Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Meni je bogami proletos u Malmeu bilo prilično smorno što je kum morao da mi kupuje jebene karte za gradski prevoz preko telefona jer ne možeš da kupiš kod vozača, tako da nisam mogao da koristim svoju karticu, plus zato što mi je google play regovan na Srbiju nisam mogao ni da uvežem karticu sa tim njihovim softverom. Al boli njih kurac.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Meni je bogami proletos u Malmeu bilo prilično smorno što je kum morao da mi kupuje jebene karte za gradski prevoz preko telefona jer ne možeš da kupiš kod vozača, tako da nisam mogao da koristim svoju karticu, plus zato što mi je google play regovan na Srbiju nisam mogao ni da uvežem karticu sa tim njihovim softverom. Al boli njih kurac.

Na skoro svakoj stanici (bar u Stokholmu) imas aparate gde karticom mozes da kupis kartu. 

Čime onda da platiš gandžu u Švedskoj, čvarcima?

Ja platim preko racuna. Samo prebacim pare sa svog na njegov i to je to :)

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Znam da je skoro bila neka prica da Nemacka lobira da se ukine novcanica od 500 evra jer je koriste samo Ruski mafijasi :) Plus kazu da je objektivno problem kad imas tu novcanicu da niko ziv nema da ti vrati kusur jer prosto manje prodavnice uopste ni nemaju toliko kesa u kasi, fazon za ceo dan se najcesce ne napravi toliko prometa u kesu. 

Ja znam da me je u Americi u hipermarketu riba gledala cudno kad sam joj dao novcanicu od 100 USD, isla da proverava da nije falsifikovana i tako nesto. Sledeci put u istom hipermarketu samo provukao karticu, pritom sam bio potpuno fasciniran da ne treba ni potpis ni pin, lol :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Na skoro svakoj stanici (bar u Stokholmu) imas aparate gde karticom mozes da kupis kartu. 

Da da, zaboravio sam da napomenem da u Stokholmu pre dve tri godine nisam imao taj problem :D Ovde sam na te automate uglavnom nailazio na tim "većim" stanicama.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Не знам ко су Андрија и Анђелка \0/

Каква ти је листа пријатеља у комбинацији са unfollow опцијом, такав ти је Фејсбук! 
Кори, 2015 AD

Edited by Corey

imam pun kurac metalnog novca u šteku i hoću da ih zamenim.

koja je poslednja edicija koju prihvataju? (imam neke iz 2003. godine na kojima piše nbs i imaju onaj uvrnuti grb nazad al ne znam dal menjaju i te)

/summon debeli

Javi ako može u nekoj banci, ja probao po radnjama (imam oko dve hiljade), neće niko

nemoguce... ja isto skupljam tu sitninu i znam da sam leto 2014 uspeo da zamenim jedno 3-4 hiljade u kovanicam po lokalnim radnjama i maksiju... prosto zele sitan novac, ne znam gde ste vi gledali ...

lol, nikad nisam pitao negde da im donesem sitnis a da nisu bili u fazonu 'donosi kol'ko god da imas, uvek treba'

edit: pitam u marketima naravno, mozda pitate u random malim radnjama / trafikama radnike koje boli kurac da broje.

Edited by Vlada_
pk rure

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"