nikita_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Zbog čega? Desno mudo mi se vratilo nazad u kanal pa su morali da ga spuste. Ne znam kako, sto, al desilo se. Imao sam istu operaciju sa 3 godine. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 ja sam u benetonu sklopio odlično (imo) SPORTSKO odelce za nekih ~300 eura sa sve cipelama u bati i mogu da kažem da nemam ribu jebo bih lagano. dakle da utvridmo, imam ribu, jebo sam (skoro) i imam odelo od 300 eura. Cekaj, nismo shvatili, jel si jebao skoro u smislu proslog ne tako davnog vremena ili si se priblizio jebanju u smislu da ti je zamalo promaklo :) Desno mudo mi se vratilo nazad u kanal pa su morali da ga spuste. Ne znam kako, sto, al desilo se. Imao sam istu operaciju sa 3 godine. The restless ball Nikita Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 dakle da utvridmo, imam ribu, jebo sam (skoro) i imam odelo od 300 eura. Takoreći svanulo ti je otkad si došao u Beograd 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Jest vala, stigne više da se uradi na njivi tokom dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 evo kako je kod mene svanulo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted May 30, 2015 Popular Post Report Share Posted May 30, 2015 ništa kao jutarnja kobaja, a? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 14 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Cekaj, nismo shvatili, jel si jebao skoro u smislu proslog ne tako davnog vremena ili si se priblizio jebanju u smislu da ti je zamalo promaklo :) oba!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Pa zapravo i ovo ne znam. Nemam pojma ni sta je normalna cena za odelo :) Ono... platio bih 100 eur ... ali bih i platio 300 ako je neko do jaja i neko me ubedi u pricu da je super bas. Pa za 100e je ova šema koju kaže Leško, a ima i neki bajko "šaner" tamo blizu Vudua i Čilija (mogu da se iscimam da objasnim ako te zanima) koji isto ima odela i za te pare. I to je odelo koje "pije vodu" u smislu da će koristi za tu jednu i po svadbu godišnje na koju ideš :) U tom rangu su i oni Beko, Jumko, šta već od njih postoji (ima ih po Knezu). Onda je level up ovo Protino ili na primer ovi - http://gagliardi.rs/za tih nekih 300e+ Al' najbolje je kad je skrojeno po meri, ali opet zavisi od potrebe - ako ti hitno treba odelo sad i ko zna kad ne znam što bi se cimao sa krojačem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 saveti pred letovanje '73! http://www.index.hr/black/clanak/upute-iz-1973-ovako-su-izgledali-savjeti-mladim-jugoslavenkama-prije-ljetovanja/822791.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 dule obrnuo igricu, kaci vesti iz '73 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 reci matori, i to na hard, hackujem vreme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 smorilo te da kacis bajate vesti od nedelju dana, pa si resio nesto ozbiljnije 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Sutra je prvi, mora da ispuni kvotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Ovo sam pustio malo, dok ne zaspim. A može posle i kad ustanem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 saveti pred letovanje '73! http://www.index.hr/black/clanak/upute-iz-1973-ovako-su-izgledali-savjeti-mladim-jugoslavenkama-prije-ljetovanja/822791.aspx Kako li su ovi sa Index.hr pročitali članak na ćirilici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Vlasnik indeksa je praktički etnički Srbin ;) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Pa za 100e je ova šema koju kaže Leško, a ima i neki bajko "šaner" tamo blizu Vudua i Čilija (mogu da se iscimam da objasnim ako te zanima) koji isto ima odela i za te pare. I to je odelo koje "pije vodu" u smislu da će koristi za tu jednu i po svadbu godišnje na koju ideš :) U tom rangu su i oni Beko, Jumko, šta već od njih postoji (ima ih po Knezu). Onda je level up ovo Protino ili na primer ovi - http://gagliardi.rs/za tih nekih 300e+ Al' najbolje je kad je skrojeno po meri, ali opet zavisi od potrebe - ako ti hitno treba odelo sad i ko zna kad ne znam što bi se cimao sa krojačem. Pa ono.. treba mi odelo :) Nemam ni jedno. Jel ima nekog krojacha u Beogradu da preporuci? Nije kao da mi treba ultra hitno :) Ima drugog nekog do jaja lika, ali brate.. u Arilju :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 (edited) Mislim da je jedno od boljih i "jeftinijih" opcija hugo boss u inostranstvu. Drugar je bio u Italiji i gledao je odela, cifra je od 150 do 200 eura, ista prica je i za hugo boss u Nemackoj. Sad, gledajuci sajt hugo boss-a vidim da je cifra veca u DE, tako da jedino ako imas tamo nekog da proveri da vidi ukoliko imaju neke akcije i tome slicno. Verujem da su dali tacnu informaciju, jer ce taj drugar ici uskoro u Nemacku i kupice sebi odelo pa cu po njegovom odelu videti da l' mi odgovara broj i narucicu od drugara da donese.. Tako da ako imas nekog gde hugo boss ima predstavnistvo iscimaj ih da bace pogled. U principu krojac moze da ti skrati duzine nogavica / rukava / da suzi sirinu na nekim mestima i tako te neke sitnije prepravke. Verujem da je jeftinija opcija nego da ti krojac sije custom odelo ili da odes u prodavnicu kod nas.. Edited May 31, 2015 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 celo zasto si poslao likove koji se deru samo rad u 2 ujutru na medak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 samo ravno :Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 pomiri se sa tim killy, grad je nas inace, jedna od vecih misterija na fejsbuku https://www.facebook.com/radmila.dragicevic Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 nadrealni ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 kakvo vece.... vozim se motorom,dodjem do ortaka,uhvatim za dorbicu da uzmem mobilni kad ono "prc" otvorena torbica moba nema,bezi nazad trazi telefon.Usput me zaustave "mrtvi" panduri i napisu mi kaznu jer nemam dozvolu (100 iljadarki ) Sreca u nesreci nadjem telefon,naaravno pregazen miinimum 40x,barem sam sacuvao karticu ako nista drugo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 (edited) koji nub staje motorom muriji Edited June 3, 2015 by Crnčuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/1937225/%E2%80%9E%C4%8Celend%C5%BEer+2%E2%80%9C+vs+%E2%80%9Etojota+jaris%E2%80%9C+%E2%80%93+1%3A0.html podvukao sam smesan deo heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts