Junkie Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Ja kad sam isao na prvi servis ponesem uredno ono blokce, kaze mi zena , vec godinama vodimo digitalno evidenciju ne treba vam to vise. Pa rekoh mozda sam ja jedini zaostao :) Kad sam kupovao audija sam komplikovao oko servisne.. kaze mi lik, evo vodim te da kupis za 20e servisne, reci koju marku hoces i pisi sta ti pase kad si zapeo :( Sem kola za sebe vecinu iz uvoza su ili sa tonom km pa vracanih ili slupanih pa u srbiji popravljanih.. ili kombinacija. Postoji i varijanta likova koji kad idu dole uzmu auto koji ce prodati kad stignu, ali to je obicno sa jeftinijim varijantama gde je razlika par hiljada. Ja km uopste ne bi gledao, iskljucivo kako je auto odrzavan, jel sve menjano kad treba, dal vlasnik deluje ko neki normalan il pacijent, itn. Taksisti ovde muvaju sa digitalnom tako sto idu jedan servis u ovlasceni, jedan na divlje i vracaju km izmedju.. sasvim slucajno sam saznao jer jednom rekoh da sam "IT" , pa me pitao ko iz topa jel znam da chipujem pezo, jer ne moze sad da mulja, pre je sa kiom to stalno radio :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 20 hours ago, Dule_smor said: Da ti doteram ja Passata iz Njemacke :D Izvinjavam se sto upadam, al moze jedan savet za mene...koju zastitu da stavim na Penis...Sonty mi rece samo sipaj, a kad je ortak zvao ove Advokate da pita oni kao ne preporucuju to ipak, nemam pojma zasto...jel dovoljna mozda neka vaginaleta, i izmestanje onog ulaza pozadi? e da jebote, sad kapiram da se nisam razmetao po ruru, propo forum! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 Zajebao si se, sad ti znamo tablice, tipovacemo mudzosima da te orobe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 lepotan,steta sto ne umes da ga uslikas kako treba ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 fetsy samo neke amg felne, relano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 Opa, fina kolica! Idemo dijaspora, pisaj po sirotinji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 On 9/8/2018 at 5:11 PM, shw. said: jedan moj drug uplatio polukasko i umro :( da to nije rođeni brat onog što je popio u diskoteci u austriji dva red bula i isto mu se dogodilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 Videli cene novog Fokusa? https://fordcms.blob.core.windows.net/media/Serbia/NewFocus/Focus MY19 .pdf Tu su negde kao i ostali u klasi rekao bih. Ovaj put bluetooth, podizači nazad standardno u osnovnoj opremi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 zivo me interesuje ko su ljudi koji daju 17-20 k za focusa...i gde je mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 17, 2019 Report Share Posted January 17, 2019 Ovi su bre ludi, ovo su kao akcijske cene :) https://ford.rs/fordomanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 pa ono, ok su cene. nisu više fieste 10k jbg, a koliko vidim ovde su sve u ponudi u najvišoj titanijum opremi. inace fiesta active mi se neobično mnogo sviđa Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 Ma jeste to, ali u akcijskoj ponudi nema nijedne Fieste ispod 14k, nije ovo Nemačka da svi kupuju auta napucana s opremom :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 pa to imaju na lageru jebiga, zato je i akcija ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Mada i to kao "napucana" opremom, nemaju ni podizače pozadi recimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Ako si bosanac obavezno golf 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tu-i-Tamo Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Vidim bas je aktivan forumu. Jedino si ti aktivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted January 21, 2019 Report Share Posted January 21, 2019 I bice aktivan dok te ne otera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted January 21, 2019 Report Share Posted January 21, 2019 I nisam i jesam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 21, 2019 Report Share Posted January 21, 2019 (edited) On 1/19/2019 at 5:16 PM, manson said: Mada i to kao "napucana" opremom, nemaju ni podizače pozadi recimo... Da ispravim sebe :) Bio do Forda danas. Fiesta Active nema neku opremu, 1.0/100ks motor, manuelna klima, nema podizača pozadi na primer, ali ove obične Titanium koje prodaju imaju brodo dodatnih stvari. 1.0/125ks motor, automatska klima, podizači nazad, tempomat, 17" alu felne, pozadi diskovi + još, čak ima i onu plastiku na vratima koja se izvuče kada se otvore, kako se već to zove :) … za tih nekih ~15500 EUR. Sad, da li to toliko vredi, jebem li ga... ili to samo sirotinja priča iz mene. Plastika unutra onako, sve je sastavljeno dobro, ali nije baš ona mekana, ali nije ni ona baš baš tvrda :) Edited January 21, 2019 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 nijedna Fiesta, osim ST, ne može da vredi 15.5k evra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 Slažem se, ali... i konkurencija za istu klasu sa sličnom opremom ima slične cene. Realno je sve skuplje sa svakom novom generacijom, nažalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 kupiš onda 2-3 godine star auto, jer za 15k može svašta da se uzme. Nebitno što "nov auto je nov", dati 15k za nešto iz tog segmenta je po meni suludo, jer ćeš za 3 godine da izgubiš 50% vrednosti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 Mmmmda, "2-3" godine star auto... "Servisna knjizica, rezervni tocak, torbica, sve to pociste pri uvozu." - rekli mi u jednom Pezo salonu za dva polovna kojima samo što i retrovizore nisu skinuli. "2014. je, majke mi, casna Titova. Imamo NAS papir koji to tvrdi." 165.000 km, oguljen menjac, volan ispucao, papuca kvacila skripi, kao i vrata gepeka. Ko ce da zna sta jos... Kad sam ga upalio, radio je ovako https://i.imgur.com/oyu2eAQ.mp4 Mrmot zavija cokoladu u foliju. Ne bih dao 15.5k za Fiestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 Istina je da se nakupilo raznih govana i da svaki retard koji ima tetku negde preko i 5k eura ode i uveze neki les da nalicka i da uvalja ovde nekom retardu, ali ne mogu da te prejebu osim ako nisi fazon Nikolasi. U pravu je troky kad kaze da ulazis u tu pricu sa tim stavom, ako ti se svideo i sve pre nego sto probas uopste proveris servisnu i papire od uvoza. Imas da vidis i koliko je placen auto i porez na njega pa mozes i po tome odmah da zakljucis da li je auto uvezen havarisan. Vidis po tome koliko on zaradi na tom automobilu, gledas da bude uvezen iz Nemacke/Svajcarske, gledas da su servisni intervali radjeni kod istog ovlascenog servisera u istom mestu, posle svega toga pogledas auto mehanicki i ako je sve dobro nema sta da razmisljas vise. Kazem opet, mnogo govana se nakupilo nije to vise kao sto je bilo pre par god u onoj ekspanziji, pa sad vode racuna i oni dosta a i imas ozbiljnijih tih kuca sto uvoze i bave se tim dosta dugo. Nije to vise kao nekad gde oni zarade 2k eura po autu, sad ako profitiraju 500e pevaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 po meni je najbolja taktika 1 juri auto iz švice uvezen 2 kupi kod najpoznatijeg/najvećeg/najrenomiranijeg uvoznika Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts