Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, Dule_smor said:

da bre, mrtvo more preko 400m ispod nivoa mora, najveca depresija na svetu...a bajkal naravno najdublje jezero, oko 1700m i najvece po zapremini, oko 25.000 kubnih kilometara, sto je petina svetske stajace pijace vode i vise nego sva americka velika jezera zajedno...inb4, in soviet union :D

znam gde je, i čitao sam raznorazne priče i to, ali niko mi nije ovako nacrtao da vidim koliko je to stvarno duboko :)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

41 minutes ago, tortky said:

Čuo sam da je ipak najveća depresija u NBS.

: : : )))

mi se spuštamo dublje od 1700m, do bankara, i dublje.

:)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

18 minutes ago, Kole said:

iako me niko iz nexona ne placa i iako je pogresan topik, al kad videh Motoko potseti me na ovo

http://store.steampowered.com/app/369200/

free/open je beta od nedavno, koga interesuje "kanter sa mocima iz gits" nek proba =o)

mislim da smo vec pricali o ovome na nekom od vidjanja u inozemstvu, ali meni se nesto nije dojmilo, bigiju recimo jeste, on je pika i dalje.

ja sam igrao pre 3-4 meseca kad su imali free beta vikend i bas sam lepo izlevelovao bornu (armor/healing gel skil) + otkljucao onu drugu assault rifle (scar mislim da je) ali kad ti dodje neko ko je platio full unlock i nabudzh kalasha bukvalno nije fer =o(
srecom kad je "ffa krljanje" (u okvirima objective based modova) tom sto je kupio gun ne znaci toliko kad ga 2ca sastave (jedino ako aktivno trosi pare na boostove, onda jebiga (ima boostova koje slotnes u slotove na liku i onda 1 mech imas te bustove na sebi, i onda isteknu i ponovo si regular...e sad za svaki mec dobijas random 1 bust pa tipa nafarmujes 20ak komada i onda imas da si 4-5 mecheva bustovan i ludujes...uglavnom na kratke staze je zabavno, pogotovo u conquestu kad sponujes neprijateljima tachikomu a oni ne igraju timski =o))