Dule_smor Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Ahaha...a ovo vise lici na neki Braveheart fazon nego na Srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Rekao sam da je loše još neki dan. Fora je što između tih AI kojih ima više, neki furaju baš užasnu estetiku, moguće da sam zaboravio koji je tačno, ali čini mi se da sve što Dall-E izbaci, meni vređa osećaj za estetiku. Ili je obrnuto. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 (edited) Мени се лично естетски допада. Али Србија ниђе везе. Лоше су га тренирали. Edited January 12, 2023 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Zato kazem da treba neki dizajner sa foruma da odradi nesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted January 13, 2023 Popular Post Report Share Posted January 13, 2023 Ladno imate instaliran TikTok 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 24 minutes ago, killYg0r said: Ladno imate instaliran TikTok najčešće može preko weba da se vidi, ne znam zbog čega ovo ne dozvoljava. sa druge strane, ti kao kolekcionar fitnes instruktorki / ličnih trenera od 18 do 25 godina, čudi me da već nemaš profil na tiktoku 😛 🙂 11 hours ago, shpanac said: Rekao sam da je loše još neki dan. Fora je što između tih AI kojih ima više, neki furaju baš užasnu estetiku, moguće da sam zaboravio koji je tačno, ali čini mi se da sve što Dall-E izbaci, meni vređa osećaj za estetiku. Ili je obrnuto. Zavisi šta su ga "učili". Ima korektnih do krajnje groznih. Evo ovde neki kao spisak - https://gizmodo.com/ai-art-generator-midjourney-starry-ai-1849397263 može da se zeza neko ako poželi. Mada od tog trenutka su objavili još dosta novih. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Iako ima puno kurvi na TT-u to je ipak granica preko koje ne mogu za sad da predjem. Previse je retardirano 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 1 hour ago, Lucky said: najčešće može preko weba da se vidi, ne znam zbog čega ovo ne dozvoljava. sa druge strane, ti kao kolekcionar fitnes instruktorki / ličnih trenera od 18 do 25 godina, čudi me da već nemaš profil na tiktoku 😛 🙂 Zavisi šta su ga "učili". Ima korektnih do krajnje groznih. Evo ovde neki kao spisak - https://gizmodo.com/ai-art-generator-midjourney-starry-ai-1849397263 može da se zeza neko ako poželi. Mada od tog trenutka su objavili još dosta novih. (Bug ima btw, ne mogu na telefonu da obrisem "kroz" smajlije, ne mogu nista da editujem kad dodjem do smajlija, hteo sam skratiti quote na samo "Zavisi sta su ga ucili") Meni je to ustvari prezanimljivo jer je citav sistem ogromne skokove i unapredjenja doziveo sa Dotom, i testovima u njoj. Nekad 2019. ili 2020. sam dosta istrazivao to i kapacitet ucenja AI je OGROMAN, pitanje je ustvari sa koliko fotografija mogu da hrane AI jer se taj kapacitet progresivno povecava (barem ovi koji su direktno iz OpenAI nastali). Ipak, bas mi nije jasno zasto Dall-E ima tu uzasnu estetiku zivih bica, prosto ne mogu da shvatim zasto je tako isprojektovao i osobe i zivotinje. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 1 hour ago, shpanac said: (Bug ima btw, ne mogu na telefonu da obrisem "kroz" smajlije, ne mogu nista da editujem kad dodjem do smajlija, hteo sam skratiti quote na samo "Zavisi sta su ga ucili") Meni je to ustvari prezanimljivo jer je citav sistem ogromne skokove i unapredjenja doziveo sa Dotom, i testovima u njoj. Nekad 2019. ili 2020. sam dosta istrazivao to i kapacitet ucenja AI je OGROMAN, pitanje je ustvari sa koliko fotografija mogu da hrane AI jer se taj kapacitet progresivno povecava (barem ovi koji su direktno iz OpenAI nastali). Ipak, bas mi nije jasno zasto Dall-E ima tu uzasnu estetiku zivih bica, prosto ne mogu da shvatim zasto je tako isprojektovao i osobe i zivotinje. Nije baš ista tema ali ovo je zanimljiv intervju - https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/2520/nauka/5084780/petar-velickovic-dip-majnd-gugl-istrazivac-vestacka-inteligencija-rizici-cet-bot.html koga mrzi video forma od 30 minuta ima i tekst prerađen. A koliko sve to napreduje brzo vidi se i na ovim primerima, pre samo par meseci je dospelo u javnost i krenulo da bude "buzz", danas već imaš cele AI generisane elemente koji ti pola posla odrade za neke grafike itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 (edited) Specifično ovde Kili hejtuje TikTok, koji sam ja napravio zbog posla (ČITAJ: KURVI jkjk), ali TikTok ima jedan od najboljih algoritama u poredjenju sa svim aplikacijama. Ja sam sa svog feeda filtrirao srpski jezik u celini, dakle ne predlaže mi ništa od bljuvotina sa Balkana, a pošto lajkove dajem samo korisnim videima, takve mi uglavnom i predlaže. Upravo pre neki dan mi je naleteo video gde je lik pokazao, u formatu od tipa minut i po, čitav proces copyright+dizajn+video prezentacija+video montaža prezentacije za možda pet minuta uz pomoć AI tools. Genijalno je, iz prve ruke sam video kako u korporativnom okruženju to zahteva po 3-4 plate nečije, a ovde je on došao do jako kvalitetnih materijala solo, i za DALEKO kraće vreme. Edited January 13, 2023 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 24, 2023 Report Share Posted January 24, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted January 24, 2023 Popular Post Report Share Posted January 24, 2023 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2023 Report Share Posted January 24, 2023 Bukvalno istu prepisku, samo na nemackom okacio neko na fejsu juce heh 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2023 Report Share Posted January 25, 2023 11 hours ago, Dule_smor said: Bukvalno istu prepisku, samo na nemackom okacio neko na fejsu juce heh znači neki gastos preveo! da budemo iskreni doduše, ovo je stari vic provlačio se i po televizji i to davnih dana, ali uvek razgali! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Kada pobede Rusi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Hehe, Drale approves. A Emirate of Paris i Islamic Democratic Republic of Sweden kidaju 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Dobri su i London i Portugalija. Mada nedostaje Džamahirija Marsej :)A ti bi bio u free city of Mainz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Majku mu ima li neka krstena rezolucija? Oci mi ispadose :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Ovde sam našao https://t.me/c/1698707268/1117382 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 29 minutes ago, manson said: A ti bi bio u free city of Mainz? Pa bogami deluje mi da bi Francuzi sa Burgundijom dobili i Trier! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 ne podržavam da se braća rumuni nazivaju "Gipsy republic" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 nego sta su? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 smiri se mengele! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 22 hours ago, killYg0r said: nego sta su? pa ako ćemo u tu krajnost, zajedno sa nama spadaju u "niggers of europe" :DDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 za RO i BG smo visa rasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts