad ljudi napune 25 godina postaju frigidni i od jedared se gade seksa. Totalno smo iznad tih animalnih stvari. Ili to nije tacno, te ipak hormoni rade, te nismo prerasli to vise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Sta znam, ja to iz licnog iskustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 'ladno si se isprimala na miška toliko da si upisala poljoprivredni faks zbog delta agrara? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 tako nekako. imala sam zelju da radim u Agraru, a to mi je delovalo kao najbolji nacin. A i zavolela sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Delta Agrar, dok sam tamo stažirao, pre 13 godina, je bila vrlo ozbiljna firma, a čujem da su baš bacili na nju dosta investicija i da sad cepa razbija. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 a ti se toliko primaš na marinicu da si u stanju da hvališ na sav glas miškovu otimačku firmu samo da bi ostvario neki nivo konverzacije sa njom? i jesi nosio rukavice dok si stažirao, zajebano je kad se isečeš na kukuruz? :DDDDDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Jeste, Agrar fazon zaradjuje vise nego sve ostale Holdingove firme zajedno. Bio si u Agraru na praksi? Koji sektor, kod koga? Zasto nisi ostao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Okačili mi carevi komunalci na kola onu poruku koju sam slikao pre x meseci kad sam je video na drugom automobilu "e ćao brate, u skladu sa zakonom tim i tim napravio si prekršaj, nećemo ti reći koji je, stići će ti na adresu, poyy" naravno, nepismeni komunalac je napisao pogrešnu registraciju na papiru u odnosu na stvarnu (mada dovoljno sličnu da isključim mogućnost da je neko nakačio na susedni auto sa svog) i danas sam ih zvao da se raspitam, naravno ništa nisam pametno saznao pa ću morati da idem kod njih (i ponesem pokoju lubenicu). Da stvar bude "interesantnija" ja stvarno ne mogu da ni zamislim razlog kačenja toga - auto parkiran na obeleženom parkingu, normalno parkiran, na istom mestu gde i stotine drugih automobila, nikad video komunalce tu nisam itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 20 minutes ago, Doca said: a ti se toliko primaš na marinicu da si u stanju da hvališ na sav glas miškovu otimačku firmu samo da bi ostvario neki nivo konverzacije sa njom? i jesi nosio rukavice dok si stažirao, zajebano je kad se isečeš na kukuruz? :DDDDDD Pa kad bi nam ostatak zemlje imao prinose I upola kao Agrarova imanja I kad bi farme bile bar upola kao Agrarove, gde bi nam bio kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 lol, koja su to govna mamu im jebem (komunalci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 19 minutes ago, Doca said: a ti se toliko primaš na marinicu da si u stanju da hvališ na sav glas miškovu otimačku firmu samo da bi ostvario neki nivo konverzacije sa njom? i jesi nosio rukavice dok si stažirao, zajebano je kad se isečeš na kukuruz? :DDDDDD to šta je Miško i koliko oteo nema veze sa profesionalizmom zaposlenih u Delti. slobodno mogu da tvrdim da je to najprofesionalnija srpska firma, od kako su Geneks bacili pod led. koga god da sam upoznao da je pobegao iz Delte, a mnogo su bežali jer se crnački radi za ne baš preogromne pare, bio je vrhunski menadžer, administrativac, profesionalac, znalac. još je mnogo lopova u ovoj zemlji, ali niko nije postigao taj nivo organizacije posla kao Delta. i gde god su ušli, bili su najbolji, bilo finansije, bilo agrar, bilo ritejl... Delta je primenjivala, pričam o tom vremenu pre 15 godina, najsavremenije modele organizacije posla i mnogo si imao kao stažista da naučiš o kapitalističkoj korporaciji. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Drale, summonovacu Igora...smiri se.