Guest Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 kuvano vino je generalno šit proizvod, ne treba to nigde naručivati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 ja to nikad nisam popio u zivotu, nisam probao ni kuvanu rakiju, koja je fora sa tim When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 jeste šit proizvod, kao i kuvana radža, ali prija nekada kada je napolju debeli minus, bar meni!to što je kori juče naručio kuvano vino je druga priča :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Јесте јуче био дан за хладан напитак, али тамо је дувала ветрина и било је хладњикаво, hence, топао напитак који није чај. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 upravo sam jeo najgori sote stroganov u zivotu.. ako neko zaluta u vetrenjacu u pancevu neka naruci nesto drugo! Bio sam tamo nekoliko puta i moram reci da je klopa stvarno odlicna! Ne samo da je ukusno, nego su porcije vise nego velike, a cene su stvarno vrlo pristupacne. Takodje, posto ima dosta zanimljivih stvari za probati, mozes da narucis pola porcije jednog i pola porcije drugog jela. I da, i teleca corba je dobra! a pasta šuta? Je l' ovo bilo nesto na moj racun? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 ovaj lesko je toliki optimista, da je najgori procitao kao najbolji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Pa ne, zapravo sam hteo da dam suprotno misljenje, samo ne moram nekog da naduvam jajima da bi to uradio. Kako ide ona cuvena? "reky smiri se"? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 (edited) džabe mu govoriš leško druže, neposlušan je reki ovih dana Edited February 25, 2015 by alfa Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Vodite ga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 (edited) Je l' ovo bilo nesto na moj racun? :D samo sam se setio teme :D a reki je mnogo poleteo otkad je pustio kosu (da ga ne zovu više reki nego čupa) i postao ugledni internet preduzetnik. Edited February 25, 2015 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Bio sam tamo nekoliko puta i moram reci da je klopa stvarno odlicna! Ne samo da je ukusno, nego su porcije vise nego velike, a cene su stvarno vrlo pristupacne. Takodje, posto ima dosta zanimljivih stvari za probati, mozes da narucis pola porcije jednog i pola porcije drugog jela. I da, i teleca corba je dobra! Lesko drugar. Vetrenjaca car. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Bio ja recimo tri puta, dva puta bila prilično dobra klopa, jednom osrednja. Ali pošto je to mrtva Vojvodina, a mi Beograđani smo bogati, boleo me kurac! Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 ne budi glup, ne vraćaj im njine novce Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 :( Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Homeworld.Remastered.Collection-RELOADED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Homeworld.Remastered.Collection-RELOADED Jel vreme Coko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted February 27, 2015 Popular Post Report Share Posted February 27, 2015 Gotovo je braco moja. Odigrah poslednju kosarkasku utakmicu u koledz a i celokupnoj karijeri. Secam se k'o juce da je bilo. 1997 je bila godina kada je Rajko Klisaric, nastavnik fizickog u OS Desanka Maksimovic u Futogu dosao kod nas u drugoj skoli da regrutuje decake 2. razreda da treniraju kosarku. Od cele generacije (oko 150 decaka) 120 se pojavilo na prvom treningu. Posle nedelju dana selekcije ostalo je nas 20tak odabranih, vecinom zbog visine i gradje. Jedan od njih sam bio ja, mrsavi smotlja kome su nogde isle u iks. I tako je sve pocelo. I sto bi rekao Bdat Dzutim "Secanja naviru, secam se svega". Prvi trening, prvi kos u 5 na 5 igri, prve poteskoce oko placanja clanarine za koju je cale uvek nalazio resenje. Prve duboke patike, plave addidas, ne znam kako se zove model ali se secam kako su izgledale. Secam se da nisam mogao da spavam od uzbudjenja kada sam ih dobio. Pa onda prvo kucanje leta 2003. na Masincu u NS. Pa onda odlazak u Ameriku 2011. Promenih 4 skole, 4 ekipe, 4 totalno drugaciji ambijeniti, ljudi i mentalitet. Proputovah dobar deo iste. Gomile fenomenalnih ljudi koji su ucinili mnogo za mene. Hiljade prica i dozivljaja koje cu pamtiti do kraja zivota. I da budem iskren 70% karijere sam proveo na klupi. Da sam mnogo bolje, mogao sam. Kad saberem i oduzmem sve, cale je bio u pravu kada mi je ko klinca terao da treniram individualno. Volim kosarku ali nikada nisam bio zaljubljen u nju tolkio da bi visio u sali po ceo dan sto je i preduslov za uspesnu pro karijeru. Ali ne kajem se, kosarka mi je odplatila skolovnje u inostranstvu i tome sam veoma zahvala. Zavrsih poslednju utakmicu reverse layup om i suzom u oku. Kada se oglasila poslednja sirena na kraju meca kontrolisao sam se da ne placem. Drugi saigrac koji je isto 4. godina ko ja nije uspeo da se iskontrolise (za ne upuceno, koledz kosarku mozes da igras max 4 godine po pravilima). Ostao mi je jos jedan semestar skole tako da se vracam ovde u septembru i ako sve bude islo kako treba diplomiracu u decembru. Zahvalan sam svemu sto mi je ovaj sport pruzio. 18 godina aktivnog treniranja. Dosta je bilo, treba sacuvati ovo malo kolena sto je ostalo. Za vas sa klincima, saljite ih na bilo koji sport obavezno. Jednog dana ce vam biti zahvalni zbog toga. "" 52 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nikolasi Posted February 27, 2015 Popular Post Report Share Posted February 27, 2015 A cime planiras da se bavis sad? 4 https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Dizajnom. 1 1 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 ncrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 GG Moyo! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Gotivim ovako otvorene i iskrene postove, to nam fali na Ruru!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 ali mora da bude malo i ovako glupih postova Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Da li bi to smeo da mu kažeš u facu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts