manager Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) halp!ne mogu da nadjem topik gde nas drugar vudu objasnjava sta raditi nakon reinstalacije wina (win7)!ili je to mozda na benchu? :D nasao :) Edited March 6, 2016 by manager gugl dobar drugar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 kako štapa instaliraš kanter 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 jebote, dremnem ja malo pre i sanjam kako me gruja vozi pasatom kroz pančevo sve po pančevačkim pravilima, 150 kroz grad, ravno kroz crveno pa u suprotan smer nismo poginuli ofc, zna gruja šta radino homo ofc? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 In b4 gde u Pančevu možeš da ideš 150 km/h duže od 10 sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Pa nije 150 u Pančevu nego kroz grad 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 jebote, dremnem ja malo pre i sanjam kako me gruja vozi pasatom kroz pančevo sve po pančevačkim pravilima, 150 kroz grad, ravno kroz crveno pa u suprotan smer nismo poginuli ofc, zna gruja šta radibtw, procitao sam, dunem ja malopre...nho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted March 8, 2016 Popular Post Report Share Posted March 8, 2016 Pozdrav svima. Prvo, srecna nova godina svima i da vam ova bude bolja od prethodne. Nije me bilo duze vreme jer sam se zaposlio u Samsungu u Slovackoj. Posle 2 meseca rada od klasicnog crnca, dosao sam do pozicije koordinatora-poslovodje, dobio sam ugovor na godinu dana i trenutno se rade papiri da bih mogao ostati duze u Slovackoj. Radio sam u Galanti, tu je zavrsna provera, pakovanje i distribucija svih velicina LCD televizora. Satnica nije losa ali shodno tome da je EU, ocekivao sam malo bolje. Trenutno od Kanade nema nista dok ne skupim dovoljno para da resim papire i kredit u banci. Sto se tice cena u marketima u Slovackoj, isto je kao i u Srbiji. Garderoba i obuca se moze naci i po jeftinijim cenama, hrana i pice takodje je jeftinije nego ovde. Cim rese papire za mene , obecali su da ce i moju porodicu prebaciti tamo. Iskreno, krajnji cilj mi je da mi se ostvari zacrtani plan i da se preselim sa porodicom u Kanadu, makar to bilo i za 2 godine, cekacu ali ce se ostvariti. Kad sam dosao tamo, u pocetku su mi govorili da se klonim Slovaka jer ne vole Srbe ali vremenom sam upoznao dosta njih i krajnje su drugarski nastrojeni. Opusteni su likovi ali se useravaju od alkohola i trave preterano mnogo. Nocni izlasci su im takodje heavy sh*t. Dosta njih ne zna Engleski jezik pa sam se u pocetku sa njima sporazumevao nogama i rukama i uz pomoc google translate. Sada ih dosta vise razumem, pogotovo kada pricaju sporije. Jezik im je slican nasem. Krenuo sam preko agencije ali posle 2 meseca crnackog rada (ostajao sam i po 16-17 sati na poslu, radio svaku subotu i nedelju kada je bilo potrebno) zvali su me u kancelariju i ponudili su mi da postanem Samsungov radnik ali su mi napomenuli da zbog toga sto nemam pasos EU, moram da se vratim par dana pre isteka 3 meseca i obecali su mi da ce me kontaktirati cim rese papire. Danas su me zvali da mi kazu sta moram da im posaljem i sutra treba da krenem sa prikupljanjem papira. Smestaj mi je bio u Trnavi (nekih pola sata od Bratislave). Grad lep, smestaj solidan. Klopa, prevoz, smestaj njihovo. Klopa u Samsungu vrhunska. 5 razlicitih vrsta kuhinja (Vijetnamska, Mekdonalds, Italijanska, Srpska i Slovacka), mozes birati i sam kombinovati, takodje imaju i besplatne sokove i bezalkoholno pivo (Dule, jbg). Praznici su im ful placeni i za svaki problem se trude da ti izadju u susret i rese. Sto se tice njihovog mobilnog interneta, ekstra je. Ja imam T-mobile karticu i na svaka 24 sata skida po 50 centi ali je internet ekstra brz i bez prekida radi 24 sata. Za sada toliko, ako vas nesto zanima, pitajte. :) 43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 BRAVO ASTORA!!! 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 idemo astora, do konačne pobede! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Hvala Mare, hvala Drale.Ne znam Vitjo, videcemo. Prvo ovo da resim, nisam zaboravio na to. :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Pa ja skroz zaboravih! Srećan osmi mart svim forumašima koji se osećaju kao žene, HAR! GG Astora, samo nisam shvatio oko cena deo, gde je jeftinije?U svakom slucaju, jeftinije je u Slovackoj nego kod nas. Sto se tice frizerskog salona, tu sam platio 10 eura sisanje a u tu cenu ulazi: pranje kose, sisanje, namestanje frizure, masaza glave i ledja. Hvala puno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Ja to plaćam 1000 dinara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Srećan osmi mart svim forumašima koji se osećaju kao ženehvala kruko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted March 8, 2016 Popular Post Report Share Posted March 8, 2016 (edited) BRAVO ASTORA! Kada se nastavlja RUR Space program? evo i za rekija jedna slika ima i za futyja futsy pls stahp Edited March 8, 2016 by alfa 5 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Ja to plaćam 1000 dinara :)je l' moguce da si toliki metro (peder)? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Ladno se šišam I tuširanje svaki dan, koja pederčina rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Ujutru ili uveče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ne radi se ovde o šišanju, znaš i sam da sam mislio sam na boldovani deo"pranje kose, sisanje, namestanje frizure, masaza glave i ledja."je l' ima i paket u koji je uključeno pranje zuba i čupanje obrva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Gori si od mog caleta koji me nasisa sto jedem tipa ovsene za dorucak, umesto slanine i cvaraka :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ali u ovsene stavim bananu, a znamo cime su banane bogate! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 (edited) ivan buljas namesta frizurusamo kec dvojka kod automehanicara je za muskarce Edited March 9, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 da se razumemo, nisam ja u fazonu koji je vlada pomenuo (naprotiv, pa ja nameštam frizuru pola sata :D), samo mi je smešno da ti neko drugi namešta frizuru (i to za 10 evra lol), otuda i moje pitanje u vezi sa pranjem zuba, dakle stvar koju svi radimo, ali ne plaćamo druge da to rade umesto nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted March 9, 2016 Popular Post Report Share Posted March 9, 2016 (edited) sad ćemo da saznamo dal je šonjaivke, šta misliš o ovom nsfw-u Edited March 9, 2016 by prota_ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ja se ceo život šišam na nulu za 150 kinti i tako to ali masiranje glave zvuči kao do jaja trip :) 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 brate nikola ponasas se kao da lik placa 10e samo za namestanje frizure. 10e placa tretman masaze i sisanja, a frizuru mu nameste kao sto ti namesti i bilo koji drugi frizer Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts