prota_ Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 poz za hotline miami ortake 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ali Tata Prase je my spirit animal, ždere ko jelte svinja, vežba tako što gleda televizor i broji, ispada glup ko kurac kad god se pravi pametan i ne zna ništa da uradi po kući sem da zasmeje decu kad ih ne blamira sounds like homer to me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted June 9, 2015 Popular Post Report Share Posted June 9, 2015 Witcher 3 DLC: Kaer Morhen Vršac edition Bili do vršačke kule, nakon što je restaurirana i apgrejdovana nekim novim momentima. Ulaz je besplatan do avgusta negde, pa ko je u prolazu i deluje mu zanimljivo... Ostatak, da ne guši zbog puno slika: Rupčaga gde se Djevica od Oporja pohrvala sa međedom :) Ovo je najveća novina vezana za novu kulu, krovna konstrukcija je u potpunosti nova, tu je bio samo goli vrh, sa oronulim "zupcima" oko svake strane od kad ja znam za sebe, prilično skeri kad duva vetar... The Lord of the House is in... Ovo je deo koji takođe nije bio ranije, iskopano ono ruševina što se moglo i rekonstruisano (ovo je neka polukružna kula). Osim ovoga rečenog, u potpunosti je sređena i osvežena fasada, i na sve strane su postavljene nove, jake armature i ojačanja, tako da sve deluje mnogo sigurnije nego ranije (pentranje na kulu je uvek bila avantura jer se sve ljulja i škripuće). Iznutra je sve prilično prazno i spuki, valjda dok ne naprave neku bogatiju muzejsku postavku i druge sadržaje. 4 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Stigao u maksi u Žarkovu? Još i pošta i postajete metropola! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Još 2008. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ima i hugarden u rodi sad, < 100 din za 0.33, isto vr' Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 flensburger weizen u maksiju. jeste skup ali zato flaša može da se iskoristi za paradajz! http://i.imgur.com/D8d3155.jpg Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ahah, pre neki dan u busu, ulaze baba i deda, imaju po 90 godina sigurno (izgledaju ko Aemon Targerijen i njegova ženska verzija), na jedvite jade sedaju pridržavajući se međusobno, a deda potom vadi ovu flašu odnekud i nateže, bgk :D Verovatno se i jebu kod kuće :c 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 (edited) Kul fotke Drugovi, ima Leffe u maksiju, oduševljen sam!tvrdiš da je dobro pivo?imaš li dovoljno (bar 2k) čepova da to i dokažeš?:* Edited June 9, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Pio sam Leffe pre neki dan, nije mi nista spec, bolji Kozel! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 leffe car, 99 dinara u idei hoegaarden 87 dinara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 (edited) Edited June 10, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Opet se drogiras... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 ima zanimljivih piva u delhaize prodavnicama, rado ih cirkam i generalno ti neki belgijski proizvodi koje prodaju pod svojim brendom su super, baš je osetna razlika između premia i delhaize robnih marki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Pa to je zato sto se premia proizvodi prave u sorabiji! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 post o nevremenu koje se sprema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Pa to je zato sto se premia proizvodi prave u sorabiji! Daj bože, ono deluje da je proizvedeno u FNRJ 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Oh what a day! Zaspiš mizeran po vrućini probudi te predivna oluja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 ja se nadam da mi u kuci nije potop jer sam ostavio na kip prozore. i u poslednjem trenutku sam odlucio da ipak ubacim vesh unutra da ne ostane na terasi. delovalo je da nema sanse da padne kisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 na kip jel to isto što i na klaps ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 i na luft? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 I na kant? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 smederevo danas, ce poginemo u vodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 kako li je tek doktorima u smederevu 1 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 @dule lol jebote Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts