Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ја сам попио већ једну кафу, али сад ћу да идем на другу, јер сам неуобичајено нервозан, иако је понедељак.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

On 7/21/2016 at 8:06 PM, ch1zra said:

hajli, feco, rejven, kurwa mac polak banda :D

evo me u Kovinu (ne u ludari, al naginjem), radim u Smederevu, jos sutra posao pa na more sa zemskom 2 nedelje, ehej zivot je lep.

osim toga, smorih se za kickass danas ko kanta, doduse furam ovde peasant usb net, (dok mi kabl stoji u (skoro) prazno u zrenjaninu, pa moram da se kontrolisem po pitanju protoka.

u medjuvremenu pao update djavol tetovaze  ovoono, treba posle mora da odem da se cepne fotofinish neki sa sencenjem.

osim toga same old same old, radim, spavam, igram se. 

znate vi mene :)

Ja sam bio ubeđen da ti radiš sad negde u inostranstvu :)

btw, stiglo mi ovo od tapatalka za vas koji koristite, mada mora biti bez aktivnosti protekla 3 meseca ako sam skapirao:

Get VIP for Free
If you haven't been active in Tapatalk in past 3 months now it's the best time to return, we'll grant you 6 months of VIP access for free as soon as you open or log in to any forum. 

2 hours ago, kruko said:

verovao ili ne, upravo je pijem. ali nešto ne uživam u njoj, reki moj dragi.

:( tvrda priča

ja na poslu pijem kafu iz pekare aca, jaka je i nije kisela, ali su otišli na kolektivni odmor mesec dana, nek mi je sa srećom!

Koja priča da pokaže da ima lovu za avion.....

čd

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."