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) 21 minutes ago, mncu said: Jeste, Agrar fazon zaradjuje vise nego sve ostale Holdingove firme zajedno. Bio si u Agraru na praksi? Koji sektor, kod koga? Zasto nisi ostao? Agrohemija je to tad bila, bio sam na Vilinim vodama par nedelja na magacinima, posle su me prebacili u tek okupiranu Pekabetu u računovodstvo, a bio sam neko vreme dodeljen i marketingu - tu sam video one ugovore Maksijeve, i pao sam na dupe kako deru dobavljače uslovima. žena koja me je obučavala, starija gospođa, zaboravih joj ime, imam negde njenu vizitku, ali je do sada sigurno u penziji, objašnjavala mi je logiku mehanizma tih ugovora. sve su pokupili iz inostranstva. besplatno prvo punjenje, pozicioniranje, bonusi na količinu i targete... jednostavno mi je rekla, da niko ne mora da radi sa njima, ali da ogromna većina firmi preko Delte plasira skoro celu proizvodnju i da im ta pozicija omogućava ekstraprofit. kaže baba: "neka prodaju na komad po ceni koju oni misle da mogu da dobiju i zatvoriće se za jedan vikend". radili smo i zanimljive studije slučaja, mnogo sam naučio o tome kako se razmišlja kad se juri profit, iz prve ruke primenu SWOT analize C/B analize itd. sebe sam oduvek video u NBS, Delta mi je bila zanimljivo iskustvo, ali nisam ja Deltoid, ne ložim se na korporacije i te užasne međuljudske odnose... Edited August 11, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 (edited) 26 minutes ago, Debeli said: to šta je Miško i koliko oteo nema veze sa profesionalizmom zaposlenih u Delti. slobodno mogu da tvrdim da je to najprofesionalnija srpska firma, od kako su Geneks bacili pod led. koga god da sam upoznao da je pobegao iz Delte, a mnogo su bežali jer se crnački radi za ne baš preogromne pare, bio je vrhunski menadžer, administrativac, profesionalac, znalac. još je mnogo lopova u ovoj zemlji, ali niko nije postigao taj nivo organizacije posla kao Delta. i gde god su ušli, bili su najbolji, bilo finansije, bilo agrar, bilo ritejl... Delta je primenjivala, pričam o tom vremenu pre 15 godina, najsavremenije modele organizacije posla i mnogo si imao kao stažista da naučiš o kapitalističkoj korporaciji. Da, uboo si dve stvari koje se I meni najvise svidjaju ovde, a to je neverovatno sposobni ljudi I dobra organizacija. Ja sam pre toga radila jako kratko u maloj privatnoj firmi I onda presla u Deltu I stvarno je sve vrhunski bilo organizovano, bas onako kako meni odgovara. Prosto ne lomis glavu oko mnogo stvari vec imas citave timove koji to rade umesto tebe, tipa HR, IT, korporativne komunikacije, razvoj... Bas se onako osetis ususkano. I zaista nigde nisam videla takvu organizaciju, ni po stranim firmama koje rade kod nas. Dve drugarice mi rade kod Saranovica, u Jafi I Avala Adi, sestra u Snajderu, drugarica radila u Henkelu... Iz politickih razloga, u poslednje vreme je to sve pocelo da se urusava I meni je bas krivo. A inace, ljudi su skroz profesionalni, nema dranja, svi su fini I uljudni, obavezno musko drzi zeni vrata, u prostoriju ili u lift prvo ulazi zena itd :) Ja sam pala na dupe kad sam videla ugovore za Delta Siti. Svaka cast advokatima Jel se secas mozda ko je bio director Agrohemije tada? :) Edited August 11, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Zamolio bih ako postoji neko ko ima malo skillova iz statistike, da mi se javi na PM. Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 18 hours ago, Lucky said: Okačili mi carevi komunalci na kola onu poruku koju sam slikao pre x meseci kad sam je video na drugom automobilu "e ćao brate, u skladu sa zakonom tim i tim napravio si prekršaj, nećemo ti reći koji je, stići će ti na adresu, poyy" naravno, nepismeni komunalac je napisao pogrešnu registraciju na papiru u odnosu na stvarnu (mada dovoljno sličnu da isključim mogućnost da je neko nakačio na susedni auto sa svog) i danas sam ih zvao da se raspitam, naravno ništa nisam pametno saznao pa ću morati da idem kod njih (i ponesem pokoju lubenicu). Da stvar bude "interesantnija" ja stvarno ne mogu da ni zamislim razlog kačenja toga - auto parkiran na obeleženom parkingu, normalno parkiran, na istom mestu gde i stotine drugih automobila, nikad video komunalce tu nisam itd itd. Zvao sam ih ... prvi put, ništa. Drugi put "sistem im je spor", treći put "zvaće oni mene" i na kraju se čujemo i dogovorimo da dođem od ponedeljka da vidim o čemu se radi (?) jer "ovi gore" sređuju sistem pa ovi ne mogu da to vide ... neka tako glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ја мислим да је у њиховој фирми мапет шоу из дана у дан. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ne znam ali mi već sada ne miriše na dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ja sam zatekao poruku na autu pre par meseci i ništa mi nije stiglo još uvek. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts