Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

40 minutes ago, Neptune said:

meni je najveci strah da cu nesto da propustim nesto na mapi, neki item ili quest

ah, ovo me vraca na pocetak 2000ih i 'continuous world' dungeon siege-a

secam se da sam bio propustio da pokupim nekog mage-a u nekoj pecini na pocetku, i to skontao nekad pred kraj igre, vracao se 3 sata nazad

1 hour ago, Neptune said:

meni je najveci strah da cu nesto da propustim nesto na mapi, neki item ili quest, pogotovo u linearnom svetu kad ne mozes da se vratis na prethodnu mapu

tru det - najgore je kad na takvom kvestu dobijeÅ” neÅ”to Å”to ti posle olakÅ”a prelazak deset puta u odnosu na to bez toga, tipa neki weapon da bijeÅ” nekog glavonju šŸ™‚

1 hour ago, mladenq said:

ah, ovo me vraca na pocetak 2000ih i 'continuous world' dungeon siege-a

secam se da sam bio propustio da pokupim nekog mage-a u nekoj pecini na pocetku, i to skontao nekad pred kraj igre, vracao se 3 sata nazad

ćuti makar si mogao da se vratiÅ” šŸ™‚

ja sam deus ex obrnuo posle opet od neke tačke poslednjeg sejva da bih ispitao ostale krajeve jer sam neŔto glupo bio snimio i naravno dobio samo jedan kraj a predaleko je bio poslednji save :))

On 4/21/2021 at 12:03 PM, Lucky said:

tru det - najgore je kad na takvom kvestu dobijeÅ” neÅ”to Å”to ti posle olakÅ”a prelazak deset puta u odnosu na to bez toga, tipa neki weapon da bijeÅ” nekog glavonjušŸ™‚

ili jos gore, kad prilikom ponovnog prelaska igre mozes da otkljucas nesto samo ako si u prethodnom prelasku uradio XYZ

Born in trust sentenced to dust born in sin come on in

• 1 month later...

secam se ja

tvoje slike su bile mnogo bolje

jako sam se smejao kad sam gledao tvoje slike

boleo me stomak

uopste nisam osecao osecaj neprijatnosti u tim trenucima

ako mozes ti svoje slike samo da kacis na ovoj temi to bi bilo ljubazno sa tvoje strane

samo tvoje slike da gledamo posto ipak ti nosis mullet

Edited by beba isus

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 6/1/2021 at 9:13 PM, beba isus said:

secam se ja

tvoje slike su bile mnogo bolje

jako sam se smejao kad sam gledao tvoje slike

boleo me stomak

uopste nisam osecao osecaj neprijatnosti u tim trenucima

ako mozes ti svoje slike samo da kacis na ovoj temi to bi bilo ljubazno sa tvoje strane

samo tvoje slike da gledamo posto ipak ti nosis mullet

ajde da ga merimo

• Like +1 1

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Evo i ovaj je od danas, sve su bolji!

Ā 

Š”Ń€Š°Š³Šø Š²Š»Š°ŃŠ½ŠøŠŗ Šµ -ŠæŠ¾ŃˆŃ‚Šµ / ŠŗŠ¾Ń€ŠøсŠ½ŠøŠŗ срŠµŠ“стŠ°Š²Š°,

Ā 

ŠŸŠ¾ŃŠ»Š°Š¾ сŠ°Š¼ Š²Š°Š¼ Š¾Š²Š¾ ŠæŠøсŠ¼Š¾ ŠæрŠµ Š¼ŠµŃŠµŃ† Š“Š°Š½Š°, Š°Š»Šø сŠµ Š½ŠøсŠ¼Š¾ чуŠ»Šø, Š½ŠøсŠ°Š¼ сŠøŠ³ŃƒŃ€Š°Š½ Š“Š° Š»Šø стŠµ Š³Š° ŠæрŠøŠ¼ŠøŠ»Šø, ŠæŠ° сŠ°Š¼ Š³Š° ŠæŠ¾ŃŠ»Š°Š¾ ŠæŠ¾Š½Š¾Š²Š¾, ŠæрŠ²Š¾ сŠ°Š¼ Š³Š¾ŃŠæŠ¾Ń’Š° ŠšŃ€ŠøстŠ°Š»ŠøŠ½Š° Š“ŠµŠ¾Ń€Š³ŠøŠµŠ²Š°, Š³ŠµŠ½ŠµŃ€Š°Š»Š½Š° Š“ŠøрŠµŠŗтŠ¾Ń€ŠŗŠ° Šø ŠæрŠµŠ“сŠµŠ“Š½ŠøцŠ° ŠœŠµŃ’ŃƒŠ½Š°Ń€Š¾Š“Š½Š¾Š³ Š¼Š¾Š½ŠµŃ‚Š°Ń€Š½Š¾Š³ фŠ¾Š½Š“Š° .

Ā 

Š£ стŠ²Š°Ń€Šø, ŠæрŠµŠ³Š»ŠµŠ“Š°Š»Šø сŠ¼Š¾ сŠ²Šµ ŠæрŠµŠæрŠµŠŗŠµ Šø ŠæрŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼Šµ Š²ŠµŠ·Š°Š½Šµ Š·Š° Š²Š°ŃˆŃƒ Š½ŠµŠ·Š°Š²Ń€ŃˆŠµŠ½Ńƒ трŠ°Š½ŃŠ°ŠŗцŠøју Šø Š²Š°ŃˆŃƒ Š½ŠµŠ¼Š¾Š³ŃƒŃ›Š½Š¾ŃŃ‚ Š½Š°ŠæŠ»Š°Ń‚Šµ трŠ¾ŃˆŠŗŠ¾Š²Š° ŠæрŠµŠ½Š¾ŃŠ° Š·Š° ŠæрŠµŃ‚Ń…Š¾Š“Š½Šµ Š¾ŠæцŠøјŠµ ŠæрŠµŠ½Š¾ŃŠ°, Š“Š° Š±ŠøсŠ¼Š¾ ŠæŠ¾Ń‚Š²Ń€Š“ŠøŠ»Šø Š“Š° Š»Šø сŠ¼Š¾ ŠæŠ¾Ń‚Š²Ń€Š“ŠøŠ»Šø Š½Š°ŃˆŃƒ Š²ŠµŠ± Š»Š¾ŠŗŠ°Ń†Šøју 38 Ā° 53ā€²56 ā€³ Š” 77 Ā° 2 ā€²39 ā€³ Š’

Ā 

ŠœŠø сŠ¼Š¾ уŠæрŠ°Š²Š½Šø Š¾Š“Š±Š¾Ń€, Š”Š²ŠµŃ‚сŠŗŠ° Š±Š°Š½ŠŗŠ° Šø ŠœŠµŃ’ŃƒŠ½Š°Ń€Š¾Š“Š½Šø Š¼Š¾Š½ŠµŃ‚Š°Ń€Š½Šø фŠ¾Š½Š“ (ŠœŠœŠ¤) Š’Š°ŃŃ…ŠøŠ½Š³Ń‚Š¾Š½ Š”Š¦, Š·Š°Ń˜ŠµŠ“Š½Š¾ сŠ° ŠœŠøŠ½ŠøстŠ°Ń€ŃŃ‚Š²Š¾Š¼ фŠøŠ½Š°Š½ŃŠøјŠ° Š”јŠµŠ“ŠøњŠµŠ½Šøх Š”Ń€Š¶Š°Š²Š° Šø Š½ŠµŠŗŠøŠ¼ Š“руŠ³ŠøŠ¼ рŠµŠ»ŠµŠ²Š°Š½Ń‚Š½ŠøŠ¼ ŠøстрŠ°Š¶Š½ŠøŠ¼ Š°Š³ŠµŠ½Ń†ŠøјŠ°Š¼Š° у Š”јŠµŠ“ŠøњŠµŠ½ŠøŠ¼ Š”Ń€Š¶Š°Š²Š°Š¼Š°. јŠµ Š½Š°Š»Š¾Š¶ŠøŠ¾ Š½Š°ŃˆŠ¾Ń˜ јŠµŠ“ŠøŠ½ŠøцŠø Š·Š° ŠæрŠµŠ½Š¾Ń Š“ŠµŠ²ŠøŠ·Š°, Š£Š½ŠøтŠµŠ“ Š‘Š°Š½Šŗ Š¾Ń„ ŠŃ„Ń€ŠøцŠ° Š›Š¾Š¼Šµ Š¢Š¾Š³Š¾, Š“Š° Š²Š°Š¼ ŠøŠ·Š“Š° Š’Š˜Š”Š ŠŗŠ°Ń€Ń‚Šøцу, Š½Š° ŠŗŠ¾Ń˜Ńƒ ћŠµ Š±ŠøтŠø ŠæŠ¾Š»Š¾Š¶ŠµŠ½Š¾ 2,6 Š¼ŠøŠ»ŠøŠ¾Š½Š° Š“Š¾Š»Š°Ń€Š°, Š·Š° Š“Š°Ń™Šµ ŠæŠ¾Š²Š»Š°Ń‡ŠµŃšŠµ Š½Š¾Š²Ń†Š°.

Ā 

Š¢Š¾ŠŗŠ¾Š¼ Š½Š°ŃˆŠµ ŠøстрŠ°Š³Šµ Š·Š°Š±Ń€ŠøŠ½ŃƒŠ»Š¾ Š½Š°Ń јŠµ Š¾Ń‚ŠŗрŠøћŠµ Š“Š° су ŠŗŠ¾Ń€ŃƒŠ¼ŠæŠøрŠ°Š½Šø Š±Š°Š½ŠŗŠ°Ń€ŃŠŗŠø сŠ»ŃƒŠ¶Š±ŠµŠ½ŠøцŠø Š½ŠµŠæŠ¾Ń‚Ń€ŠµŠ±Š½Š¾ ŠæрŠ¾ŠæустŠøŠ»Šø Š²Š°ŃˆŃƒ уŠæŠ»Š°Ń‚Ńƒ ŠæŠ¾ŠŗушŠ°Š²Š°Ń˜ŃƒŃ›Šø Š“Š° ŠæрŠµŃƒŃŠ¼ŠµŃ€Šµ Š²Š°ŃˆŠ° срŠµŠ“стŠ²Š° Š½Š° њŠøхŠ¾Š²Šµ ŠæрŠøŠ²Š°Ń‚Š½Šµ рŠ°Ń‡ŃƒŠ½Šµ.

Ā 

Š”Š°Š½Š°Ń Š²Š°Ń Š¶ŠµŠ»ŠøŠ¼Š¾ Š¾Š±Š°Š²ŠøјŠµŃŃ‚ŠøтŠø Š“Š° јŠµ Š£Š‘Š ŠæрŠµŠ½ŠøјŠµŠ»Š° Š²Š°ŃˆŃƒ ŠøŠ¼Š¾Š²ŠøŠ½Ńƒ Š½Š° Š²Š°ŃˆŃƒ ŠŗŠ°Ń€Ń‚Šøцу Šø Š“Š° јŠµ сŠæрŠµŠ¼Š½Š° Š·Š° ŠøсŠæŠ¾Ń€ŃƒŠŗу. Š”Š°Š“Š° ŠŗŠ¾Š½Ń‚Š°ŠŗтŠøрŠ°Ń˜Ń‚Šµ сŠµŠŗрŠµŃ‚Š°Ń€Š° Š£Š‘Š Š±Š°Š½ŠŗŠµ, Š¾Š½ сŠµ Š·Š¾Š²Šµ Š³Š¾ŃŠæŠ¾Š“ŠøŠ½ Š¢Š¾Š½Šø Šž. Š•Š»ŃƒŠ¼ŠµŠ»Ńƒ Š•Š¼Š°ŠøŠ» (ubagroupfinancierr0@gmail.com) ŠŸŠ¾ŃˆŠ°Ń™ŠøтŠµ Š¼Ńƒ сŠ»ŠµŠ“ŠµŃ›Šµ ŠæŠ¾Š“Š°Ń‚ŠŗŠµ Š“Š° Š²Š°Š¼ Š“Š¾ŃŃ‚Š°Š²Šø Š°ŠŗрŠµŠ“ŠøтŠ¾Š²Š°Š½Ńƒ Š’Š˜Š”Š ŠŗŠ°Ń€Ń‚Šøцу Š·Š° Š±Š°Š½ŠŗŠ¾Š¼Š°Ń‚Šµ Š½Š° Š²Š°ŃˆŃƒ Š°Š“рŠµŃŃƒ.

Ā 

Korumpirani bankarski službenici, ovo neŔto na Draletov račun!