shw. Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Prokleti Stija pravdač. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 (doduše možda ne tebi, očigledno je tvoj nivo poznavanja materije nešto viši xD) Problem je sto sam ja to shvatio kao nesto previse ocigledno - tipa kad sudija na fudbalskoj utakmici dosudi ocigledno nepostojeci penal ne moram da budem fudbalski strucnjak da bih shvatio da je prica namestena, niti da mi neko objasni kako se zapravo dosudjuje penal. Ali ocigledno sam ja jedini pogresno protumacio, te se izvinjavam. Mozda imaju diplomatski pasos? Ne, nemaju pasos, tj dokumenta nisu imali :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 i mitrovicevog sina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 jel tu petru bese prca vucic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Tako i meni neko reče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Stija se zalaže za eufemizme i nerad, pa je ljut što časna novinarska profesija institut oportuniteta naziva pravim imenom - PRANJE DOSIJEA PARAMA!!! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 A TI?! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Pa Paja i nije novinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Paja je meni dao posao, a nisam lupao space posle zareza, toliko o njemu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Napravio je čeloveka od tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 klasičan rtd,bmk,igraona Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Jel zna neko nešto o obaveznom atestu za refleksiju folija? Jutros su me vratili sa tehničkog, jer nemam atest za refleksiju folija na zadnjem staklu...Procenat zatamnjenja nije bitan, ali je bitno da refleksija ne prelazi 15% i dopis o tome su dobili pre ne znam koliko dana. Folije imam nekih 8-9 godina na kolima i ne bih ih skidao i skrnavio auto, osim ako baš ne moram.P.S. Očigledno sam izbaksuzirao, kad sam ih (AMK Novi Beograd) nahvalio prošle godine kako sve ide brzo i efikasno Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 P.S. Očigledno sam izbaksuzirao, kad sam ih (AMK Novi Beograd) nahvalio prošle godine kako sve ide brzo i efikasnoImaj u vidu da oni rade ok, ali rade sve po pravilima i proveravaju mnoge stvari za koje druge tehnicke preglede prosto zabole. Tipa meni su nasli da je razlika u dozvoljenoj nosivosti kola u izmedju onoga sto pise na nalepnici i sto mi pise u saobracajnoj, nesto tipa 50kg, i ovaj mi se izvinjavajuci rekao da on to mora da stavi u zapisnik i da cu morati zbog toga da vadim novu saobracajnu (tipa 1.200 dinara). Sticajem okolnosti sam svakako te godine menjao saobracajnu posto je dokument u kome je odstampana adresa umesto da je na cipu kao na LK, pa mi bilo svejedno, ali bih u suprotnom bas popizdeo na taj dodatni trosak. Ili prve godine kad sam isao kod njih su mi prokomentarisali kako su na mojim kolima duga svetla sa spoljne strane u odnosu na kratka svetla, a po tadasnjem zakonu to nije smelo (i dalje se moze naci po nekim prirucnicima). I ja kao pa dajte ljudi nemojte me jebati, ako nije po zakonu kako je takav automobil uvezen i ja ga kupio (novog)? I oni kao aj iskuliracemo sada... Tako da mozes ili da se bakces s tim folijama ili da nadjes neki tehnicki koji ce ti to zavrsiti bez pitanja (videti temu o RURomobilu kako se registruje auto 40 godina star bez da vidi tehnicki pregled ikada, sasvim regularno u Srbiji). Jedini problem moze biti ako posle neki pandur krene da te smara, ali ne verujem da on na licu mesta moze da proveri tu refleksiju a i ti imas potvrdu s tehnickog, eventualno moze da te salje na neki vanredni tehnicki. Mada kad mogu da ti pisu kaznu za isteklu prvu pomoc verovatno mogu i za to... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted March 25, 2016 Popular Post Report Share Posted March 25, 2016 Ne može da škodi, a ne može ni da opelu ehehehexexex 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted March 25, 2016 Popular Post Report Share Posted March 25, 2016 Vežbam dad jokes XD 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 moras da imas atest za folije inace idu dole.. to je vec par meseci bar prica, ne znam kako si je preskocio.http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2015&mm=10&nav_id=1052957 recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Kul, po ovom linku ne mogu nikako da ih atestiram, pošto ih već posedujem na vozilu, a da stavim nove će me koštati 34.500din. GGPritom, imam ih samo na zadnjim staklima, koja mogu i da prefarbam ako hoću, što oni kažu Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Pre je bila fora da ako si fabrički kupio zatamljeno, ne moraš ništa da "dokazuješ".A za tehnički, idi na neki drugi i završi, možda ni ne postave pitanje za foliju, a verovatno neće ni panduri, kad je na zadnjem delu automobila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 nope.. moras da imas atest, cak iako je dozvoljeno koliko hoces, tako da mogu da smaraju.mada ako sredis tehnicki, 300e je ~50x"jel mozemo da dogovorimo nesto" .. tako da je verovatno tako i isplativije, sem ako si bas baksuz.jel ovo dobar trenutak da kazem da sam ja sredio za 20e i 5 minuta posla? folije na auto, lik spremi papire, papire na bilo koji veci tehnicki, lik izmeri, upise u karton i gotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts